Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stefi66

    újonc

    Én Philipset használok. Egyetértek azzal, hogy a borotvák legtöbbje lényegtelen dolgok miatt kerül sok pénzbe. Miközben ugyanazok a kések vannak a 15 ezres alap és a 35 ezres fullos készülékben, de nem nyírnak jobban a drágább borotvában (kipróbáltam).
    Huszonegykét évvel ezelőtt vettem első Philips háromkörkéses borotvámat 705-ös modell, akkoriban erős középkategória volt, egyhavi fizetésem ment rá. Párnapos megszokás után naponta használom azóta is. Egy hátránya van, picit hangosabb mint a mai borotvák, viszont nem erőtlenedik el, mint a mai masinák legtöbbje. Közben vettem újabb gépet is (HQ6842), de az alig több mint egy évig bírta, alaplap és motorhiba miatt dobtam a kukába.
    Van egy jó tulajdonsága a Philipseknek: a mai körkések beleillenek a 22 éves borotvába, max 5 perc ügyeskedés kell hozzá. Ezért nem veszek új gépet, ilyen-olyan akkuval hókuszpókusszal. Lehet, hogy maradi vagyok, de nekem nem kell LCD, akku, automatamosoda, kenőcsnyomó rendszer stb. Csak a körkéseket cserélem az öreg masinában. Most a legújabb HQ9-es (Speed-XL) körkésekkel írtom a szőrt magamon. Ha géppel együtt veszem, legalább 30 ezerbe kerül. Helyette a 22 éves géppel ugyanolyan szuper módon tudok borotválkozni, a kések 13 ezerbe kerültek, és nem kellett kifizetni 30-40 ezret egy új borotváért.

Új hozzászólás Aktív témák