Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz Geresics #7652 üzenetére

    Nem a szart, mikor normál esetben is erre is ugyanúgy 4-5% a max mint ahogy a többi nem hiánytermék esetén.
    Hát nem tudom, én eddig is 4-5%-al adtam többször is mutattam nagyker árakat, pár csoportban mikor felhozódott, és aprón meg ott voltak a publikus áraim ki lehetett számolni mennyi az annyi.

    De itt nem is a % a gond, mert sohasem érdekelt hogy egy másik kereskedő, vagy bolt mennyit nyer. Felőlem 100% is lehet a haszna másnak.
    A kiakadásom arra irányul, hogy megteheti azt idehaza egy nagyker, hogy nem szolgálja ki a kiskereket (ha mégis olyan feltételekkel, hogy ne érje meg a kiskernek és nem él a feltételekkel) nem listázza a termékeket a kiskerek felé, hanem kirakja magának a saját kiskerébe, hogy egyedüliként onnan tudják megvenni relatív magas árréssel.
    Ez azért versenypolitikailag nem hiszem, hogy korrekt :)
    Szerencsére akad olyan nagyker aki relatív normális, de azért védeni őket sem kell, a jelenlegi helyzetben ők is akasztanak bőséggel.
    És tudom kinek az érdekeltségébe tartozik a Ramiris, ki van a tulajdonosi körben, és biztosíthatlak a felől, hogy semmi értelme nem lenne jelentgetni őket a GVH-nál :)
    Anno mikor leégett a raktáruk a frangepánon, akik benne voltak meg benne vannak esetleg a mai napig a körforgásba tudták meg tudják, hogy mi volt ott a story, és miért volt a tűz :)

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák