- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Én kikérem magamnak, úgy kaptam a pass-t ismerőstől Amúgy skint sose vennék pénzért ebbe a játékba, CS:GO-ba is max addig vettem és használtam amíg nem adtam tovább kis haszonnal, itt van 1-2 olyan ami tetszene igaz, de 10-15$-t biztos nem adnék darabjáért, annyiból már egy egész játékot kapnék leárazáson, még annak is több értelme lenne...
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Grave_444 #25398 üzenetére
A helyzet az , hogy nincs más érdemi téma amiről lehetne beszélni és ez pont aktuális .Nem semmi újabb tartalom hónapok óta viszont a javítgatásokkal csak még jobban szétcseszik a játékot .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
niof
addikt
válasz jozefgucci1 #25402 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Nagyon kezd a játék egy süllyedő hajóra emlékeztetni. A reménykedők még rajta vannak, de egyre több patkány mászik elő az elöntött raktérből. És mivel a hajó már amúgy is léket kapott, nem igazán érdekel senkit (fejlesztők, stb...) a sorsa, csak leukoplaszttal próbálják beragasztani a réseket.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Grave_444
nagyúr
-
Dictator^
veterán
válasz Dictator^ #25366 üzenetére
UPDATE:
5. játéka fentről, 16. helyezés (mondjuk az elején haltunk ugrás után, akkor ölt meg minket a saját csapattársunk, aki kínai
Ontopic: Szóval teamkill miatt jár a ban
Önbíráskodás: OFF[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Grave_444
nagyúr
válasz jozefgucci1 #25407 üzenetére
Azért nem skill alapján lesz valaki admin úgyhogy ez így baromság.
-
Csokishurka
őstag
válasz jozefgucci1 #25407 üzenetére
Még lehet ott toltam én is néha.
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
scabi78
senior tag
Csak egyedül nekem nem megy első indításra a játék? Van hogy másodjára megy, de mostanában nem ritka, hogy negyedjére vagy ötödjére...
Tiszta Windows, rendes ház!
-
saen
Topikgazda
Ma reggel volt karbantartás, FPS dropokat akarták csökkenteni, nem próbáltam még, de hátha lesz akinek segít.
-
JanR
addikt
válasz scabi78 #25410 üzenetére
Nekem van, hogy az ötödik, hatodik próbálkozásra indul el. Csináltam egy fájl ellenőrzést, utána egyből indult. Viszont egy restart után ugyan ez a hiba jött elő. Ez a nagy update eddig szinte az összes közül a leg-leg kritikán alulibb.
Tegnap láttal egy szerveren, épp Uzi-val pusztítottál
De nyugi, megnyertük helyettetek![ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
-
VGNGR
senior tag
válasz Tressy #25433 üzenetére
Na jó, ubah a világ talán legjobb játékosa. Klub szinten is a legjobbak között vannak a faze-el, meg nemzeti szinten is megnyerték a nations cupot az oroszokkal. Most a profi liga phase 3 első meccseinek egyikében is volt egy endgame ahol egyedül legyalázott 3 ellenfelet a top 2 szituációban. Szóval neki lehet 30% winrate-je soloban. 😊
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Srácok nálatok ha úsztok akkor mutatja a levegő fogyást ? Nálunk nem senkinél sajna
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
adakiller
senior tag
válasz jozefgucci1 #25435 üzenetére
nálunk sem mutatja senkinél, de a custom BR (normal) módban még működik
-
superecneB
őstag
Sziasztok,
A játék rengeteget 3-4 update óta jatek után.
Vagy teljesen fekete képernyő vagy a lvl3 as sisakos tag képével.
A legtöbb helyen azt írják szüntessem meg a CPU OC-t.
- Eddig jól működött kb egy negyedéve kezdte el ezt a dolgot valamelyik update után.
- Nincs melegedési gondom
- Nem hibázik a CPU az OC miattTényleg van ennek létjogosultsága?
Minden drivera lehető legfrissebb.
3570k @ 4500mhz
16 gb DDR3 @ 1600 (teljesen alap CL9)
Játék SSD-n C:\-n
VGA: 1060 6gb -
DiszNóÓl
senior tag
-
superecneB
őstag
válasz superecneB #25442 üzenetére
Adtam neki egy kis pluszt, de sajna nem oldotta meg a problémát. Köszi azért a tippet!
-
scabi78
senior tag
Ma lefagyott játék közben a pubg, megjelent egy egy soros hibaüzenet, amit gyorsan leokéztam, hogy minél hamarabb folytathassam a játékot. Úgy kifagyott, hogy sem az alt+f4, sem a feladatkezelő nem zárta be, reset gomb restart történt. Ezután nem indult el a win, csak az f8 nyomogatása utáni helyreállítás után. Aztán töltés közben fagyott ki, amit előtte soha nem csinált. Megnyomom a ready gombot és a töltő képet nézem amíg újra nem indítom a gépet.
Járt már így valaki?Tiszta Windows, rendes ház!
-
dudu5130
őstag
nagy városok Erangelen most nagyon laggosak. Eddig is voltak de most 1-2 másodperces akadások jelenkeznek. Úszás közben a levegő csík még mindig sehol. megint kell majd 2-3 update mire helyre áll minden.
-
jozefgucci1
addikt
-
Atish19
őstag
Ti nem tapasztaltok olyat, hogy amint találkoztok ellenséges játékossal a játék azonnal kilép? Se hibaüzenet se semmi. Mintha alt+f4-et nyomtunk volna. 3. kör egyhuzamban ugyan ezzel a tünettel. Abban a pillanatban, hogy kilép a játék agyon is lőnek csapat társaim visszajelzése alapján. És ez megtörténik minden squadtárssal.
-
Årpi
őstag
Twitteren épp 3 perce rakta ki Hawkinz, hogy infókat gyűjtenek a hibaüzenet nélküli crashekről:
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Cyberpunk 2077
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest