- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
oettinger01
őstag
megtaláltam..........
4157 pont, minden alapon.A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
kooc
tag
Sziasztok
4303
Persze nem alapon -
slett27
addikt
Kihalt ez a topik, mint a kardfogú tigris ? Vagy mi van, mindenki nyaral ?
Hová tűnt mindenki?"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Cosmic Gate
aktív tag
Sziasztok!
Ez az én eredményem.Minden alapon!!Azért 1 symbiános telcsit leverek vele!
De mindjárt letesztelem húzva
Bővebben: link -
Cosmic Gate
aktív tag
Itt van az Eredményem kicsit megrántva!
ha feljebb húztam a Procit nem ment végig mert hibár hivatkozott vajon miért
Bővebben: link -
cafat
aktív tag
válasz Cosmic Gate #110 üzenetére
Hello!
Lefutattam a tesztet úgy is hogy csak az 512-es ram volt benne, de így is csak 2231 pontot ért el. Úgyhogy nem az ''össze-vissza ram'' miatt ér el ennyit. Amúgy annyira nem össze-vissza, mert teljesen megegyezik a kettő memó csak az egyik 256mb a másik 512. Késleltetés minden megegyezik. Akkor szerintem kénytelen leszek beletörődni hogy ennyire képes a gépem, ill inkább a vga-m(9600pro). -
Kareszovics
addikt
Üdv Mindenkinek!
2615 pont! Szerintem határeset! (Konfig aláírásban)http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy töltse föl a hivatalos oldalra az eredményeket, hogy így összetudjuk hasonlítani a részeredményeket is egymáséval
May the Force be with you!
-
Boxer001
veterán
lefuttattam ezt az akármit, de eredményt sehol nem láttam, online...sem tudtam megleseni...
-
cafat
aktív tag
válasz Cosmic Gate #116 üzenetére
Egy kis tuninggal már sikerült kicsikarnom belőle 2442pontot! Esetleg az nem lehet probléma hogy a teszt folyamán állandóan kiírja hogy kevés a lemezterület a c meghajtón, mert ugye a vinyót is teszteli?
-
gyuri00
aktív tag
honnan lehet leszedni
igaz elég gyatra potszámom lenne -
cafat
aktív tag
innen: Bővebben: link
Ha lefutattad írd be a pontszámod mert kíváncsi vagyok hogy te mennyit érsz el. Nekem is 9600pro-m van és szerintem azért érek el 2200körüli pontszámot! -
Petya25
őstag
Minden tuning nélkül 4384 pont.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Szabesz
őstag
Elég gyengusz
Bővebben: link
2533 pont¯\_(ツ)_/¯
-
slett27
addikt
válasz Boxer001 #124 üzenetére
Lehet, hogy vmelyik teszt nem fut le ''rendesen''. A ''DETAILS''-ben (vagy mi) nézed meg, melyik teszt nem fut le. Nekem akkor csinálta ezt, ha már annyira megvolt rántva a proci (4160MHz ), hogy az Audio compression failed lett.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
killahdrums
senior tag
Bővebben: link
...aki nem linkel ORB-ot, annak nem hiteles az eredménye számomra!There is no God, just Technology...
-
Boxer001
veterán
válasz Cosmic Gate #128 üzenetére
-
Boxer001
veterán
válasz Cosmic Gate #131 üzenetére
komoly...lefut a full teszt, és no results.... vicc
-
Boxer001
veterán
válasz Cosmic Gate #133 üzenetére
nem próbáltam semmit! 1x lement, nem láttam eredményt, lefostam
-
Boxer001
veterán
válasz Cosmic Gate #135 üzenetére
Ok, ha te mondod...
Látom Rover-ék az 5k-t célozták meg...szóval ismét jó helyen járunk -
chaby7
aktív tag
Több mint a semmi kár hogy a VGA lehuzza.
Bővebben: linkABIT AN7_Barton 2500+@2200MHz_MSI 6600GT(VF700-AlCu)_1GB DDR
-
veterán
Szewa all!
Nekem sem mutat semmi eredményt, pedig lefutnak a tesztek, hat ez kicsit furcsa... -
Rover623
félisten
válasz Boxer001 #136 üzenetére
Céloz...lő...talál...
Egyenlőre nem ''csutka'' tuning, csak hogy meg legyen az 5K...
Bővebben: linkprimus inter pares
-
killahdrums
senior tag
válasz Rover623 #139 üzenetére
Nagyon szép!
Sajnos én elakadok a procimmal 3.7-nél...
A k*rva lapomon megkéne csinálni a ''droop mod''-ot, mert az ismert hiba ezeknél a lapoknál nálam is jelen van, vagyis hogy nagy terhelésnél akár egy tized vagy még több voltot is lecsőkken a procinak adott fesz, ezt meg nem bírja és restartól.
Pedig tuti, hogy az én procimban is benne van a 4giga.There is no God, just Technology...
-
Rover623
félisten
válasz killahdrums #141 üzenetére
Te Killah!
Vmi más gond lesz...P4C800-E lapokban szoktam 4GHz felett hajtani procit...3GHz-es, 3.2-es lazán megy annyit...
Szvsz a 3.4-essel lesz a bajság...lehet hogy az terheli le már alapból...
Próbálj beszerezni SL7PM 3GHz-es vagy SL7PN 3.2-es prockót...primus inter pares
-
Skica
őstag
válasz killahdrums #141 üzenetére
Nekem van egy s478-as P4 3Ghz-es nortw. procim alapfeszen 250fsb használom, 4Ghz-en Poostig eljut, de Win már nem idul, lehet hogy kevés a hűtésem (most egy TT Torony) , (vagy csak az alaplapom nem bírná? (SiS655TX Ultra)
.: No Comment Grp:.
-
killahdrums
senior tag
válasz Rover623 #142 üzenetére
Igen tom, de ugye a 3.4-esem lényege az, hogy a szorzót 14-re csaphatom ami csinál belőle egy ''2.8''-ast. Tehát a memmek frekije sokkal magasabb tud lenni, vagyis ha 4gigán menne a proc, 4-es szorzó mellett a memmek 570-en rohangálnának! Ami benne is van a memóimban...
Egy 3gigás proc 4-re húzva, az ''csak'' 266-os FSB...
Az biztos, hogy ez a 3.4-es komolyabban zabál, meg ott van még a nagyobb bus freki is...
Egyébként sokat olvastam utánna a BleedingEdge-en meg az ExtremeSystems-en is, és szinte mindenkinek megvan ez a ''droop mod'' csinálva! Írják is, hogy ''must have''...There is no God, just Technology...
-
Rover623
félisten
válasz Motion_Blur #146 üzenetére
Bizony...stabil 4.2...
És tényleg a gyereké...
Ha megfigyeled, reggel szoktam publikálni, mert akkor még alszik...
Régebben éjjel csináltam, de most már ő sem fexik éjfélnél előbb...a tököm vár addig...primus inter pares
-
Petya25
őstag
Úgy látom az AMD-s rendszerek nem tudnak lépést tartani a P4-el.
Azért az gáz, hogy 3800+ húzva kevesebet nyom, mint az én 3,2 Precottom alapon.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
slett27
addikt
Azért ez így nem teljesen igaz. Ajánlom ezt a linket (ha még nem olvastad volna), ''valós'' tesztek.
Bővebben: link"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
addikt
Nem gondolod, hogy egy kicsit komolytalan ez a kijelentés??
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest