Hirdetés
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
IFA 2024: Maradtak a gombok, búcsúzott az Android
ma Az AGM az M7 mellett bevezeti az M6-ot és az M6 SE-t.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
hát ez elég szarul néz ki, persze ez csak saját vélemény... erőltetik ezt a kerek kamera szigetet, csak ki ide, ki oda teszi, de ettől még jól nem fog festeni
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger
-
novinyul
veterán
Oneplus 9Pro-t erre sem lesz érdemes cserélni Igazából a procin és a külsőn kívül szinte semmi előre lépés.
Xiaomi 13T - Retro telefonok
-
babkukta
senior tag
Na, reméljük az új snapi procival majd lehet fűteni a 18 fokos irodákat 🤣
Viccet félre téve, jövőre aktuális a telefon váltás nálam. Nagyon húzok a Oneplus és Oppok irányába. Remélem kulturált áron jön majd, és értelmes hőháztartással... Mert akkor van egy vevőjükÜdvözlettel, Tibi
-
veterán
Pfejj, de mocskos undorító. Nem baj, olcsóbb lesz a 10 Pro, stay tuned.
-
addikt
-
addikt
-
Aryon87
félisten
Jónak ígérkezik, de a tele azért simán elbírt volna egy 3.5x vagy akár egy 5x optikai zoomképességet. Nem értem, félnek tőle vagy mi a szösz? Mindegyik lép vissza és a kis lófing zoomot nyomatja.. Samsungban legalább ez az egy ami pozitív, hogy ott a kisebb optikai zoom (3x talán?) és mellette a 10x is. Ugyanez Huaweinél is utoljára a P40pro+ esetén , azóta ők is visszább vettek...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
-
mrThomi
addikt
Ennyiért nem tudom mikor lesz megint. 807€ ír most nálam, és a kasszánál vontak volna le még több mint 100 eurót. Másnap megnézten de már nem volt ez az akció. Nem tudod, hogy egyáltalán mi volt ez ? Berendeltem volna de pár hete adtam el aztán így gondolkoztam volna pár napot, de lehet nem kellett volna, mert jó teló volt, sajnálom, hogy eladtam. Nem ismerem sokszor az Amazon agymenését, illetve az ottani eladókat mikor mi alapján akcióznak. Szerintem a zöld szebb de ez egyéni döntés. Egy ideje kerülöm az unalmas fekete színeket telefonba.
-
veterán
Passz, néha csinálnak ilyet, de mondjuk azt érdemes kalkulálni, hogy az ár nettó ár. Láttam már így 12/256-os 9 Pro-t is 230-ért, de amikor rájött az ÁFA, már nem volt ennyire jó ajánlat sajnos. A vásárlás előtti utolsó lépésben adja hozzá, szóval érdemes figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Ezt hogy érted ? A feltüntetett árra még terhelődne, amikor akarnál fizetni a kasszánál ? Csináltam róla egy képet elküldtem havernak hogy most csapjon le rá, így nézett ki nálam [kép]
Ez a 694,42€ már a végösszeg lett volna ?
Vagy ez csak magyarba van amit mondtál ? (Nem magyarba élek és forintom sincsen) -
veterán
Magyarban úgy néz ki, hogy berakod a kosárba, kiválasztod a fizetési módot és tarifát, majd a checkout-nál már egy emelt összeg szerepel. 9 Pro esetében ez így néz ki:
Szóval, máris 50 euróval drágább, ami már egyáltalán nem jelentéktelen különbség, és ennyiért már itthon is megkapod (ha vállalkozó vagy, akkor pláne). Ha jól látom, akét összeg közötti különbség az eltérő VAT-ból adódhat. Szóval annyiban tévedtem, hogy a két összeg közötti difi a német és magyar VAT közötti különbség lesz. Eladótól is függhet, itt Amazon az eladó, de volt már olyan, ahol egy az egyben tolta rá a 27%-ot (szintén OP nagyon olcsó akció volt).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy ruhás topik
- joghurt: Polaris Dawn lépték
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Google Pixel 9 256GB Black
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- iPhone 16 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 50 Pro 12/512gb, szép állapotban, eladó!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen