Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Nem kell ahoz szerzodes elore, eleg csak ha hype lesz 1 jatek korul, es 1 honappal megjelenes elott megint berakjak a TWIMTBP programba, rengeteg ilyen jatek volt a multban, az NV erezte, hogy nagy a hype rogton melle allt, aztan mivel ido nem volt mar az optimalizaciora, akkor kaptak a "bonusz" csomagokat az ATi felhasznalok.
A Bad Company nem a Battlefield 3
"Tehát én vagyok az oka annak, hogy az NV nem fejleszt? Szerintem nem, de mindegy."
Ha ezt olvastad ki a hozzaszolasombol akkor tenyleg nincs mirol beszelnunk, koze nem volt ehez, nem is ertem miert gondolsz ilyet egyatalan.
Te annak a jonehany urban legendanak a forrasa vagy amik terjengenek. (nem csak PH-n, mert copy/paste nyomatod par forumon a dolgokat )"Megjegyzem Rudi sem látja pozitívan az NV helyzetét, de ez most mellékes."
En se latom annak, de ez mellekes
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Gyusz
őstag
A Battlefield 3 nem a Bad Company (bár előbbit pont nemrég jelentették be), és eleve nem is harmadik résznek szánták, mivel totálisan más a játék koncepciója, mint egy hagyományos Battlefield-nek. Van benne rendes single player, és valamilyen sztorit is szőttek köré, no meg konzol volt az elsődleges platform. Anno pont egy ilyen konzolra készülő, egyjátékos módra koncentráló játékról pletykáltak a DICE kapcsán.
-
schwartz
addikt
rhatok az NVIDIA-nak, hogy kapja össze magát, mert jelenleg az AMD a Radeonokkal jól dolgozik, a történésekben is ezt látom.
Azt is ird meg nekik, hogy illene mar tiplizzen a PC-s VGA piacrol, mert nem fekszik a G80, GT200, GT300?-as arhitektura a jelenlegi jatekokhoz. Kulonben is mit kepzel, hogy mindket fronton felveszi majd a versenyt? Tervez egy bazi nagy high-end chipet? Hogy meri ezt bevallalni?
If he dies, he dies.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest