Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Kezdődik...
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
JR.CSé
senior tag
Ehez a hírhez is jöhetnek a vérpistikék
Komolyra fordítva a szót elég baj szerintem hogy továbbra sincs megeggyezés a két gyártó között mert mint mindent ezt is csak a júzer szívja meg.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
altair66
csendes tag
Egy kis reklám!
Egyébként az apple siri-je rosszabb mint az s3 s voice-a -
Blyan
félisten
Én abszolút nem vagyok Samsung szimpatizáns, de ez már nagyon gáz...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
joey04
titán
Tényleg jól sikerültek akkor a tárgyalások.
-
Švejk
őstag
Ez az Apple részéről már rohadtul unalmas, és nem utolsó sorban rendkívül szánalmas szerintem. Én is csak azt tudom mondani, hogy ezzel akarják kompenzálni az Androiddal szembeni egyre nyilvánvalóbb lemaradásukat.
És melyik gyártót lehet ezzel a legjobban csesztetni? Hát persze, hogy a világ legnagyobb telefongyártóját, a Samsungot! -
Borote
addikt
Oszt' akkor majd a StarTrek is be lesz perelve az 'intelligens' számítógépek miatt?
Valami itt nagyon el van rontva a szabadalmaztatási rendszerrel -
sz.zoli25
aktív tag
idióták...
http://phmegbizhatosag.atw.hu
-
pszili8
aktív tag
Ezt nem hiszem el
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
félisten
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
fordfairlane
veterán
Valami itt nagyon el van rontva a szabadalmaztatási rendszerrel
Ha nem látnám azt, hogy ez zajlik csomó más üzleti szegmensben, én is ezt gondolnám. Viszont azt látom, hogy hasonló perek vannak a gyógyszeriparban, gondolok a generikus szerekre, hasonló perek voltak a desktop gépek legtempósabb fejlődési érájának derekán. (emlékszik még valaki arra, hogy az LZW tömörítés miatt jogdíjas volt a GIF kép használata?), és most ez megy az okosteló szegmensben, mivel jelenleg ez a legdinamikusabban fejlődő iparág, és most indul a kiszorítósdi.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
félisten
Samu Sanyi: Hé koma, mi lenne, ha kapnál tőlünk kedvezményesen 20 tonna mikrobiszbaszt, ha jó nagy hírveréssel beperelsz minket az új telcsink miatt, ezzel is azt sugallva, hogy fosol attól, hogy jobb, mint a Tiétek?
Alma Aladár: Jól van cimbora, de akkor a tiltakozásban ne legyenek benne a következő vádak, viszont legyenek benne ezek. [file átvitele megtörtént - deal.txt 3KByte]
Samu Sanyi: Ááá, a 7-es pontot be szeretnénk tenni mindenképp, mert arra építettük a marketinget.
Alma Aladár: Okés, de akkor ti meg kiszeditek a védekezésből azt, hogy [...].
Samu Sanyi: Deal.
Alma Aladár: Deal.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
iBlast
aktív tag
Nem akarom védeni az Apple-t mert tényleg túlzás ez mar annak ellenére, hogy én csak Apple cuccot használok, de milyen lemaradásról beszéltek ?? tudtommal a világ legnagyobb okostelefon gyártója az Apple és a jelenlegi legnagyobb ilyen jellegű vállalat is..
-
fordfairlane
veterán
Jaja, bepróbálkoznak jogi úton, aztán ha szorul a hurok, peren kívül megegyeznek, pl. díjfizetéssel, eladott eszközönként, vagy keresztlicensz-izével. Intel kontra AMD, ha jól rémlik, az is ilyen volt.
Tkp. nincs arra egyértelmű meghatározás, milyen szellemi termék minősülhet védettnek, ezt a határt időről időre "tesztelni kell".
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
Tikakukac
titán
Sőt, a Galaxy S egyenesen a sátán műve, én minimum kitiltanám a Samsungot a Tejútrendszerből is.
Komolyan, kedves Apple, milyen mennyiségű szintetikus kábítószert fogyasztott az ezért felelős részleg? Már tényleg nem hiszem el.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
lsebestyen
addikt
-
infectedmann
őstag
Még mindig szánalmas a Samsung, hogy nem tud egyedi ötletekkel előrukkolni, és muszáj neki az Apple másolnia. Irtó gáz.
És ezek után még szapulják az Apple -t Mega Facepalm. -
callmeakos
veterán
Mivan alma, savanyú a szőlő?
(#24) infectedmann
Ezt ugye most te se gondoltad komolyan[ Szerkesztve ]
All→M8
-
sagit
addikt
Az S3 miben leszármazottja a Nexus-nak a kijelzőn kívül?
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Mogcaa
aktív tag
Azért az Apple visszafoghatná már magát!! Nem tud beletörődni. hogy jobb cuccokat gyárt a Samsung és hogy nem csak neki van telefonja a piacon... Menjen már a ....ba kicsit nagy az arca....
-
félisten
válasz fordfairlane #29 üzenetére
pl. leégeti magát?
-
zool1
őstag
Ez az Apple részéről, a "nevetséges" kategória!!!! Félti a piacait, és most bepánikolt....! Ennyi!
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
válasz infectedmann #24 üzenetére
Még valami bölcsességet nem akarsz írni??
-
smkb
őstag
Jó, hogy nem az Apple ügyvédei dolgoznak az ügyszségeken, mert akkor mostantól minden gyerek is menne életfogytra mert az apját elítélték?
-
félisten
válasz fordfairlane #33 üzenetére
Nem az elveszett per, hanem az, hogy egyáltalán perel. Ráadásul folyton. Szerintem kicsinyes. Oké, hogy a részvényesek ezt várják, de akkor is ciki szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Smani
senior tag
válasz lsebestyen #23 üzenetére
Pont ezt akartam betenni.
-
p87
senior tag
Rosszul tudod.
Nokia volt folyamatosan nagyon sokáig, de letaszította a Samsung így most ők a világelsők ~44milliós okostelefon eladással szemben az Apple ~35 milliósával.
[link]Cikkhez:
Szánalom ez az Apple, jó lenne leállítani őket, de sajnos nem nagyon lehet.[ Szerkesztve ]
-
Wave86
tag
Lassan egy vásárlója sem lesz az Apple-nek!
-
h3lios
addikt
Mert a Nexussal milyen szabadalmat sértettek ?
Nem mellesleg az S3 nak meg annyi köze van hozzá, mint a szifonnak a wp-hez...
Teljesen más sorozatból való ráadásul a Google ezen mutatta be az ICS-t, a Samsung csak a gyártó... Amúgy jó ez a sok szabadalom, ennek köszönhetően már lassan 1 menüt is szana szét kell bonyolítani mert almáék kitalálják, hogy levédetik a beállításokat. Nem lehet x-y érték alatt hangot állítani, letiltja a telefon..B-tag: H3lios#2825
-
andris1602
aktív tag
eddig úgy gondoltam hogy elvannak mint a gyerekek és az egyik kutya a másik eb.. de ez szánalmas, gáz, undorító.. mivel az utódja, így ezt is be kell tiltani? he. akkor bezzeg ment a sírás rívás amikor ők sértettek asszem Moto szabadalmat, és nem akarták licencelni mert h az alap és túl drágán adják.... szánalom
-
Vangelis
nagyúr
Adják olcsóbban a szer telefonjaikat majd akkor többet vesznek belőle és beérhetik a samsungot.
péniszt kínlódnak.
Vicc ez az alama.
Nem egy xart 200ezerért adni és talán többen vennék.
pont.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Rotate
veterán
válasz infectedmann #24 üzenetére
belőled mikor lett elvakult almafan?
-
danih
veterán
Kér valaki popcorn-t?
-
zfor
csendes tag
Hogy ezek sosem unják meg...
A pohár nem félig üres, vagy félig teli. Inkább kétszer akkora, mint amekkorának lennie kéne. Microsoft: "You've got questions. We've got dancing paperclips."
-
Fkris
őstag
Ez nonszensz.Az, hogy a formaterv miatt pereltek, ebben egyetértek.DE hogy a láthatóan sokkal gynegébb SVOICE-t pereljék, az előző perhez hozácsapva, az pofátlan.Ezt annak ellenére írom, hogy Samsung telefont akkor vennék, ha azzal meg lehetne akadályozni Justin Bieber karrierjét....Esetleg a háborúkat a földön
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
tomy_cz
senior tag
Trónfosztás miatt van a perelgetés az tuti...
Itt nyilván nem a hazai Samsung illetve Apple eladásokon van a hangsúly... (ki nem kakilja le a magyar eladásokat...)
Tavaly letaszította a trónról a Samsung az Apple-t amerikai eladási viszonylatban, csak az Apple-t nem olyan fából faragták, hogy szó nélkül hagyja... (merthát Ő a nagy Apple)
de az már más kérdés, hogy ez jól áll-e neki vagy sem.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Óvodások homokozója
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- "Lopakodó" alaplapokat is elszállásoló O11 ház jött a Lian Li műhelyéből
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen