- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
En is azt hittem hogy zavarni fog az Apple Watch uzemideje... de szerencsere gyakorlatban eszre se veszem. Huawei GT3 nalam 4 napot birt ezzel a mennyisegu edzessel, pulzusmeressel stb.
AW8 most 5 ora alatt alatt merult 80%-ra, felidoben bekapcsolt AOD mellett. Kb 2 napra tennem ezzel a hasznalattal, de igazabol mindegy, reggel 8kor zuhanynal felrakom a toltore es nem foglalkozom az akkuval. Ejszaka minimalisan merult csak 9 ora alatt, sleep trackingel. Cserebe egy okostelefon a karomon, rengeteg appal amit hasznalok, es kozel medical grade szenzorokkal, patika pontos GPS-el, meg uszasnal is. Nem igazan egy kategoria a GT3-ommal.
Sokkal rosszabbra szamitottam uzemido teren, vagy hogy bosszankodni fogok miatta. Ha beall a toltesi rutin, akkor meg jobb is, mert soha nincs 0% kozeleben. Huawei GT3-at szimplan elfelejtettem tolteni neha, es kinullazodott napkozben. (Mert volt amikor 4 napot birt, volt amikor tobbet)
#22511rothfb Az ara annyi mint a Samsung Galaxy Watch 6-nak... A SE (amiben nincs EKG meg bloodO2) meg itt 170-200$, ami kb annyi mint a Huawei GT3. Szoval nincsen tularazva. Az AW8 meg 350$, kb a Galaxy Watch Classic 6.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest