- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.FantastiK
őstag
ez a botNet nem fog megtortenni 99% biztosan az atlagfelhasznaloval, mar csak azertsem mert nem eleg eros a gepe ahhoz hogy gyanut ne fogjon hogy huu de belassult ! vajon mitol ?? > hivjuk a szomszedbol Lacikat ujratelepiteni !!
...azonkivul megy a gepe csak 1-2-3 orat naponta , ami keves ahhoz hogy a 'RENDSZERBE' megfeleljen ... stb.en nyilvan nem vagyok erintett mert nem hasznalok Windozert, ami hemzseg a lukaktol mint egy szita !
-
Igaz, inkább tényleg előre kellene haladni és minden korábbi készüléket frissíteni a legújabb verzióra, s akkor a fejlesztőknek is sokkal könnyebb dolguk lesz az optimalizációval.
Ha meg nincs új verzió, akkor pedig marad a főzött rom, én csak azért nem kezdtem neki, mert kb. 1 hónapot kibírok igy a telefonnal ahogy van, aztán úgyis lesz helyette másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest