Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz NyMRooD #19832 üzenetére

    Haverjaimnak mesélek róla mindig, mert minden nap van valami aktuális baromsága. Ők azt mondták, hogy írjak belőle könyvet. Vagy standup-oljon, én meg legyek a menedzsere. :D

    A legcikibb az volt, amikor volt valami aktuális TESLA hír. És mondott valami baromságot, hogy "azt olvasta". Én is olvastam a témában, és mondtam neki, hogy az nem úgy van. Mondom mutasd már meg a cikket amit olvastál. Megkeresi, megmutatja, nézd itt írják..
    És bazdki kiderült, hogy úgy olvas, hogy össze-vissza ugrál a szövegben mint valami autista. Mondom neki, de olvasd már el az elejétől, a végéig! Köze nincs ahhoz, amit te állítasz. Erre így szól:
    Ja, nem is ez a cikk volt.

    Máskor meg mondja, hogy ezt olvastam, azt láttam videóban. Akkor mondom ugye, hogy oké, mutasd meg. Ja, most nem találom. Mondom, böngészési előzmények, youtube előzmények?! Azokat kitöröltem. :U

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák