Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Játék alatt a tuningolt R7 + GTX970 párost nem láttam még 300W fölött (konnektorból mérve, szóval a táp fele az kb. 270W lenne), de általában ennél lényegesen kevesebb. Én is úgy gondoltam, hogyha nem piszkálom akkor a 2080 nem kéne olyan sokkal többet egyen, de ezt mindenképp letesztelem majd (+ a 12V ág stabilitását) és annak függvényében állítgatom a Power Limitet és elgondolkodom a táp cseréjén is. Ez még kicsit odébb lesz, november vége fele lesz esedékes a vásár.
Köszönöm az észrevételeket mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nvidia 2060 6gb Evga Dobozos Garanciális!!!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Videókártya felvásárlás, csomagküldéssel is. Készpénzes vagy utalásos kifizetés
- Inno3D nVidia RTX 2060 Super Twin OC X2 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest