- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambination
tag
válasz anndi1984 #200 üzenetére
Nekem frissült pár hete 9.1re és azóta frissítettek rajta megint egy javítást.Wonda Mobile-tól vettem én is,igaz még november végén rendeltem,ceruzával és kiszállítással együtt majdnem egy kerek százassal volt több annó.A nemzetközi verziós van nekem.Telekomos sim van benne(a frissítés miatt írtam).
-
anndi1984
lelkes újonc
válasz ambination #202 üzenetére
Szia! Már nekem is frissült és azóta még vagy háromszor.
-
aTom_DJ
tag
Lehet érvényesíteni a garanciát magyarországon?
-
mpireb
csendes tag
Pár napja frissítettem 9.1.0.320-ra (C432E3R1P12), azóta fut valami beállításos dolog, és nem hajlandó eltűnni. Folyamatosan azt mondja, hogy nincs internet a wifi hálózaton, és el sem hajlandó indítani ezt a setup-ot. A kis fogaskerék ikon a jele, sem a felső sávból, sem az értesítések közül nem lehet kivágni. A szürke START gomb mindig inaktív. Valakinek volt ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
ambination
tag
Hálistennek semmi problémám nem volt eddig a készülékkel..ne is legyen.Nem tudom mi lehet az.Nekem 9.1.0.320(C636E3R1P11) az aktuális verzió egy jó hónapja vagy 1.5 hónapja..megy az idő.Augusztus elején lett talán frissítve.Most szeptember elsején volt 10 hónapos a "kicsike"és minden rendesen működik rajta.Gyári fóliák elől hátul"elmaszatolódva"ugyan.😊
-
marcee
addikt
Van valakinek tapasztalata kínai szoftveres változattal?
Magyarországon nem találni már új 4G-s 20 X-et. Az Aliexpressen van árulnak többen is 155-165e Ft körül 6/128GB-os kínai modellt, amire lehet kérni global rendszert, de akkor kapásból egy 20-assal drágább. Plusz 11-12e Ft a szállítás az összesnél. Furcsállom a banggood-os, gearbest-es közel ingyenes szállítások mellett. Szóval global rom-mal innen rendelve már közel lenne a 200e-hez, amennyiért már az 5G-os 8/256GB-os is majdnem megkapható itthon. Abban csak a kisebb aksi zavar.
Minden hirdetésben megemlítik a szoftver kérdést. Ha global-lal kéred, akkor nincsenek benne kínai app-ok, és gyárilag play store-ral jön. A másik esetben akad ellentmondás: abban egyetértenek, hogy a kínai verzió is multi language (mondjuk nem részletezik, hogy mi is van benne), nem minden kínai app távolítható el, és nincs benne play store, viszont az egyik helyen azt írják, hogy telepíthető rá, a másikon, hogy nem. Mennyire szúrok ki magammal, ha kínai rendszerrel venném? Ráadásul nem tudom mókolni, rom-cserélni magam.\m/
-
snecizero
senior tag
Telekomnál hagytam készlet értesítőt ! Ma reggel ez fogadott Huawei mate20x eladó onlin 129800 ft-ért ! Azonnal rácsaptam reggel 6:30 kor. Most nézem hogy már 149800 ft ért van újra a kínálatba. Baszki ilyen olcsón egy ilyen csúcs készüléket ez hihetetlen.
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest