Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz StLui #22037 üzenetére

    Van olyan kiadvány, aminek már az éle is szép, lásd a mostani Dark Knight dobozt, de egyébként meg ezeket pont nem élével rendezi az ember a polcra. Fantáziádra bízom, nyilván szépérzék sem árt hozzá.

    "Nem hinném, hogy legtöbbjük a föld kulturális örökségének fontos részei lesznek"

    Már miért ne lennének? Szerinted mi tartozik a kulturális örökségbe, ha nem a minőségi filmek? A kékfény hírek? Egy Ben Hur-ról, Keresztapáról, Szelíd motorosokról, Gladiátorról, Mátrix-ról 100 év múlva is beszélni fognak. Hja, egy Fűrészről nem biztos, de hát nem is kell mindent szart odatenni a polcra. :U

    Nagy különbség van aközött is, hogy valaki egyszerre nem tud 250 eFt helyett 300 eFt-ot kiadni valamire (pláne karácsony előtt, amikor több kiadása is van), meg aközött, hogy havonta - esetlegesen - elkölt pár ezer forintot (látom, nem tudsz elvonatkoztatni a 15-20 eFt-tól, mintha kőbe lenne vésve) BD-re!

    De most mi mellett is akarsz érvelni? Hogy jó dolog lopni? Mert az derék! Nincs olyan, hogy valami ingyen van, aki ezt még a XXI. században elhiszi, azzal valami nincs rendben! Ha valaki nem lát annyira előre, hogy az autóba benzin is fog majd kelleni és biztosítása is lesz, meg alkatrész is kell hozzá, az inkább ne vegyen autót. De magyarhonban ehhez nem elég előrelátók az emberek - tele is a piac banki ebukott autókkal, mert a tetejébe még kellett a kicentizett svájcifrankhitel is. Aztán ezen emberek "végtörlesztését" meg majd jól kifizeti az, aki egyébként normálisan törleszt. Ugyanez az előre nem látás van TV-fronton is, nekem ez a véleményem.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák