Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KraX

    őstag

    válasz koxx #7611 üzenetére

    Koszi a valaszokat!
    Maganszemelykent vettem, szoval ezzel nem lesz gond. Felhivtam oket mar ez ugyben, siman vihetem vissza. Osszes tartozeka megvan, minden mukodik rajta.
    Meg este melo utan megnezem mennyire erdemes levinni a feszultseget es az orajeleket es hogy ezzel mennyit nyerek.

    Lian-Li O11-es haz jonak tunik, de megmondom oszinten nagyon nincs kedvem kicserelni a hazat ujra, nem reg csereltem erre pont a nagyobb meret miatt...

    Egyebkent ahogy irtam fentebb, utana neztem mar valamennyire, hogy hogy tudnam kikergetni a meleget a gephazbol. Van egy 3rd party gyarto: ZeroCool asszem, akik gyartanak NZXT-het is magneses, legatareszto elo es fedlapokat (amik jelenleg zart femlapok) es volt akinek 4-5 fokot is segitett ez a megoldas 3080 Ti-s kartyaval ugyanebben a hazban, de aio cpu hotoje volt pl, nekem egy dark rock pro 4 van es ott szurl be alatta forro levego ahogy eddig nezegettem. Nos... ahogy irtam fentebb, kiprobaltam es leszedtem pl az elolapot es megneztem ugy is (a harom 120-as venti kozvetlenul szivta be a hideg levegot a gephazba), nem szamitott semmit, valamivel lassabban ramp upolt fel 59-60 fokra a kartya es ennyi. Azert is gondolkodtam el a kurvanagy 360-as aio kartyan, mert ott el tudom vinni a gep belsejebol a kuranagy hot a vizzel a gephaz tetejebe pl.
    De meg nezelodok este. Koszi mindenkinek a hozzaszolasokat :R

    [ Szerkesztve ]

    For the God Emperor!

Új hozzászólás Aktív témák