Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • woodworm

    veterán

    válasz ALI_G #38646 üzenetére

    Előrebocsájtom, a PH szakértői gárdájában a félig üres pohár elv érvényesül általánosan a 100-as lannal és ac tudással kapcsolatosan. Tehát nincs egyetlen ajánlott típus sem.
    Részemről, ha egy router hardveresen tudja a 100-as lanhoz ajánlott tudást és 2-3 ezer forintért adnak mellé normális ac-t, akkor az a körülményektől függően megvehető. Sokan használnak még most is adsl-t, mikrós netet és kezdetleges koax hálózatot, jellemzően 20-30 Mbites sebességgel és fájóan soknak tartják azt a 20 ezer Ft-os belépő összeget, ami egy ajánlott készülék ára lenne.
    A "xiaomi mi wifi mini" és a "xiaomi mi wifi router 3" olyan processzorral, wifivel és ram mennyiséggel rendelkezik, ami megállná a helyét a gigabites mezőnyben is, egyedül a switch tudása korlátozza a ~90 Mbites átvihető sebességre, de azt különösebb megterhelés nélkül tudja. Ha el tudod fogadni ezt a kompromisszumot, akkor egy jó szórású, erős wifijű készüléket kapsz. Az említett eustocknál belefér a 10e Ft-ba. Ha van bátorságod/gyakorlatod a külföldi rendelésben, akkor a Gearbest vagy a Banggood oldaláról ki lehet fogni olcsóbban is.

    A mini kistesója a nano, a 3-asnak a 3c. Ezekben gyengébb hardver van, véletlenül se téveszd el, ha rendelésre adod a fejed.

Új hozzászólás Aktív témák