Hirdetés

Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz Relaxing #1119 üzenetére

    Global verziót OnePlus-tól csak meghívóval tudsz vásárolni. Persze az lehet, hogy valaki megvette meghívóval, és nem tetszett neki, most pedig el akarja adni, de egyrészt nagyon kevés erre az esély, másrészt szerintem kb 2x-es árat kérnek érte. Egyes kínai oldalakon lehet látni OPO-t CM11S-el hírdetve, ne tévesszen meg senkit, az is a kínai verzió nagy valószínűséggel, csak ráflashelték a CM-et.

    USA-ban WiFi gond nélkül menne, 3G és 4G (LTE)-vel lehet gond. Itt vannak az USA szolgáltatók frekvenciái: [link]. 3G és 4G közül nem mindegyiket támogatja. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy ha olyan szolgáltatót választasz USA-ban aminek a 3G/4G frekvenciáját nem tudja a kínai OPO, akkor ott nem lesz 3G/4G-d. Gyakori hogy régiónként eltérő frekvenciákat használnak a szolgáltatók, tehát az is lehet, hogy mondjuk a belvárosban lesz 3G-d, a külvárosban nem, vagy épp fordítva.

    Tömören: USAban nem minden frekvenciát támogat a kínai OPO, ezért ott jobb a globális verzió. Itthon mind a kettő támogatja a GSM és a 3G hálózatokat, így nincs különbség.

    Azt nem tudom, hogy Magyarországon milyen frekvenciákon megy a 4G.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák