Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • .LnB

  félisten

  LOGOUT blog (1)

  Jéézus, reggel ötig nyomtad? (te állat! :D)

  Én játszottam, és egyszer csak atomlagg, megáll minden. Elment a netem. (sose szokott, naná, hogy most igen). Ezzel együtt járt, hogy 1680.-ik lettem a sorban. Úgyhogy mentem is aludni.

  Én megértelek titeket, hogy ez nem (teljesen) Quake. Azért vagyok csak pozitív, mert sokkal szarabbra számítottam a mai gameket látva (És a Doom multit látva). Sajnálom, hogy ti az igazán hc quakerek nem kaptátok meg azt amit a QL-től mondjuk igen.
  -Kellene nagyon a cg_drawgun 0! De figyeljétek meg, így, hogy vannak skinek, nem lehet majd kikapcsolni a fegyver modelleket.
  - A map design szerintem a gáz, úgy értem kinézetre. Számomra az miatt nem túl quakes. Nekem a Painkillerre emlékeztet. Nincs meg benne az a kis tech beütés ami a Q3-ban jelen volt.
  -Nyx qrva jól néz ki. De az a 75hp.. Ki se próbálom.
  -Melyik karaktert próbáltátok? Melyik tetszett? Én Visor-t, hát legalWH, arra jó volt, hogy előre tudjam honnan fog érni a halál. :D
  -Néztem a nevesebb játékosok mind Ranger-rel tolják. Már most látom, hogy ha a Bethesda rájuk is akarja erőltetni ezeket a hősöket (leginkább duel-ben), szerintem a pro scene akkor se fog csak egy megbeszélt karival menni, és nem fognak képességeket használni. :D
  -Scalebreaker idegesítő. Jön mint Thomas a gőzmozdony. :)

  (#151) atidzsiforc Lőttem telóval képet, amikor velük voltam egy csapatban. Aztán utána végig ellenem dobta be őket a MM. Az nem esett jól. Viszont királyság ilyen játékosokkal tolni. Csak nehéz nekem, te lehet jobban helytállsz. :)

  [ Szerkesztve ]

  Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

Hozzászólok Aktív témák