Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz iceool20 #3877 üzenetére

    Nem akarok bele vau-vau, de én úgy szoktam a tunningot, hogy előszőr egy tisztességes órajelet állítok be és úgy használom a gépet, figyelve a hőmérsékleteket, stabilitást, aztán időnként ha kedvem szottyan olvasgatok a témában és mikor már elég okosnak tartom magam a témában, haladok feljebb

    Most új xeonos gépem van S775 helyett 1366-os, itt is adtam neki egy tiszteséges tunningot, aztán majd, elbíbelődök, annyi biszbasz kis beállítás van, legyen egy zsíros tunning egyszerűen, aztán a maradék 10-15%-ot kipréselem utánaolvasással.

    Mondjuk sajnos, és ezt nem tudtam az új alaplapom északi hídja bitangul melegszik (90-95 fokos is lehet, hiába hűti venti, neten rá lehet keresni), szóval szét kéne szednem és újrapasztáznom, most ehhez nincs kedvem, szóval lájtos tunning van.

    De ha megejtem majd az újrapasztázást, szerintem elérem a 4 ghz-et, most a 3.4-et csak, igaz turbo módba ez 3.6 ghz, egy mag esetén 3.8 ghz, azért nem olyan rossz. Alapfeszen!

    Ajánlom mindenkinek az i7-es rendszert, annyival szerintem nem jobb, de ha a csere megáll kb 10.000Ft-ban, akkor megéri, meg aztán új dolgokat is tanul az ember (uncore, QPI), RAM szempontjából fejedelmi, akár 6*8 GB! jobb mint a 4*2GB, illetve 6 magos Gulftown xeont is lehet fejleszteni, majd, biztos olcsó lesz idővel, most is az.

    Meg aztán nyugodtabb szívvel veszek egy RX 470-480 8GB kártyát egy 1366-os gépbe, mint egy S775-ösbe, majd az lesz a következő, addig meg Max payne 3, Mass effect 2 + DLC, Batmanes játék... :D Ilyenek...

    [ Szerkesztve ]

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák