- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz Guitar14 #78095 üzenetére
(anno a ps2-es ds2-ben még jutott oda kábelnyomo szivacs, gyárilag )
van tapasztalatod használható csereakkuval? bevált brand, seller, stb?
illetve lehet ezekben gombát cserélni? van egy padom, amin a gombák elhasználódtak, sajnos nem váltanak ki kellő ellenállást nyomásra, ill. sajnos az egyik középállása sem teljesen oké...
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
w.miki
veterán
A szivacsos tipp tényleg jónak tűnik, most nem látom az össze-vissza nyomkodást, a kontroller megzavarodását a PS3-on.
Kétoldalú ragasztóval ragasztottam a gumi alá egy kis darab szivacsot, mert magától nem állt meg a helyén.
Szétszedni egyébként könnyű a joy-t, 5+1 csavart kell kiszedni, 2-2 pöcköt kipattintani a rezgőmotornál, de összerakni macerás.
Aki szeret legózni, annak jó, de én túl türelmetlen vagyok ehhez
Főleg, hogy az egyik joy-on eltört az R2 gombot tartó egyik pöcök, így még nehezebb volt összerakni úgy, hogy ne ragadjon be.
Úgy látom kontrollerből is több fajtát tervezett a Sony, mert az újabbiknak(CECHZ2U) hitványabb a belseje, és az elosztása, mint a régebbinek (CECHZC2E).[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
BOBAKILL
őstag
Köszi ezt a leírást, én is megcsináltam és most szuperül működik a kontrollerem. Nálam a dpad ment össze-vissza. Mondjuk lehet hogy csak a gumi 'bigyó' csúszott el a szallaggon. Fene tudja. Mindkét érintkező alá raktam pici szivacsot. Szépen kitakarítottam és mintha új lenne. Már hónapok óta nem használtam a konzolt, de ma csapattam is egy kis demons soulst és megtaláltam a lollipop chainsaw-t is, beteg egy játék.
Van utángyártott kontrollerem is de az azért nem az igazi..
Frissítettem is a konzolt mert az online része anélkül nem akart menni. Féltem picit mert volt már hogy szórakozott a BT. De most az is szépen működik.
Szóval nagyon jó ötlet ez a szivacsos dolog, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest