Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    válasz plus44 #14979 üzenetére

    Abszolút nem kell a VT50 a katarzishoz. Én láttam idén nyaralás alkalmával kint egy normális TV szalonban (azaz rendes félhomályos, nem stadion kivilágított, mint itthon) mindkét TV-t egymás mellett, ugyan azzal a demo bluray anyaggal és azt kell, hogy mondjam, hogy az ST50- egy átkozottul jó TV. A VT csak egy ici picit jobb (egy zenei video klip ment és a színei egy kicsit még lélegzet elállítóbbak, illetve amikor az énekesnő egy fekete krómmal díszített hatalmas limóból szállt ki, ahogy az ajtó nyíl, ott a csúcsfények ahogy végig gördültek a gyöngyház fényű fekete ajtó lakkján, illetve ahogy a króm díszlécek csillogtak, ott láttuk, hogy a VT filmszerűbb, és valóban többet ad) - de ha nincs ott mellette akkor ez mit sem számít.

    A fő különbség életszerűen az a design szerintem, illetve a mágikus 96hz képesség. Ezek mellett (tudom a saját vackomról írok negatívan) maga a kép az messze nem annyival jobb mint amennyivel többet kérnek érte - esti körülmények közt. Ha rendesen tudod a háttérfényt (ambiens megvilágítottság) korlátozni, akkor nagyon boldog leszel az ST50-el, hidd el.

    Én azért döntöttem egyértelműen a VT50 mellett, mert nekem fontos, hogy olyan tárgy legyen a lakásban ami egyértelműen szép és pihenteti a szemet. Fontos számunkra a harmónia, a lakás berendezéseinek ritmusa, így nem volt mindegy, hogy miként fest a TV kikapcsolva, amikor nem más mint egy bútordarab- ha bele gondolsz. Ebben nagyon ott van a VT. Gyönyörű sejtelmes mély lilába burkolja azt a keveset amit vissza tükröz és a hatalmas egyben üveg sík a kis diszkrét króm kerettel nagyon elegánssá teszi. Hogy mondjam, ez teljesen szubjektív, de nekem egyből az az érzésem volt amikor rá néztem, hogy "na, ez igen, ez nem bóvli".

    A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák