Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
bob007
csendes tag
Sziasztok.
A vettem egy HP Photosmart 5510 All In One nyomtatot. Sok féle leírás van a neten, ez az aminek van Wifi-je is. ez A patron amit adtak hozzá HP 364-es sima nem XL-es.
Lassan kifogyóban az összes színem és szeretnék valami gazdaságosabb megoldást találni az eredeti patron vásárlása helyett.
Tudok ajánlani valami olcsó megoldást (házi utántöltés, utángyártott patron vétele, utántöltés boltban, stb...) Azt a megoldást keresem ami gazdaságos sok nyomtatáshoz, mivel nekem nagyon sok színes oldalt is ki kell nyomtatnom néha legjobb minőségben is...Eddig házi után töltésen gondolkodtam, de nem tudom, hogy most a chippel mit kell csinálni? Az nem tiszta, hogy e ilyen resetelő, vagy más trükk, illetve mit fogok látni a nyomtató tintaszint kijelzőjén ha csak 1xrűen teletöltöm tintával? Igazából a szintkijelző se fontos ha van benne és nyomtat, nem pedig azt irja ki hogy üres a patron...
Köszönöm a segítséget, és útbaigazítást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon PIXMA MG3650S multifunkciós nyomtató eladó
- DNP DS620
- Canon i-SENSYS LBP226dw ultragyors mono lézernyomtató,gyári 10000 oldalas tonerrel,számlával,garival
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc, 15 ezer lap a tonerben
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest