Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
Eladó egy újszerű, nagyon keveset használt Technoline WS9723 időjárás-előrejelző állomás. Dobozában. 5e.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
izee
őstag
válasz szasanyi #34446 üzenetére
Alaplapra integrált gpu már nem is jó?
És feszegeted a 2 mag 4 szál határait, én meg azon gondolkoztam, hogy talán túl erős az a E2160 proci a konfigomban
Ha reális a szállítás, akkor a pc-outlet lehet a referenciád.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
szasanyi
félisten
Nem annyira, bár az attól is függ milyen, és milyen régi (driver miatt is). DualCore azaz 2 mag - ha i3 esetén 2 mag 4szál (ez nem annyira fontos, de ha van jó) ha mondjuk SB alapú Pentium akkor ugye 2 mag 2 szál.
Mint mondtam: nem nekem lesz, és csak jó gép jó áron jön szóba. Ha lesz, ha nem én bírok befolyással rá de kétségbe sem fogok esni. -
Plero
aktív tag
Vennék 1GB 533MHz-s PC4200 Kingston RAM-ot
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
szoki007
aktív tag
SŰRGŐSEN keresek telefont eladót !
Ami érdekel : iPhone 3Gs, Samsung Galaxy S, Sony U
MAX összeg : 20E Ft !!!!
-
szasanyi
félisten
válasz szoki007 #34464 üzenetére
Igen, valóban 3 nagy csoportba tartoznak az emberek amiből 2-ben mind1 miért nem vesz mg valamit... mármint, hogy nem tudja, vagy nem akarja kifizetni érte azt amit az adott termékért kérnek.
Számomra az utóbbi egyébként néha bosszantó, mert nem bírom az olyan zsugori embereket aki egyébként megtehetnék, de ő annyit nem ad érte és kész, meg különben is adják ócsóbban mer! ő csak annyit hajlandó kifizetni és tunkpum. -
-
-
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Eredeti COD 4 et keresek!
Lehetőleg Steam-es letölthető változatban , mert személyes átvétel csak Németországban menne jelenleg.
Utalni tudok azonnal. -
FRENK1988
veterán
DECT típusú telefont keresek!
Illetve van egy ProBook 4540s laposom 130k csak a helyieknekNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
törölt tag
Eladó cuccok! PC hangszóró párban usb csatlakozással 1500huf, Baba altató hinta 8000huf rezgőfunkcióval, takaró+biztonsági övvel. Személyesen Balkány és környéke ha eljössz érte 6000huf.
-
nagyúr
-
Nirvanus
aktív tag
Eladó konfig:
LAP: Gigabyte GA-EP45-DS3
CPU: Intel Core 2 Duo E8400
CPU-hűtő: Gigabyte G-Power2 9,2cm
RAM: OCZ Reaper DDR2-1200 4GB kit
GPU: Sapphire Radeon HD4850
GPU-hűtő: AC Accelero S1 + Nexus 12cm
HDD: Samsung 80GB IDE
HDD-hűtő: Coolink Silent Savior 8cm
HÁZ: M-Tech M23
TÁP: FSP Bluestorm2 500WItt ODD-vel 58k-ra árazták be, én 55k-ért odaadom. A gép most is működik, saját, 0-24es konfig.
[ Szerkesztve ]
[iTX-or-GtfO!]
-
FRENK1988
veterán
válasz Tothgera30 #34478 üzenetére
hát ki van nézve
vagy egy 14" dell latitude vagy egy T100Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
JoCc!
csendes tag
Üdv! Dragon Ball Z PS3 játékot vennék! Leginkább az ultimate tenkaichi és a raging blast érdekel!
Ha valaki árul nagyobb mennyiségben játékokat az is írhatElőre is köszi!
Josey Long
-
anonymus89
addikt
Hello!
Hétvégén esetleg megy valaki Pöstre?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
ng0ofy
KORREKTOR
Eladó az én laposom is:
Asus u33Jc Bamboo - stílus olcsón, SSD-vel
Nektek tényleg olcsón adom, kedvezményért írjatok és nagyvilágnak psszt, titoktartás
Szombaton megyek Budapestről Nyíregyházára, ha el kell vinni valamit írjatok.
Mivel most költöztem ide, januárban elég sokat fogok jönni-menni Budapest-Nyíregyháza vonalon, írjatok, ha kell valami.
A nyíregyházi lakásomban nagyon sok hardver lom összegyűlt, majd csinálok listát, ha valakinek kell kábel, csavar, ház alkatrész, ventik meg egyéb ilyen lim-lomok írjon.
-
Tothgera30
Ármester
-
FRENK1988
veterán
válasz Tothgera30 #34484 üzenetére
hát azért is akarok cserélni. Hülye voltam hogy nem áldoztam kis pluszt az NDB gariért
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Tothgera30
Ármester
válasz FRENK1988 #34485 üzenetére
Pedig megéri. Nekem most 2016-is garis Lati E6520-ban kissé nehezebben érzékelte a touchpad bal egérgombját. Bejelentettem. Másnap hív a szervizes hogy megkapták a Dell-től az új alaplapot és a teljes touchpad részt, ezt cserélik a gépembe. Mindenképpen kicserélnék, mert a régi cuccokat le kell adniuk. Pénteken jönnek, kiderül mi lesz.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
FRENK1988
veterán
válasz Tothgera30 #34486 üzenetére
nekem egy cpu + mb csere cirka 1,5 hónap volt és még a futárért is fizetnem kellett
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
byo
tag
válasz Tothgera30 #34486 üzenetére
Háát Del cuccokat ne vegyetek
Alig látok olyat ami nem romlik el .
Kell is a jó szervíz hozzá. -
Nirvanus
aktív tag
Ez a mai Dell már tényleg nem a régi
[iTX-or-GtfO!]
-
RAVEN59
tag
Valakinek 775os lap esetleg gyorsba itt vagyok nyiregyen erte is megyek estleg proci is?
-
izee
őstag
9600GT cserélhető intel E7-es proccra lappal vagy újabb generációs pentiumra lap nélkül. Hűtő nem kell.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
DDR3-as lappal.
vagy 1-2 GB DDR3 memo a lap helyett.[ Szerkesztve ]
-
byo
tag
válasz Nirvanus #34494 üzenetére
Már 4-6 éve nem a régi
gyakorlatilag nem találkoztam olyan eszközzel egér/ bill/ monitor kivételével (bár monitorból is van itt egy ótvar ), ami vagy ne romlana el vagy már új korától ne lenne rossz.
Tök mindegy hogy komplett szervergép vagy prémium kategóriás laptop, csak rossz emlékeim vannak (és ne mind régi emlék) és még mindig van itt pár eszköz.Van egy felsőkategóriás laptopunk, az egyik billentyűje újkorától erőt igényel (3xor annyira kell nyomni mint a többit), szóval ha jelszóba használod azt a gombot, akkor 50% esélyed van rá hogy leütötted .
Szerverbe raid vezérlő pár év alatt elhalálozott, asse kis probléma.
Persze az is lehet hogy mindig xba nyúlok, de nem hiszem.
Pár éve halottam egy repülőn felrobbantak a DELL laptopok akkumulátoria repülés közben.
[link]Ha ez a jó akkor énvelem van a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest