- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
regener
veterán
válasz cintula187 #3799 üzenetére
Gondolom
(#3800) Jinxb1rd
Lootolj gázkannát előtte(#3801) ben
Ez ilyen user-challange inkább xD -
vaakuum
addikt
Indításnál töltött valami kis frissítést, azóta taszkváltásnál kifagy ez a szutyok. Mit tudok vele tenni, hogy játszani is tudjak? Nem tudok steamen írni senkinek, mert azonnal fagy ez a nyomorult játék közben.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
HdRew
őstag
Közben a steamcharts alapján peak player szerint a PUBG megelőzte a CS:GO-t.
Érik az a kiemelés itt PH-n a PUBG-nek.
-
lemusz
addikt
Én is inkább dacia-ra szavazok, túl sok a baj az UAZokkal...
-
-
lemusz
addikt
Megnéztem ezt a The wall című 2017-es sniperes filmet, most meg ellenállhatatlan késztetést érzek, hogy PUBG-ben kar98-hoz nyúljak és 1500 méteres fejlövéseket adjak le. Kár hogy már hajnal fél öt van, tökre álmos, 10 méterig se látok.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Riva tunerrel (vagy akár mással) monitorozta már valaki, hogy a hypertradinges plusz szálakat használja-e a játék?
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Terminator17
senior tag
miért nem tudok irni senkinek ph diszkordon?
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
forras2
őstag
és megvan az első első
-
TheProb
veterán
válasz Terminator17 #3818 üzenetére
Mármint?
PM-et bárki tud bárkinek. A PH-s szerveren szintén írhat bárki a 2 text chat-re (lobby és LFT)
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Tegnap beruháztam én is a játékra és hirtelen beletoltam 7 órát!
17-ik hely a legjobb eddig! -
vzsryl
nagyúr
Ezen már túl vagyunk 2 hónapja a haverokkal, de eddig mi max. 2-es táskát láttunk az "ellenen". Majdnem le is puncholtuk.
Jó, hogy nem volt nálam a Tefal tepsim, lehet levertem volna azzal.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
lemusz
addikt
-
kisza25
félisten
-
Winne
nagyúr
Ilyankor rá kell menni, nem kell gondolkodni!
@(#3827) Hauptmann : szerintem a esés szöge számít most jobban, mint régebben, most is van hogy nekem full zuhanás mellett nyílik valahol és egy pali meg beesik mellém majdnem félútra a talajhoz képest, mint ahol én vagyok..
@(#3829) kisza25: meg egy x4 scope sem árt pár lőszerrel. Sikerült behúznod megint egyet?
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
nem 3. lettem, kb semmi nem volt nálam, mellény sem, sisak sem, csak némi lőszer meg egy akm reflexel,
kör elején leszedtem 2 emberkét és már lootolni sem kellett, aztán még 2 emberkét, 3-an maradtunk egy rét közepén erre nem áthajtott rajtam az ember dacia-val
dacia the bestEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Jinxb1rd
addikt
Ja, így már értem, hogy miért visel a lilaruhás csaj is gázmaszkot a preview képeken. Én a fehér school jacketra hajtok, sajnos a prosztó ruhák nem az én stílusom, inkább az elegancia.
Egyébként szerintem is érdemesebb inkább konkrét ruhákat venni, mint ládákat megtartani... Láda ára talán nem megy fel olyan gyorsan, ha megvan az egyébként nagy esélye hogy olcsó gagyik potyognak belőle.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
[-HERO-]
senior tag
Tegnap masnak is akadt a jatek?
Plussz menet kozben kilottek a buggy kereket es onnantol kezdve mind a 4 kerek a buggyn elkezdett villogni.Valamint valtoztattak a looton vagy csak en vagyok szerencsetlen?
Tegnap legalabb 5 korom volt amit egy sz@ros pisztolyal kellett lekuzdenem mert vagy 20 hazbol nem jott egy fegyver se.
De legalabb a boxolast is sikerult gyakorolni mert a pisztoly se jott konnyenHol lehet eladni es venni cuccokat a jatekba?
[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Terminator17
senior tag
válasz TheProb #3822 üzenetére
nekem vmiért egyikse megy, senkinek se tudok irni
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
kisza25
félisten
válasz [-HERO-] #3841 üzenetére
én egy fix helyre ugrok mostanában, ott mindig van fegyver/ lőszer, viszont mellény sisak nem mindig, ezen a részen kevésbé is tudnak meglepni, mert nem házakban vannak a dolgok
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Hunbeast87
senior tag
-
TiberiusX
tag
Sziasztok!
Miért nem töltődnek be a textúrák minden meccs elött?
i5 6600k
gtx970
8gb ram -
Winne
nagyúr
válasz Hunbeast87 #3843 üzenetére
Jól néznek ki ezek a szettek, de egy forintot nem adnék értük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest