Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    Na, ma megint elővettem, a második beta után először. Hogy minek, azt nem tudom.
    Kis élménybeszámoló;

    Ott kezdődött, hogy ismét 4352 GB-os ápdétpeccsletőtés. Ami aztán 9x%-nál gyökkettő errorral elszáll. És csak nézek, hogy hova lett a szabad helyem. Amikor már másodjára sem sikerült feltelpíteni (sem pedig uninstallálni <3), mondom, igen? Anyád.
    És kézzel elpusztít minden file from winchester.
    Ja, hogy amikor leszed mindeféle vackot a játékhoz, a régi fileokat csak úgy otthagyja szemétnek és csodálkozom, hogy a QC könyvtáram 34GB. Kösz, jó kis gém. Programozó srácok is ott vannak, hogy még egy rendes uninstallert sem tudnak írni.

    Háromnegyed óra vergődés után sikerül életet lehelni bele és még ennyi beta után is olyan performance gondok vannak, hogy a hajam égnek áll. A szokásos lolvisibility / lolhangok (de tényleg, MI ez a sound engine, he?) mellett össze-vissza random akad a meccs elején, de utána is olyan a framerate a sok fölösleges retektől a képernyőn, hogy könnyezni tudnék. A mouse accel wtf meg ugy en bloc az input lag is derékséges. Ahogy a netkód is.

    Szóval igen, a játék még mindig egy bálnatalicskányi híg fos, felütve egy kis epres szarral. ^^

    Kell az az 1 millós QuakeCon, nagyon. :W

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák