- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
Mai napon tud valaki nyitva tartó gyorséttermet, ahol van házhoz szállítás?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
XmoD
senior tag
válasz Tothgera30 #51152 üzenetére
Pizza Expressz tuti nyitva
@myk74: köszi megnézem őket. Felderítésen vagyok egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
BUEK!!!
-
mgm81
aktív tag
BUÉK❗❗❗
Üdv.: mgm81
-
embe
nagyúr
Boldog új éve kívánok mindenkinek!
-
S.Feri
őstag
BUÉK!
[ Szerkesztve ]
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Louies
aktív tag
BÚÉK!
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Nirvanus
aktív tag
Laptop kerestetik 50 ezerig. 14-15,6" kijelző, 1st gen i5 köszönöm, de nem érdekel ennyiért. 😊
[iTX-or-GtfO!]
-
Tamás9x
őstag
Laptopot keresek 45K-ig 15.6 os 2.-3. gen i5 től felfele hdd nem szükséges.
Aksi 1 óra minimum kritérium Dedikált vga nem kell.https://www.youtube.com/@kisstontour
-
DonThomasino
veterán
Ha kábeles NET+ TV t nézünk.
Van bármi amiben jobb lenne a UPC a DIGI től ?
Attól eltekintve hogy felvevős boxot is tudnak adni..." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
betyarr
veterán
válasz DonThomasino #51164 üzenetére
szerintem nem jobb,sőt!kivéve,ha discovery fan vagy.az nincs a diginél.
-
Tamás9x
őstag
válasz DonThomasino #51164 üzenetére
TV minőséget nézz, a net ugyan olyan szar mindkettőnél. Jelenleg Digim van,
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz DonThomasino #51166 üzenetére
Itthon UPC, Pesten Digi.
Egyertelmuen a Digit jobb. Stabilabb net/tv, es sokkal olcsobb.
-
Nirvanus
aktív tag
Eladó cuccok:
1) Asus P5KPL-AM rev 2.03G | Intel C2D E7600 | Kingston 2x2GB DDR2-800 LP kit | Sapphire Radeon HD4550 512MB DDR3 LP | Seagate 80GB Sata2 HDD | Pioneer DVR 115DBK DVD-RW | fekete SFF ház | FSP250-60GHT 80+ Bronze TFX tápegység
20k (15k, ha érte jössz)2) Intel DB D2500HN | 2x1GB DDR3 SO-DIMM kit | Seagate 160GB Sata2 7200rpm laptop HDD | Tükrös előlapú miniITX ház előlepi USB-vel, paneltáppal, töltővel, laptop ODD nélkül
20k (15k, ha érte jössz)[iTX-or-GtfO!]
-
Tamás9x
őstag
válasz DonThomasino #51169 üzenetére
Csatornákra kell figyelni, hogy ne csak szemetet kapj. A többi mellékes, főleg ha van otthon gyerek, akkor ne a wajda tv-t nézze hanem pl mese...
-
XmoD
senior tag
válasz DonThomasino #51166 üzenetére
Csatornák terén jobb a UPC, csak ne próbáld hűség alatt felmondani mert olyan kötbér vágnak rád h. sírva menekül az ember ....
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz DonThomasino #51173 üzenetére
HDD van tvre dugva nekem, ugy hasznalom
-
DonThomasino
veterán
válasz CoolBoy323 #51174 üzenetére
Jó de akkor smart a TV gondolom.
Én buta TV vel gondoltam." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
XmoD
senior tag
válasz DonThomasino #51173 üzenetére
Elvileg a kártya és a box össze van lőve. Vagy tévedek ? UPC-nél nem ment másik box ugyanazzal a kártyával.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz DonThomasino #51177 üzenetére
Sajat mint tied? Szerintem siman mukodne. Miert is ne?!
-
DonThomasino
veterán
válasz CoolBoy323 #51178 üzenetére
Saját mint nem szolgáltatótól kapott.
A DIGI nél talán nincs is felvevős ha jól tudom..." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Tamás9x
őstag
válasz DonThomasino #51179 üzenetére
Feltétlen kell a felvevős? Ncore-n megvásárolható minden film, vagy sorozat,mese, bármi, nem is drágák.
-
XmoD
senior tag
A kártyát azzal a beltérivel kell aktiválni amivel használni akarod. Elviekben a kártya és a box össze van párosítva és a csomagban is egyben van. Ha jól tudom más készülékben náluk sem használható ahogy a UPC-nél sem. Ott is ha meghal a box akkor új kártyát is kapsz mellé.
Viszont emlékeim szerint a KAON box usb-re tud rögzíteni.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Ezt passzolom... Nekem csak koax --> smart tv es ennyi.
A felvevest amugy ev evben egyszer ha hasznalom... Minden masra ott az nc0r€
De ha felhivod oket/bemesz elmondjak. A telefonos support szerintem kivalo! 6 ev alatt 2x volt gondom, 2x megoldottak hamar (hazkozpontilag ment el a digi, es mikor visszajott felhivtak h elvileg mukodik, ellenorizzem)
Szerintem kartya sem kell amugy a boxhoz. Csak a kodoltakhoz (hbo stb) nekem mondom, csak a koax van bedugva a tvmbe es ennyi
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz DonThomasino #51175 üzenetére
Én egy régi tv-hez használok egy MM-ban vásárolt DVB-C képes beltérit. Egy Usb-s HDD-t dugok rã, és azzal veszek fel, amit PC-n vágok meg, és konvertálok át. Digim van, és nem kódolja a felvett videókat, mivel a Digi-n kódolatlanok a csatornák.
-
anonymus89
addikt
BUÉK!
Ha közlekedtek a Kert uca felől a László utca felé óvatosan a hajtással mert mostanában sokat áll a 3 lábú a bóbitás/bütykös taxi előtt. pl ma reggel is ott állt
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
huliganboy
addikt
válasz DonThomasino #51186 üzenetére
Szia!
Ahogy többen írták, DVB-C kompatibilis eszközök többsége lejátssza a Digi Kábelen lévő csatornákat. Ha specifikus boxot veszel, többnyire van benne olvasó is, ami akkor jó ha HBO, Filmbox, XXX csatornák/csomagok előfizetésekor kártyát kell használnod! Ha androidos médiaboxot veszel, azokban nincs kártyaolvasó, de talán rugalmasabb a rendszere, sőt mondhatni fényévekkel van a sima boxokhoz képest (pl, EPG internetről való letöltése, Média lejátszás etc). És elvileg nem lehetetlen később USB kártyaolvasót ráaggatni.
Vagy RPI3+USB tuner+kis mókolás
Nekem van egy Enigma2 boxom ,ha kell ki tudod próbálni, pár napra odaadom!
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
válasz huliganboy #51187 üzenetére
Egyenlőre csak tájékozódok,
de lehet kéősbb szólok majd köszi.
Létezik olyan box amiben sima a felvétel és a lejátszás egy külső HDD ről.
A kártya olvasó annyira nem lényeg." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
huliganboy
addikt
válasz DonThomasino #51188 üzenetére
Ha az ár/érték arányt nézzük Amiko boxok...
Bár a felvételt nem próbáltam még bennük, de szerintem sima ügy ezeknek már!
Felvételi lehetőséggel külső tárolóezközre. (PVR TS formátum NTFS file system) Timeshift lehetőséggel.
-
törölt tag
válasz DonThomasino #51186 üzenetére
A beltéri egy Thomson THC-300. Nincs benne kártyaolvasó. A kódolt filmcsatornák kivételével minden adót vesz. Van rajta HDMI, és SCART csatlakozó is, így modern és régebbi tévéket is kiszolgál. A felvételeket TS, vagy PS kompatibilis formátumban lehet rögzteni. A HD felbontású, MPEG-4 kódolásúakat csak ts formátumban, a sima SD, MPEG-2 kódolásúakat PS és TS formátumban is. Ez utóbbit menüben lehet állítani. Ha PS-re van állítva, akkor a beltéri MPG kiterjesztésű, 720x576 pixeles felbontású felvételt készít. TS esetén a fájl ts kiterjesztésű, és az adótól függően 1920x1080, vagy 1280x720 pixeles felbontású. Ha az SD adást is TS-sel rögzíted, az itt is 720x576-os.
Általában az Avidemux nevű szoftverrel szoktam kódolni. Sokféle formátumba át lehet alakítani. Avi, MPG, MP4, MKV, FLV, stb. Külön beállítható a videokodek, és a hangkodek formátuma is. Én általában vagy MP4, vagy pedig MKV-ba szoktam átkonvertálni, H.264-es videó, AAC hanggal. De választható XVID, MPG2, Flash és MJPEG videokodek, valamint AC3, MP3, MP2 hang is. A videót nemcsak megvágni, hanem effektezni, átméretezni, a színeken változtatni, zajszűrést végrehajtani is lehet. Jól tudok dolgozni vele.Ez a beltéri lejátszani tud, de azt vettem észre, hogy az XVID kódolású avi fájloknál időnként laggol, még akkor is, ha kicsi a felbontás. Ugyanakkor az MP4 és az MKV jobban ízlik neki, még akkor is, ha nagyobb bitarányú, és felbontású. Simán viszi a FullHD-t is.
[ Szerkesztve ]
-
levi1108
aktív tag
SAMSUNG Spinpoint HM641JI 640GB 5400 RPM 8MB notebook HDD 6k
Hibátlan, Sentinel képet kérésre küldök. -
Tamás9x
őstag
Frissítve:
LCD:
15,4" notebook kijelző 4k/db
HSD101PFw1 10,1" led lcd 5K (laptopba)CPU:
T2370 SLA4J 2K
T4200 2K
T6600: 3kAMD:
ADA3500IAA4CN 500ft
AD04200IAA5CU 2KRAM:
SD 512MB KVR133x64C3/512 2K /db (2db)
DDR3 2GB 1333 2KHálózat:
TL-SF1005D 1K
W1043ND V2.1 OpenWrt 7KLaptoptöltők:
Asus ADP-90CD- DB 90W 3K
Asus ADP-90SB BB 90W 3K
HP PPP0012H-S 90W 3K
LiteON PA-1900-24 90W 2K
2db Compaq PPP003S 2K
LI SHIN LSE0202C1990 2K
CPA09-004A 2KWouxun KG-UVD1P amatőr rádió 15K
VHF/UHF
:
Alienware M15X I7 820M ,8GB DDR3, GTX260M 1GB DDR3, 1TB HDD, W10 home Premium 160KG41M-S + E3300+ hűtés + 2x 1GB DDR2 + HD6670-2GD3 15K
Eladó HP HDX X9000 Hamarosan ..
SSD V300120GB 9K
-
XmoD
senior tag
Spec hardvert keresek:
Lakást 8 millió forintig, minimum 1,5 szoba és Örökösföld teljes része kizárva, fűtés mindegy, műanyag nyílászáró és szigetelés legyen. Ingatlanosok kíméljenek jeligére jelentkezni nálam lehet.
-
betyarr
veterán
válasz CoolBoy323 #51196 üzenetére
ja,alsóbivalyb@sznádon meg ennyiből palotát veszel almát az almával...
-
XmoD
senior tag
válasz CoolBoy323 #51196 üzenetére
6,5 a garzon itt is. Ma voltam megnézni 3 lakást: 39nm 1,5 szoba szép állapotban, szigetelt,magasföldszinti 8,2 irányár; 3. emelet 1,5 szoba (pvc burkolat soka helyen, kapásból 500 a burkolás) 8,5 milla. De ami tetszett volna az a Toldin 8,6 irányárban volt(igaz szigetelt, de régi nyílászárók)
Ezek ingatlanoson keresztüli árak amiken még rajta van bruttó 5 % jutalék
@betyarr palotát itt se veszel már. Ami szép állapotú az 10 felett van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest