Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Leon77

    őstag

    válasz Devid_81 #9469 üzenetére

    Az mit jelent, hogy leharcolt a kártya? Ha a ventilátorok rendben vannak mi harcolódik le egy kártyán?

    Ráadásul a bányász kártyák köztudottan alulfeszelve (fogyasztás) mennek közel konstans hőmérsékleten, míg, ha veszel egy gamer kártyát ott hihetetlenül sok hőingás volt és tudtommal ez az a dolog, ami erodálni tudja a kártya forrasztásait (nem beszélve arról, hogy sokan húzzák is a kártyákat), amit sütőben szoktak javítani. (mint a repülőgépeknél, nem a repült óra teszi agyon használttá a gépet, hanem a felszállások és leszállások száma).

    Az enyémen rajta van a matrica, átnéztem, nem találtam bontásra utaló jelet, más is vett az eladótól vele is beszéltem, ő is elégedett. Volt az aprón olyan 1080 ti amiben ventilátort cseréltek és barbár módon szerelték le ventilátor házat és a csavarok helye letört, ezért a ventilátor ház a kártyára gyorskötözővel volt felfogatva.

    De 120k-t kértek a kártyáért, ami működött. Aprón láttam hozzá vizesblokkot árult valaki 15k-ért. Azért ennyi pénzért pláne már megéri a kockázat, ha a kártya jól működik.

    Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó

Új hozzászólás Aktív témák