Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Frozen
addikt
Hol kapok 3080 at most németben? 1000 körül? Van valakinek ötlete? Sajna már ebay kleinenzage is 1200 korul dobálják.....
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz Laraxior #18156 üzenetére
Annyiért értelmes kártyát mint a strix,suprim stb nem fogsz venni még vagy fél évig.
Az fe állítolag egy nagyon jó tuning alapú kártya legalább is egyre tobben dicsérik. Sot olyat is lattam mar aki strixet cserelt volna fe -reHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
Az a helyzet hogy dragul a kartya folyamatosan es folyamatosan nincs hiany mar annyira ,hogy a privát nyerészkedő emberktől is elfogy ha ez így megy tovább márciusban már 1500 euro lehet a 3080 ára.
370w mihez nem eleg? Mond már el hogy minek akarsz 400-500w kipréselni belőle azért a +2 fps ért?
Ha megnézed a legtöbb kártya annyit vesz fel.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
asus strix oc fent
Msi suprim lentHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz MPowerPH #18200 üzenetére
Jó yhogy ráfekudtek hiszen az előző gaming x trio egy hulladék volt. Nézd meg mi ez? A lemez alatt semmi nincs ez aztán a minőség... Meg azok a vályatok is minek ? Hogy meg kevesebb felulet legyen a hőt elvezetni? Vicc kategoria. Nekem akárhogy sikerült a suprim nem kellene. Komolyan azok a rézcsővek is olyan gatyik hogy meg a paszta is közé megy..... Szánalmasra sikerül és milyen drágán adták őket... A műanyag töröt hátlapokról nem is beszélek, ez is a silány csomagolás miatt van ,úgy kell bebújtatni a dobozba... [kép] [kép]
[ Szerkesztve ]
-
-
Frozen
addikt
Na srácok ki mit tippel március vegére mennyobe fognak kerulni a 3080 as kártyák? Sztem lassan a 3090 is emelkedni fog
-
Frozen
addikt
Nekem strix oc van durva kártya.
+1300memoria 67% venti 88 fok a memoria. Sztem nem sok 0-24 be megy. Gpu kb 4x foko kkrul van[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
Valaki szedet már szét 3080 suprimet? A neten talált képek alapján olyan mintha az egyik oldalon lévő memoria nem lenne hűtve rendesen hasonló mint a trio x esetében. ( Vagy ha valaki banyazik vele az is jo ha meg tudja mondani a hőfokot es mekkora oc val ereszti milyen ventin gepen belul vagy kívül)
-
Frozen
addikt
válasz snecy20 #19447 üzenetére
Nem biztos ,hogy jobb is kb 60-70% ban a teszteken a 3070 jobban muzsikál. plus ezt belehet rakni még bányába is ahol 1,5x annyit hoz kb mint a 2080 Ti.
Egyébként én nem rugoznék már ennyire a kártyákon február közepe van minden túl van árazva ,de már a haszonlesőktől is elfogytak a kártyák. Ki kell várni a végét és venni kell majd rdna 3 as kártyákat. (nagyon nagy esély van hiszen 50% watt/teljesítmény arányt igérnek , Bányába ha nem lesz jó jut majd a gamereknek,ha jó lesz tele lesz a piac eladó nvidia kártyákkal feltéve ha nem paper launch lesz ez is... )[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
Jól raktad rá a vízhűtő blokot? Tettél qlá hőpárnákat? Nem lehet ép ez kimaradt és azért meleg az összes többi alkatrész?
A wk blokkok 90% ami a kártyához simul nagyon jó hővezető cuc (réz vagy valami ötvözet) sztem valami ott nem ér valamihez hozzá. Vagy a wk blokk silány minőségű
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
Arra a pici helyre hiába zsúfolsz be ventit nem lesz honan szívja a levegőt. Ha jó hűtést akarsz ventivel magas statikus nyomásu ventit keresel 6-7 vagy feletti értékkel és a gép elejében az alsó ventit átcseréled arra. Viszont + zajjal meg kell barátkozni vagy a hangcuccodat feljebb tekered :) ( sajna ag ilyen rgb venti semmire nem jó max világít jobbra meg balra hogy látvány legyen ,de olyan harmat gyenge teljesítménye van mint állat hiaba porog 1800 at...
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz MPowerPH #19510 üzenetére
A legtöbb esetben a + oc watt nem hozz akkora teljesítményt ezért a legtöbb gyártó nem veletlen adja ki ezzel a tdp limittel a kártyát.
Nekem egyik kártyával sem volt gondom hő miatt 3080 sem az msi trio ( ez csak bányában a memoria melegedett ,de új hőpárna sokat segített) sem a strix oc. Azért kár leharcolni a kártyát meg nyomni 200wattot rá hogy tudjon 4 fps el többet meg a benchmarck ban több pontot hozzon ezen felül meg szenvedés van a hűtéssel.Ha valalakinek van sok pénze akkor jó a víz ,bár ezzel sem vacakolnék sokat akkor venne 2x 3090 et sli és még tuningolni sem kell meg szenvedni a vízzel... Másik megoldás a 3 bohoc ventit ledobni és rátenni 3 rendes nocuta hűtőt. Azt az úgy lehűti mint állat.
-
Frozen
addikt
válasz MPowerPH #19514 üzenetére
Majd meséld el nekem hogy ha 40 fok van a szobában nyáron neked a maxra járatot gpu csak max 45 fok lesz ergo csak 5 fok kulonbség lesz sztem ezt te magad sem hiszed el. A szoba hőmérsékletet nyomja rá a venti a vízre is.
Amit fent írtam nem én találtam ki vannak róla tesztek ,de mindenki úgy csinálja ahogy szeretné. ( Nálam a tetőtérben nyáron van 45 fok is klima meg nincs ,de sztem egy panelban is van annyi simán )Ennyi erővel elég egy klimát odavezeti a venti főlé és kapásból kevés hang mellett vane gy tők hűvős kártyád.
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz KAMELOT #19536 üzenetére
Gondolom akkor a gyártok meg maga az nvidia is ennyire nem ért hozzá,hogy kiad egy 320-380 tps kártyát léghűtéssel. Na meg van már valamelyikből a blow amiben 1 db venti van. ( Gondolom akkor ez is csak idle módra van). Nem okoskodni próbálok csak szerintem elég rendesen túl van tolva ez a vízes dolog. Pár éve a procira is azt akartam 360 as aiot vagy 180€ szettet szép csili vilii csak ép annyit tud mint egy siman ventis léghűtő, ilyen tartályt meg nem raknek be + megjibásodási lehetőség és könnyen mehet az egész a kukába.
-
Frozen
addikt
válasz KAMELOT #19559 üzenetére
Nézd mint fent írtam nem vitatkozni szeretnék csak azért azt ne mesélje be senki hogy egy 40 fokos panel szobába nyaron a szénné oc zot vízhűtéssel 45 foktól nem lesz melegebb a kártya. Személy szerint oc nélkül is fogadnék hogy igen. ( Nála pont nincs annyi aha 100 ból 1 nél. Ha -20 ba kinyitom ablakot nekem sem lesz 60-70 fokos a kártyám) pusztán azt írtam le hogy a gyártok nem buták és ha annyira nem tudná lehűteni a venti akkor nem így árúlnák. Lehet stabilabban hozza az ocn a jelet stb... Viszont nagyon sokan megmondták már a víz/ kiadás/ teljesítmény arányban nagyon nagyon nem éri meg. Ezért írtan venni kell 2 db kártyát és sli ( csak erre megkaptam nem ér semmit gondolom ezt is viccből rakták rá) na de ha ez sem elég akkor venni kell egy olyan grafikus kártyát ami szerverbe való mert valahogy tök fura mindenki elvan de van akinek ez is kevés... Plane ugy hogy a vr volt tema amire kb olyan jatekok vannak mint a ps2 re... közben meg lezabálja a villanyórát meg millios kártya kell az ezer éves grafhoz
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz MPowerPH #19577 üzenetére
Azt mondom ha annyira halott szerinted dísznek van rajta a 3090 en a csatlakozó?😅
Én beszéltem 40 fokos szobáról tetőtérben lakok és még sokan mások is pabelban meg tetőtérben. És pusztán annyit mondtam egy meleg szobában mind1 mi van meleg lesz főleg ha 100% van üzemeltetve. Nekem soha nem volt még gond sem a gpu val sem az intel 9900k val ami sokak szerint kazán nyáron a melegben semmit nem vettem észre. Ventilator dolgozik erre azt szoktam mondani ahol van teljesítmény ott van hő is. (Fizika)
Vr igen soha nem probáltam nem is fogom a szemem többet ér annál ,hogy pár centiről kiégessem. ( Majd mikor öregedsz 50-60 fele ez jusson eszedbe) nem véletlen dobtam el a monitorom sem és használok a kanapéról kényelmesen 4k tvt
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz Maelephant #19591 üzenetére
Szerintem ez az egész egy rendes szigetelt házon múlik és annak a szelőzése hogy van megoldva. Van aki össze vissza keveri a légáramlatokat és olyan hő keletkezik a gép belsejében hogy minden megsűl.
Mindenki olyan hűtőt használ amire pénze van. Szerencsére a fülünk nem egyformán érzékeny. Elhiszem ,hogy van akit zavar a venti van akit meg nem én mindig annak a híve vagyok hogy hangcucc vagy füles. A gépet meg el lehet dugni a sarokba vagy bárhova. Sajnos a sok rgb meg ilyen olyan dízájt részesítik elonybe már aztán oda rakja a feje mellé a gépet persze h van hangja.[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz Mosqu!to #19602 üzenetére
Nem húztad le a coret rendesen.
Fix 1100 on megy nalam akar 1500as mem oc is stabil vele 236w 101 mh
De 999 en használom csak mert igy is megvan a 96-7 mh.Coinbase milyen nemet bankártyát tudok hozzáadni? Akartam revolutal fizetni h veszek btc de nem támogatott. A rendes vank kártyam nem visa nem is mastercard ( nemetbe kocsit maskent vannak) szoval valaki online vagy valami gyors bankot tudna ajanlani amit hozza tudnek csatolni?
-
Frozen
addikt
válasz Vektor_75 #19615 üzenetére
Persze hogy szándékos így csináltam. Itt fix a core és a voltot a bios dönti el.De mind1 mit választ mert mindenhol ugyan az lesz.
Nálad a görbével annyi a baj ( hogy egyszerűen lehuztad a pl limitet mint sokan es jólvan ,viszont itt siman gondolhat egyet a kartya hogy nagyobb volton nyomja a cort és emel a sebességen a memoriát meg visszaveszi bármikor előfordulhat és ekkor mar vesztesz a teljesktményből én amit beállítok az fixen megx fix hőfok az mh olyan stabil hogy még 0,1 kilenges sincs. Lehet jó a másik megoldás én eddig mindig így csináltam és 25-50hz a cora és lehet több áramot adni neki viszonylag hamar meg lehet találni az optimális teljesítményt. Pw limitet lehuzod van x watt es neki allsz legozni mennyi legyen a cor mennyi legyen a memoria[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz Locutus #19646 üzenetére
Ez a nagy semmi régen is volt bányász kártya nem vette a kutya sem mert utána eladhatatlan.
Driver tele van a net kiadott driverekkel. Ezen felül bios mód és már ki is van ütve. Nekem a trioX kb. 10 másodperc és suprimnak látja minden program Mire az nvidia kapcsol addig okosban fű alatt lépbek előtte 2 őt az okosabbak. Ezért lesz tört bios is egy kettő ahogy a kiadott játékok is meg vannak törve rövid idő alatt....[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
Van kártya halom számra csak folyamatosan felvásárólják,hiába van a boltba 10 db reggel 9 kor ha 9.01 kor már egy darab nincs meg rá még 20 várolista mondjuk.... A gamerem meg szívja a fogát hogy drága. Eddig mivel nyomta? Hova lett hirtelen a 10xx vagy 20xx es kártyája? Behogy bemeselje nekem valaki hogy a 90% a fhd re nem eleg egy 1080 vagy egy 1080 ti . ( 500 euroba vettem a 1080 at nem volt egy nagyon draga kártya már pár éve a 20xx teljesen kimaradt,novemberbe épitettem gépet 3080 bele kb 1 het alatt volt boltból) januárban privátba vettem egy embertől de volt. Most is ha akarnék lenne kb 1 órán belül csak meg kell fizetni.
Amíg napi 10-15 dollárt hoz addig ne reménykedj mert az lesz amit fent írtam nagyobb a kereslet mint kínálat. És nem mindenki szegény így akibek van pénze az fogja bele nyomni rendesen. Sajna én is csoro vagyok csak 2db van... 3. Ra mar nincs pezem
-
Frozen
addikt
válasz Vektor_75 #19656 üzenetére
Semi lockot nem látok nálad amiről beszelsz. Lehúztad -3xx a core meg lehúztad a power limitet. Nincs fix core beállítva mint nálam a voltot és a core feszültséget oda rakja magának ahova akarja. És simán elveheti bármikor a memoriatól is az áramot hogy cort nyomjon.
Ha lockolnád akkor egy fix core lenne ami mindig úgyan annyi nincs semmi +/-.
Lehet nem jól fejtem ki magamból vagy nem jól írom de szerintem érted a lényeget. Ha neked jó ïgy akkor használd :) de pl ne csodalkoz ha adot gyárto kártyái is össze vissza futnak meg ossze vissza fogyasztanak 5w kulonbsegek vannak. 3 kártya 3 azonos beállítás kb ugyan azt kell tudnia nincsenek ekkora diferenciák. Max ha mas gyártó lenne[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz Erdei88 #19667 üzenetére
Amit írt az nem lock hanem az csak annyin uzemel a kartya. Ez kb olyan mintha boostól losz egy kepet es mondjuk 1.4 lesz a volt csak egy pelda az nem jelent lockot.
Ha lockolni akarod akkor azt fixen lovod be es nem tud ugralni a core. Amig a cornak van lehetősége mozogni ugralni addig nem fix lockolt dologról beszélünk. Remélem most sikerult érthetően leírni.Ha megnézed a fenti kepét ossze vissza fogyasztanak a kártyák ugyan azon gyartotol vajon miert? 1-2w még normális a szilicium miatt talán de nem 5w....
-
Frozen
addikt
válasz keIdor #19677 üzenetére
Majd kap egy olyan biost ami úgy lesz megírva hogy jó legyen. Itt minden azon mulik a biosba mit írnak le ha oda írja 10 cude meg 10giga akkor az annyi nyilvan ha nincs a kartyan 10 cude akkor beirjak amennyi van es hozza igazitjak a tobbit. Vannak okos fejlesztők akiket nem tudbak a cégek megfizetni és ezek seperc alatt átírnak /törnek mindent. Lásd kiadnak egy játekot azt már megjelenés elött ott a crack :D vagy ha nem akkor rá pár nap
-
Frozen
addikt
válasz MPowerPH #19803 üzenetére
Annak semmi értelme hogy az egyik sock a másik meg oc és megeszi szerintem nem így kellene megnezni. Azt tudom hogy az nvidia a 6900 xt is megeszi szóval hogy mit hova lehet rángatni más kérdés főleg úgy hogy nem is az eredeti tdp limiten ketyeg már hanem 1,5 annyin.. ( ez kb olyan mint a múltkor beszéltübk felhúzod a kártyát vízzel 450-500w ra és nyersz 4 fpst(ha nem 4 et legyen 10 na jah hát az tényleg megér +200wattot ,viszont ha már procinál valamj sokat eszik azon már megy a problemázás a csoportba hogy kazán meg stb.. így egyik szavaddal ütöd a másikat )
-
Frozen
addikt
Hagyd ezt a szívást a legtöbb ventinek alig van ereje még a drágáknak is.
Ha rendesen meg akarod hűteni veszel nocuta 3000 rest. 2 beraksz a kartya(allo helxzetbe van a gpu) alá hogy nyomja felfele a levegőt a lamellák iranyába-> 2 őt meg ráteszel a gyári kártya venti elé kb 10 centire. Mert igazából azok a gyári ventik nem sokat érnek max dizájnosak meg tudnak tolni valamennyi levegőt nagy fordulaton.Ha igy megcsinálod esetleg a hatlapra is tolsz meg 1 et sztem semmi gondod nem lesz a hűtéssel igaz ez kb 130 euroba fog fajni.
-
Frozen
addikt
válasz Dare2Live #19860 üzenetére
Előbb kell jönni az nvidia 40xx nek vagy bukni fogja a piaci részesedést.
az rdna 3. 2,5* gyorsaságot ígér a 6xxx szériához képest + 50% teljesítmény/watt arány elvileg idén és erre muszály lesz valamit válaszolni. Ha a 2,5* teljesítmény nen is érkezik meg de a watton már nyernek akkor is is előnybe kerülnek. A 3080 ti ennek elenfele szeribtem bem lehet bár korábban volt 30xx kártya 5nm rel hírekben..
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz MPowerPH #19878 üzenetére
Elvileg év vége fele,de ha nem és 21 elején kidobják az nvidia akkor sem ülhet a ezéken hogy november környékén hozza a 40xx et hiszen akkor már bukná a piacot.
( Az amd meg valószínűleg pont ezzel fog villogni hogy előbb hozza lásd a procikat is,)Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
Procit sem tud gyártani az amd nyáron mégis lesz új verzió év végére vagy jövő év elejére meg a kövi generáció. Szóval szerintem ne könyveljük ezt így el hogy most sincs kártya. Amúgy meg tele a piac kártyával csak hamar kifogy mert a bányászok feszt ast lesik és hiaba van 10-20db egy boltba kb par perc alatt lefogy lehet egy ember megveszi osszeset... Szóval van csak keszleten nincs. Ha lenne raktáron minden boltban az azt jelentené hogy a piac már telitve van. (Ilyen meg nem lesz a banyaszat miatt amig magasak az arfolyamok)
-
Frozen
addikt
Feldobtam az apróra németben a kártyám 1200 euroba mert törött a hátlap de hőállóval meg van ragasztva alig észrevehető nem ír rá a kutya sem. Egy csávo cserélni akarta a 6800 radeont azt elzavartam. Az a vicc hogy kb 80 euro rá egy eredeti hátlap vagy világitos van már ennyiért. (Szóval kb 1300 ba sem lenne drága ahogy elszálltak az árak)
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz MPowerPH #20056 üzenetére
Ha kicsit utana néztel volna a trio x szeria hibas csomagolás miatt töröt a hátlap. A dobozba úgy kell bújtatni ki meg be és az a kiálló müanyag hamar elpatan (rediten is panaszkodtak nem egyen volt akonek cserélték volt akinek nem) Kézhet vétel után csak a darabja eset ki a dobozból. Ezen kívűl a garancia nem vonatkozik a hátlapra így az msi nem is cseréli viszont lehet rá újat venni 80 euroért gyárit. A kártya garanciás ott van rajta a matrica ahol volt
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
Olyan kartyat keresek amiből riget tudok építeni.
Lehetőleg 2db tápcsatis legyen és a memoria és a hűtő közt ne legyen alu illetve a réz teljesen érjen rá mindenhol a memoriára.3080 as széria érdekel mely típusok ezek.
Amit ismerek
Strix,suprim, zotac a holo ( de ebben nem vagyok biztos)[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
Komolyan mondom vicc az egész. A banya topikból ide küldenek innen vissza ennyit a nagy segítségről.
Hallkan jegyzem meg ez teljesen szakmai dolog mind1 mire használod ha trottingol a memoroia játék alatt sem mind1
-
Frozen
addikt
válasz Erdei88 #20575 üzenetére
Valahogy a tesztelők egész mást mondanak.
A founder edition pl játék melett is 102 fokos..... ( Volt aki cserélte a hőpárnákat pl )
Bányába meg volt 105-1010 tenyleg most 8 fokon neki allunk rugozni? A 102 is magas a micron 95-96C adott meg uzemi homersekletnek a max a 100 szóval ez a kartya alapból felette van....
És akkor ez egy tipus volt csak.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz Laraxior #20578 üzenetére
matrica nem jelent semmit ügyesen bármelyiket le lehet venni és vissza is lehet pakolni
Ha nem ér a memoria párnához a hűtő tehetsz alá akármilyen hőpárnát nem fog segíteni.
És pla giga gaming oc ról sem találtam rendes képet ahol oldalról meglehetne nézni a hűtőt ,de nagyon úgy fest az van itt is mint az msi nél hogy a memoria felett már elkezdték hajlítani a rézcsővet.
Hol kezd el visszavenni a teljesítményből ezt szerintem a kártya dönti el hova lőte be a gyártó ezt az értéket.Viszont az kiderült több szaklapból is hosszú távon a 100 fok káros lehet függetlenűl attól hogy most trottingol vagy nem. Gondolom senki nem örülne ha mondjuk garancia idő után 1 hónappal beadná a kulcsot.Vagy még előbb és visszadobja a gyártó h tuti bányáztál és nem vonatkozik ez miatt rá a garancia.[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz Erdei88 #20580 üzenetére
[link]
itt olvashatsz róla ha eddig nem tetted illetve inen átvisz még több oldalra is.
Ha videot szeretnél keres a neten van elég sok,de reddit forumon is elég sokmindent leírnak a dolgokról.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz Erdei88 #20590 üzenetére
ki lehet ragadni ezt a témát napi pár órára tuti jó ,de 0-24 ben biztos nem lesz tartos ezt is sok helyen leírták már. És majd nézel nagyokat mikor nem garizzák le xy ra fogva hogy ezért meg azért nem. Majd akkor is mond azt hogy de bírta
Dare2Live
Mindegyik alsó kategoriás kártyán gyenge minőség van.
(az strixem kb 86 fokos a memoria 97,5 Mh val kapar a bányában és a gépben van benne a kártya annyi csak hogy le van véve az oldalfal sztem ez nem roszz jah 66% megy aszem a venti is csak)Laraxior
Honan szerzel te ennyi kártyát?
Hát komolyan pm be írogathatnál nekem is[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz Erdei88 #20600 üzenetére
2 is van
Csak kell még több amíg bem járt bálad pár kártya és nem tudod a különbséget addig nem fogod érteni miről beszélek.De azért nagyon nem mindegy 100% venti 102 fok memoria vagy. 67% venti 86 fok.
Ugyan az a kartya ugyan akkora banyaszati sebesseg. Na csak ennyi van akibek ez nem számít nekem igen mivel most tél van majd nyáron 30-40fokban szted mi történik az ilyen 100 fok koruli kartyaval?Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz Erdei88 #20606 üzenetére
Bocsi rosszul fogalmaztam nem ezt szerettem volna írni. Csak arra szerettem volna rámutatni hogy azért komoly különbségek vannak. És ez ahogy melegebb lesz egyre romlani fog.
Mpower
Akkor vízeld majd le az egesh rigemen a 6-7 kartyat de te fizeted az ek blokokat meg a pumpat meg ami meg kell hozzaHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz Pro!Petya #21576 üzenetére
asus rog strix 3080 oc
Valaki meg tudja mondani mekkora a memorián lévő termalpad (párna) vastagsága?
Szeretném réz betétekre cserélni és 2x nem akarom szétszedni a kártyát.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Napelem
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest