Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz krezna #20024 üzenetére

    A létező legrosszabb alternatívát javasolta neked az eladó - mármint a plazmák közül, mert az egyébként teljesen egyértelmű, hogy ilyen felhasználási körre plazmát kell venned, méghozzá 50"-ost. Az LG pont a belépő kategóriában van a legjobban lemaradva minőség tekintetében a többi gyártótól, nem igaz, hogy a Samsung rosszabb lenne. A HD-Ready modelleket tekintve a Samsung "csak" annyiban rossz választás, hogy nem tud külső forrásról sem 24p kadenciájú anyagot helyes sebességgel megjeleníteni, de ezt leszámítva jobb a képe, mint az LG belépő HD-Ready modelljeinek.

    Egyébként ha HD-Ready, akkor a fentiek miatt kvázi csak a Panasonic 50X50 jöhet szóba, az megáll 180 eFt alatt, képminőséget tekintve nagyon jó, a 24p lejátszással sincs gond és funkciók terén is korrekt. Én ez alá nem adnám a helyedben! Ha nem akarsz HD-anyagokat nézni, ahol szükség volna a 24p-re, akkor szóba jöhet a Samsung 51E450, de sokkal nem olcsóbb, mint a Pana, ugyanis olyan 145-150 eFt-ból állna meg.

    Az eladó szervizzel kapcsolatos megjegyzése is baromság, attól, hogy egy cég kivonul (egyébként ebben a formában már ez sem igaz) még a szervizhálózat megmarad, mivel azok független Kft.-k/Bt.-k. Emiatt ne fájjon a fejed. Szerintem egyszerűen csak LG-t kell neki eladni, ennyi a történet, nem több.

    A 3 méteres nézési távolságra egyébként tényleg nem igazán éri meg 50"-os, vagy az alatti méretű fullHD modellt venned és egyébként is 200 eFt-ig, de leginkább a fölé kéne menned, hogy normális minőségű fullHD modellt kapj, az alatt ugyanis maximum az LG 50PA5500 van 155 eFt környékén, de az mondjuk képminőségben el is marad a 200 eFt-ot kóstáló Samsung 51E530-tól, a még drágább Samsung 51E550-től meg pláne.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák