- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz #16820480 #1000 üzenetére
2014 FLAGSHIP KILLER
Amazing Photos in Every Setting
The 13 megapixel camera on the OnePlus One excels thanks to quality optics, sensors and algorithms.Na azért ilyen szlogenek után azért kicsit többet várna az ember
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
Arról nem beszélve mekkora biznisz egy 350$-os telefonért ami napi áron számolva 81k, 110-et adni.
Ha a 64GB verziókról van szó de még ez sem biztos.
De itt egy még jobb ajánlat a 16GB-os 70 helyett 115. A hüjjének is megéri.
Te figyi nézz egy elérhető készüléket a 30k-ra meg adok bankszámlaszámot."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Relaxing #1126 üzenetére
bár ennyiért 64GB -os ilyen hardverrel rendelkező telót még mindig nem találni.
mert nem keresel eleget
Bőven eléri ezt a szintet gombokért meg pattintasz bele egy 32-64-es kártyát aztán a tárhely is megvan oldva.
És ez csak a zóccsó volt, 150-be már belefér az a nélküli verzió is ingyenposta semmi egyébbel."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz leslien #1133 üzenetére
126-ért mire kézhez kapod szvsz még mindig nagyon drága a 16GB-os a hivatalos árhoz képest
Relaxing
find7-nél nincs vámáfa mert EU raktárból rendeled és kapod, annyi amennyiért ki van írva aktuális napi árfolyammal számolvaezt a két géppuskakezűt
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz micafighter #1168 üzenetére
Kicsit kutakodva.
Amennyire bírom a németet (guglifordító) írják is, hogy felmerülhetnek vámköltségek de elvileg köthető rá biztosítás 9,99-ért.
Aztán, hogy ez mennyire érvényesíthető az megint egy jó kérdés.Na meg mit találtam még?
In diesem Fall werden wir die Reparaturkosten für den Käufer übernehmen, und das Hin und Rückporto(DE<->CN) benötigen der Käufer selbst übernehmen. Achtung: Die Ersatzteile sind nicht mit den Reparaturkosten inbegriffen. zum Beispiel das Display, der Käufer benötigt die Kosten selbst übernehmen.Ha jól értelmezem akkor itt garanciában csak javítási költséget állnak az alkatrész + szállítás a vevő sara.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz micafighter #1173 üzenetére
Ahogy írják/értelmezem meg a to2-nél is van, amennyiben belefut a vásárló a vám/áfa fizetésbe, először vissza kell küldeni nekik a számlát és majd annak az értékét visszautalják a to2-nél pl. max 70$ értékben.
Ha, meg talán, vagy esetleg.
Nincs olyan, hogy előre átvállalnának bármit is. Meg tapasztalatról sem olvastam még ilyen ügyben így ez szerintem elég necces.[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz micafighter #1175 üzenetére
,,amennyiben belefut"
A tapasztalatok azt mutatják, hogy 99,9%-ban belefut a rezsicsökkentés ellentételezése érdekében.
De ezeknél a konstrukcióknál nem átvállalás van hanem biztosítás, amiről még nem tudjuk mennyire működik, így meg rizikós.
Szvsz aki nem tud várni a normál EU garancia, beszerzés elindulásáig az jobban jár egy Find7a val jelenleg.
Hardver közel azonos, 2vs3GB ram szerintem lényegtelen az meg, hogy antyutyu-ba 2k-val kevesebb pontod ad megint csak nem számít, viszont ott a cserélhető akku és a bővíthető háttértár."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz micafighter #1371 üzenetére
Azért mert bele vagy szerelmesedve az O+O-ba még nem kéne ezt a sok marhaságot terjeszteni.
-
virkir
veterán
válasz micafighter #1375 üzenetére
Attól, hogy érvelsz az még nem alátámasztás, lehet simán elfogultság.
De nézzük sorjában.
Értesítés ledje mint ultimate érv elsőnek egy marhaság, bőven jó ha már legalább van.
A bővíthető memória viszont egyértelműen előny nem hátrány mint te próbálod megmagyarázni azon meg már csak mosolygok, hogy azt a hatalmas plusz költséget hozod egyik érvnek ellene.
Most komolyan földhöz vág az a pár ezer forint amibe egy minőségi 32-64GB-os kártya kerül?
Ja meg a hátlap levételt. Csak nem rokkannék bele ha évente kellene egyet venni mert elkopott, viszont ha megdöglik akkor a konyhaasztalon cserélem az akkumulátort szemben az o+o-val.A kivehető akksinak nem sok értelme van, mert gyakori cserélgetéssel hamar szétmegy a hátlap, ritka cserélgetésnek pedig nem látom értelmét, utazáshoz vigyen powerbankot az ember.
Hát ja, logikusabb egy fél kilós eszközt hurcolni magaddal a 20-30 gramm helyett.Az 1+1ben több a RAM, gyorsabb a proci, az akksi nagyobb, és az üzemidő is jobb
Kb mintha egy ferrarit szembeszélben vagy hátszélben hasonlítanál össze.Szoftver. Van CM az oppo-ra is, ráadásul javában készül a magyar nyelv is rá.
És... hol is vehetsz international verziójú o+o-t? Egyelőre kurvára sehol csak mókolt kínait amit ha neadj isten garanciáztatni kell indíthatod magellánt hátha még adott évbe visszatalál.
A kissé meleg fehér hátlapról nem is beszélve.
Ezzel szemben az oppo-t megveheted hivatalos gyári EU garanciával egyéb költségek nélkül.
Lényeg a lényeg igazából nincs egyértelmű győztes csak két jó készülék és mindenki döntsön aszerint neki mik a fontosabb tulajdonságaik.[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz micafighter #1392 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy 2 deka vagy huszonöt plusz kábel meg egyebek.
Az akkucsere ami lazán megy a konyha asztalon nem csak a tárhely.
CM meg hivatalosan támogatott nem portolt."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz micafighter #1394 üzenetére
A 16GB-ost néztem az németektől jönne
Bár így is k... drága a 64-es meg mire háznál van súrolja a 150k-t. Hát szvsz nagyon nem éri meg."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz micafighter #1409 üzenetére
Oh jaj. Már megint ezek a negatív hullámok.
Egy minőségi 64GB-os kártya megvan 10k alatt ha már telefont nem félsz külhonból rendelni.
És már sokadszorra említem, hogy o+o-t nem kapsz egyáltalán EU-ban hivatalos forrásból, nemhogy 64GB-ost."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz micafighter #1413 üzenetére
Linkelj már legyél szíves egy elérhetőséget ahol a hivatalos EU garanciával international verziójú 64 GB-os van, mondjuk az ára legyen háztól házig 350€.
-
virkir
veterán
válasz micafighter #1416 üzenetére
Te loholsz az után, hogy lehet kapni, holott nem lehet csak mókolt kínai belpiacost.
Amint elérhetővé teszi ez a töketlen cég a normális vásárlást mindjárt nagyot billenne a mérleg nyelve feléjük."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest