- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
válasz fogtunder #111 üzenetére
almát a körtével nincs értelme összehasonlítani.
én is pont ezt írtam, hogy nem lehet összehasonlítani.
A badát nem tudta sikerre vinni a mai piacon, mivel nem volt elég támogatottság pl app rá, míg a Tien képes androidos appot futtatni. Én sem látok rá nagy esélyt, meglátjuk, de ha a Sasmung elkezdi az összes telefonját kiadni vele és a userek ugyanúgy telepíthetnek rá akkor még bármi is lehet. -
Robertoq
őstag
válasz Touch-ko #193 üzenetére
1) Design:
A fitness app ikonja hasonlít a Samsungéra2) Technológia:
Samsung már nyár óta árulja a Gear Fit nevű termékét, amely ugyanazzal a módszerrel mér pulzust, mint az Apple Watch: a hajszálerekben áramló vért világítja meg ledekkel, és fotózza le egy kamerával3.) Software (guesture)
Előbbit egyébként egy alulról felfelé irányuló ujjmozulattal is elérhetjük, ezzel is kényelmesebbé téve a használatot. A módszer hasonlít az Android Wearre -
Robertoq
őstag
válasz Touch-ko #239 üzenetére
Azért mert az egyik 50-et lop a másik meg 100-at akkor ő már nem is "rossz"? Igazából nem érdekel ki mit vesz át mástól, csak az érdekel, hogy nekem jó legyen és ha egy adott feature ami megkönnyít és jobbá teszi az én életemet máshonnan lett átemelve hidegen hagy.
Egy ikon, amin ember fut nagy gond.
Anno meg mégis ment a tárcsázó ikonjának pixeles összehasonlítása.Vannak olyan zenék/filmek/reklámok amik olyan rosszak hogy nézni kell őket. Valahogy a Ti hozzászólasaitok is ilyenek, mert addig tekeritek a szavakat amíg ki nem derül, hogy az Apple mindenben jobb, nem másolnak semmit, sőt meg nem jelent terméküket másolja a konkurencia.
-
Robertoq
őstag
válasz iNfAntRy #269 üzenetére
+1
Mintha az Apple nem analizálta volna a konkurencia termékeit ami alapján mást / jobbat adhatna ki. Pl amikor a 7 colos Tab-ot elemezték
-
Robertoq
őstag
válasz Touch-ko #380 üzenetére
aloszinuleg a Samsung meg mindig X820-at meg U600-at arulna, mivel az iPhone utan mar szinte csak erinto kijelzos telefonokat arulnak, aztan ebbol nott ki a Note.
Persze, az iPhone meg a földből nőtt ki és semmilyen hatással nem voltak rá a korábbi tollas érintőkijelzők. Az egyik lényegi pontja a touch kijelző volt, de az is csak azért mert volt egy gyártó aki képes volt ilyet gyártani. Az Apple akarhat bármit ha nincs aki megcsinálja pl most hiába akarnának 3x ekkor a kapacitású aksikat...
-
Robertoq
őstag
válasz dilajoska1 #395 üzenetére
fejezd be a fanatikus hülyeségeidet légyszíves!!!
-
Robertoq
őstag
válasz Touch-ko #398 üzenetére
nem is iPhone-ban gondolkoztak, hanem nagyobb kijelzoben, tabletben.
Lehet, hogy ez az 1994-es tablet inspirálta őket, ennek hatására jött az ötlet.Tervezeskor megneztek milyen hibakat kovettek el az akkori nagy gyartok...
igy nem nagyon volt hatassal a korabbi eszkozok erintokijelzoje.Jó ellentmondtál magadnak, ugyanis az elkövetett hibák felismeréseink hatására csinálták másra / jobbra.
Szerinted ha a Samsung megbukik a Note szériával, akkor a többi gyártó - köztük az Apple - is kijött volna ekkora telefonnal? Max 1-2 gyártó megbukik még és annak az a hatása, hogy nem terjed el. Nagyon sok hatás van, hülyeség, hogy szerinted az Apple termékeire sosincs hatással semmi.Raadasul teljesen mas technologiat hasznaltak, mint a korabbi telefonoknal...
Igen, mert mint már említettem volt olyan gyártó aki meg tudta valósítani. -
Robertoq
őstag
válasz Touch-ko #408 üzenetére
407) Touch-ko
Segitek: a "nem nagyon volt ra hatassal" az NEM EGYENLO A "semmi hatassal".
A kovetkezo mondatomban irtam is peldat ra.. Ahelyett, hogy a szavaimat kiforgatnatok, orulnek, ha alapveto szovegertessel tisztaban lennetek.
Honnan tudod, hogy milyen hatással volt pontosan rá? Ott voltál vagy csak olvastad valahol? 1 dolog biztos: rád olyan hatással van az Apple, hogy nem látod át miről beszélünk, ráadásul egyedül harcolsz itt több emberrel. Szerinted miért is?
Én nem vagyok almafan, hogy minden egyes Jobs gondolatot ismerjek. Te se tudod pontosan mi volt 20 éve, csak elhiszed amit arról meséltek és erről alapozol.
Minden Apple hírnél? Mostanában alig fórumozta, ráadásul egy egy Samsung hír#411) Touch-ko
Tényleg azt kívánom, hogy egyszer olyan terméket használj aminek minden porcikája Apple, na majd akkor megtudod, hogy önmagában édes kevés lenne ez a cég is.[ Szerkesztve ]
-
Robertoq
őstag
válasz Touch-ko #431 üzenetére
A Te hipotézised abból fakad, hogy hülyének nézed az embereket és azt feltétezed, hogy nem tudnak megkülönböztetni termékeket!!! Biztos van ilyen ember is, de azok meg is érdemlik és azok nem az Apple ökoszisztéma miatt akartak iPhone-t venni. Ráadásul amerikai bíróság mondta ki, hogy
"Az Apple-nek nem sikerült bizonyítania, hogy jelentős kárt, eladási kiesést vagy presztízsveszteséget szenvedett volna.
Ha szerinted azért vettek emberek Galaxy-t iPhone helyett mert másolás történt, akkor hogy nem történt eladási kiesés? A Te elméleted áll szemben egy hivatalos bírói döntéssel.
A P800 es az iPhone kozott volt 5 ev. Ezalatt az 5 ev alatt a Samsungnak volt ideje revolutionary-t alkotni, megsem tettek.
Az Applne-k volt 7 éve, hogy phablet-et gyártson. Miért most tette meg amikor a Samsung és már gyártók már kitaposták az utat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- Bontatlan független Honor 200 Pro White 12/512GB + Bontatlan FeketeHonor 200 Lite 8/256GB
- Vivo V40 Se 8/128gb eladó új
- Iphone 11 128 Gb Független
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PLUS 128GB pink kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs