- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
És ez nem lesz itthon...vicc.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
joey04
titán
na majd szürkén jön talán. nagyobb a telep, nagyobb a kijelző, a kamera asz ami a pro-ban, és van normális ujjlenyomat-olvasó. és még olcsóbb is.
-
garrotter
tag
Nem meglepő módon jobban tetszik, mint a Pro (nagyobb méret, nagyobb akku, ugyanaz a kamera (remélem az ois is) és még olcsóbb is)
"Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
prolad
addikt
Szégyen, hogy a Huawei/Honor nem hozza ide a nagy kijelzős gépeiket. Se a Honor Note 10, se a Honor 8x max, most még ez se jön. Remélem legalább a környékre jön (vagy legalább b20 van benne), akkor még egy külföldi rendelés belefér.
-
veterán
Na ez sem rossz.
Huawei-ék jó úton haladnak,hogy megkedveljem a márkát.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
pusszycat
nagyúr
Ezen meg hogy nincs RGB Led.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
nozs23
addikt
Itt miért nem bömböl senki a ppi miatt?
-
Cattle_Decap
tag
16:9-el tetszene. IP67/68 hianyzik csak.
-
Wesder
félisten
Berakod egy ilyenbe (iPega PG9087) és mehet a móka. Nem kell feltétlen iPega-nak lennie. 30-50€ között talàl az ember màsfajtàt ugyanezzel a kialakítàssal. Szerintem egy ilyet kiadhatnànak a nagyobb gyàrtók is.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
Elolvasva a hangzatos címet, már ásítok is...
u-nal-mas....
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
szente
addikt
A hőkamra konyhanyelven egy olyan üreget jelent, ..... Ez viszont akkor működik igazán hatékonyan, ha a kamra felső és alsó része között van akkora távolság, hogy tényleg le tudjon hűlni útközben a folyadék, amit nyilván egy 8,15 mm vastag telefonban nem olyan triviális megcsinálni, tehát közel sem lesz annyira hatékony, mint egy PC-ben, ahol erre van hely.
Nem volt erősségem az iskola, főleg nem a fizika, de muszáj a hátlap felé vezetni a folyadékot? A telefon alja/teteje felé, ahol több ideje van lehűlni ( a hosszabb megtett út miatt ) nem opció?
-
balgab84
aktív tag
Milyen jatekokhoz????? Mert az ami nincs....
-
Saccco
nagyúr
Ha ez így folytatódik a handheld konzolok teljesen eggyé válnak a telefonokkal.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
antim
tag
Kicsit sokba kerül. Nem tudom milyen ütemben szoktak esni a Huawei árak...
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
*Mukeey*
addikt
[256gb xr] az 1020€. De a 128as is 910€. Ez meg kb 800€ lesz 128asban.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
szente
addikt
Köszi, a kamra rész felett kicsit elsiklottam, én egyből hőcsőre gondoltam.
Mondjuk arról megnéznék pl egy noti hőmérséklet tesztet, ahol hőcső van, hogy külömbőző dőlésszögeknél mekkora különbség van hőfokban, már ha van egyáltalán. (Még nem halottam olyat, hogy ülő helyzetben felhúzott térdekkel ne használd a notit, mert túlmelegszik. Nyilván mobilnál ennél extrémebb dőlésszögek vannak vízszinteshez képest. )
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Azt nem érti a kedves kolléga hogy szinte azonos PPI mellett miért mondtàk hogy az XR kijelzője gagyi.
Az XR kisebb felbontàssal szinte azonos képpontsűrűséget ér el, mint ez a telefon.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Csak annyit làtnak sokan hogy yyy x zzz azt màr nem nézik hogy ez bizonyos kijelzőméretnél mekkora képpontsűrűség, és így lehet sz@rozni, mert hàt "kicsi" a felbontàsa. Semmi köze ahoz hogy iPhone vagy nem iPhone.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wucky
senior tag
Hát ez a teló nálam várós volt. De nem is forgalmazzák majd itthon. Én sokat játszom a telón. Az Iphone 7 Plus 3,5 óra sotot tud nálam csak játékkal. Én konkrétan örülök hogy lecsengett ez az UHD őrület a mobilokban. Feleslegesnek tartottam. 5,2”-on is jó a FHD. Nagyobbra meg tolják a FHD+-t. Jobban bírja az akksi. Mondjuk egy Oled kijelzőre vevő lennék.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
.LnB
titán
Gondolom megkérdezték a telefonos gamereket, hogy szerintük mi a legfontosabb egy gamer telefonban? És mindegyik rögtön rávágta, hogy a szelfikamera! Akkor is ha ez notch-ot vonz maga után..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
törölt tag
7,2" nem semmi. Dizájn szempontjából a Pro jobban bejön, meg az előremutatóbb is (3D arcazonosítás, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, stb.), de azért itt is vannak érdekes dolgok.
Kár, hogy nem jön Magyarországra, persze érthető, rétegtelefon. Pár szürkénél biztos beszerezhető lesz majd, csak ott meg a gari kérdéses, ugye. -
vaakuum
addikt
Pedig történelmi vonzatú múltja is van a szelfizésnek, pláne a magyar irodalomban:
-Heyy, paraszt, melyik út megyen itt Budára?
-Várjá, mingyá mutatom, csak előbb kipróbálom az új szelfibotom!"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs