Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lackooo84

    nagyúr


    (a "de. 12:31" az éjjel 0:31 akar lenni, a szoni feltalált egy új időpontot, délelőtt fél 1 lol.)

    Dead Space Remake platinázás utáni vélemény tömören röviden:

    Na így kell kinéznie egy remakenek kérem. Nekem mint 2007 óta vérbeli DS fannak ez maga volt az extázis. A grafika és a hang, valamint a teljesítmény is nagyon rendben van. Pár alkalommal sikerült csak beszaggattatni a játékot, amikor egy bug miatt egy bizonyos ellenből száz számra potyognak ki az pénzek meg a lőszerek, akkor egy idő után megtelik a memória... :DDD Vannak (este jött patch szóval lehet, hogy már csak voltak) benne kisebb bugok, hibák, de ezektől eltekintve minden téren tökéletes remake. A fények (illetve annak hiánya) és a hangok tökéletesen adják a befosás hangulatot.

    Ha backtrackel az ember akkor állandóan random dobálja a beszaratást a játék, hol csak hangok, direkt zörgő/magától kirobbanó ventik (persze nekro ilyenkor nem jön haha), vagy a sarkon túl sunnyogó monszták képében, szóval olyan, hogy " ez a pályaszakasz ki van pucolva, szóval már nyugi lesz", sosincs. NG+-ban az egész hajón már a játék elejétől random jönnek a keményf*szú pirosan világító szemű buffolt nekrok, amik a legjobban felhúzott fegyóktól is nehezen döglenek. Van, hogy a játék egy teljes részlegen csak úgy random lekapcsolja a fényeket, és a vaksötétben dobja a nyakunkba a szörnyeket, zseniális!

    És aki azt mondja, hogy 95%-ban ugyanaz, mint a régi, akkor az a büdös életben nem játszott az eredetivel, mivel szerintem igen nagy mértékben át vannak dolgozva a pályák, rengeteg az eredetiben nem létező helyszín és útvonal van, vannak olyan helyszínek, amik teljesen újak, azaz a régiben totál más volt a map (pl. crew deck) én azt mondanám, hogy olyan 40%-a teljesen újnak hat még annak is, aki szarrá játszotta a régit és bele van égve a régi játék az agyába. Aki meg régen játszott vele, vagy sosem játszott vele, annak meg nem kérdés, hogy egy teljesen új játék az egész. Aki szereti az űr scifiket, illetve a horrort, azoknak kihagyhatatlan vétel! Sajnos a Callisto ezek után le fog menni a klotyón... :)

    Nem tudom a tegnap esti patch mennyit javított ezen, de aki impossible módot akarja tolni mindig mentegesse el, mert nincs autosave egyáltalán, és ha crashel a játék, akkor bizony az utolsó manuális mentéstől tudja folytatni csak az ember, én így buktam egy egész chaptert egyszer, ami kb. egy óra játékidő....

    [ Szerkesztve ]

    The Truth is out there...

Új hozzászólás Aktív témák