Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KTTech

    veterán

    válasz DM-Fan #1379 üzenetére

    Az SD felskálázás lehetne jobb (ez mindegyikre igaz, erre kéne a VXP), sajnos, ha belefagy valamibe (wmv-nél szokott előfordulni, ilyen-olyan hibás kódolásoknál, ami a PC-n csak annyiban gond, hogy nem lehet pl. tekerni benne), akkor távirányítóról nem resetelhető (lehet bemászni a hátoldali kapcsolóhoz), mint az A210. Ami hiányosság (bár ez szintén meg van az A210-ben is), hogy néha kint felejti a feliratot, nem raktak be olyat, hogy automatikusan pl. 10mp után vegye le akkor is, ha nincs lezárója a felirat idejének (kényszerített feliratoknál). A kijelzője is lehetne fürgébb, nagyon lusta, de legalább megjeleníti rendesen az adatokat, amikre nekem szükségem van (azért ha filmeknél adna infót arról, hogy épp milyen hangsáv és milyen felirat megy - technikai infókkal, akkor azt díjaznám, ahogy zenénél is a bitrátát).
    Ja, és a legnagyobb hiba: beledobtam egy DVD-RW-t (BD-nél is ugyanez van tapasztalatok szerint), mert most nincs asztalim, miután felrobbant a tápja és épp javítás alatt áll, nem képes csak max. sebességgel pörgetni a lemezt, ami bizony hangos, és nincs opció, hogy vissza lehessen fogni 4x-re (ami több, mint elég lenne, és néma csöndben maradna úgy a meghajtó).

    Kb. ennyi a bajom vele :) egyébként jól meg vagyunk, szeretem használni, szinte mindent megeszik, amit nem, azzal PC-n is akadnak gondjaim, általában törlésre is lesznek állítva.

    www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

Új hozzászólás Aktív témák