- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz Soraszemp #4399 üzenetére
Referencia panel, referencia hűtés. A doboz nélkül nem lehet megmondani (matricák nélkül), hogy melyik kártyát melyik gyártó adta el.
#4400: Abban is csak azért, mert beleírják a "nevüket".
#4399: Szerintem a referencia kártyákon a BIOS-t sem módosíthatják kedvükre a gyártók. Bár ott vannak a gyári tuningos kártyák is. Elképzelhető, hogy a BIOS-t legálisan piszkálhatják. Ha nem gyári tunigos kártyáról beszélunk, akkor nincs számottevő difi a BIOS-ok között.
A referencia hűtés nem a Gigabyte terméke, így nem lehet rá több panasz, mint bármelyik másik gyártó termékeire. Vegyél ASUS-t.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
omikron23
senior tag
válasz Soraszemp #4399 üzenetére
Mint a kolléga említette a gyártó nevén kívül semmi, ref. megoldásoknál még az órajel is azonos a legtöbb esetben...
Ha az ár nem számít, akkor Asus, egyébként meg tök mindegy, egyikben sem fogsz csalódni...
[ Szerkesztve ]
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
omikron23
senior tag
válasz Soraszemp #4403 üzenetére
750-es táp tuti elég, szerintem nagyon sokan ennél gyengébb táppal hajtják a gépüket. Ahogy néztem a leírást, inkább azzal lehet gond, hogy a 780Ti-hez is egy 8 tűs és egy 6 tűs tápcsati kell. A Te tápodon a gyári oldal szerint csak 2 db 6 tűs található, bár ez a vga-hoz adott átalakítóval könnyen orvosolható...
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
nagyúr
-
Soraszemp
tag
válasz akoska07 #4408 üzenetére
Akkor megvan a választásom! Köv hónapban megrendelem!
-
nagyúr
válasz Soraszemp #4409 üzenetére
Jó választás.
Mármint egy 780Ti.
Presztizs cucc.Viszont egy monitorra azt gondolom pénz kidobás (nem kevés).
1080-1200-1440 felbontásokra elég egy sima 780 is szvsz.
Ahogy látom neked 1080 24" monitorod van.
Sztem költsd el másra azt a 60-70k-t.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz Soraszemp #4411 üzenetére
2 év mulva nem tudjuk mi lesz,mert nem avatnak be minket.
Viszont a 780 ára addigra biztosan lejjebb fog menni és olcsó lesz kibővíteni a rendszert SLI-re ami elég lesz még egy ideig szvsz.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz Soraszemp #4413 üzenetére
Nekem a szivem csücske a Gaming verzió valamint nem gondolom,hogy közel 20k-val többet kellene kiadni a Lightning verzióért. Akik extrém tuningra hajtanak azoknak megéri.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cyberkind
félisten
Nos, eldőlt hogy 780-at veszek, a kérdés az hogy az Asus DC újonnan 142-ért, vagy innen a ph-ról használtan 2.5 garival gyári hűtésű 110-ért ?
(#4419) deicide
Ez az .
Egyébként csak a hangja miatt nem tudom hogy mi legyen .[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
Tirexi
addikt
válasz deicide #4422 üzenetére
Hát figyelj ez úgy működik nálam, hogy (zárt gépházban) tuning nélkül ha alap venti szabályzás van akkor nem sok hangjuk van még játék közben sem viszont akkor alig boost-olnak sőt szinte egyáltalán nincsen boost.
Csináltam ebből egy tesztet is amúgy. Itt van: [link]
Viszont ha manuálisan adok neki venti vezérlést akkor nem igen érik el a 80 fokot és van boost, de akkor már pörögnek rendesen.Én amúgy most készülök lecserélni a ref SLI-t DC2 OC SLI-re.
(#4421) cyberkind:
Ha tuningolni akarsz akkor egyértelmű, hogy Asus legyen. Halkabb még akkor is tuningolva van. (teszteket néztem róla)[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
-
deicide
veterán
No, úgy tűnik, elfogyott a 780, jövök majd a 780Ti Valley teszttel valamikor.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Tirexi
addikt
válasz deicide #4428 üzenetére
Ha a temp target be van állítva valamire akkor a VGA azt nézi elsősorban minden mást kizár.
Magyarán szólva ha neked 70 fok a temp target akkor elvileg boost-od sincsen.
Mivel a béna beépített boost nem a ventilátort sebességét emeli hanem a Mhz-et veszi vissza annak érdekében nehogy átlépje a megadott értéket.
Tehát ha én beállítom 50 fokra a targetet akkor nem fog üvölteni a VGA hanem szépen leveszi a GPU Mhz-et.Sztem jobb lenne ha monitoroznád azt mert félek a te VGA-id nem igazán mennek teljes erőbedobással.
-
deicide
veterán
-
Tirexi
addikt
válasz ForRedGlory #4432 üzenetére
Hú ebbe mennyi kosz és por belefér.
-
BlackSoft
addikt
válasz ForRedGlory #4432 üzenetére
Ez egy igazán szép, és jó patkány azzal a dupla szenzorral
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
-
kristof123
őstag
válasz ForRedGlory #4436 üzenetére
A Genius Gila ahogy Tirexi írta valahol "F@sz@n villog!, emellett még lehet a böngészés is keserves lenne vele. (:
-
Tirexi
addikt
válasz kristof123 #4437 üzenetére
Hát pedig elég jó statokat szoktam csinálni a GILA-val BF3-ba.
Jó ez az egér csak be kell rendesen konfigolni. Azért mert Genius attól még lehet jó.
Annó én is azt hittem, hogy a drágább az jobb de ez baromság és nem mindig igaz.
Pl rengeteg Gigabyte VGA-m volt és egyikkel sem volt soha semmi gondom pedig állítólag gagyi.Amúgy próbáltad már a GILA-t kristof123, hogy ilyen szentül meg vagy róla győződve, hogy semmire sem jó?
Én is azt hittem, hogy csak a Logitech G9 a jó aztán tévedtem. Na meg a G9-ről szépen lekopott a szórt gumifesték vagy mi a tököm.
Sztem addig ne nyilatkozz róla amíg nem használtad. Nekem kézre áll és teljesen jó és pontos.Na de ne offoljunk már.
-
deicide
veterán
Na, vacsorázok, aztán lesz Valley 780Ti Sli teszt.
Alap és tuning.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz Bjørgersson #4441 üzenetére
Ez nem rossz aláfestés...
-
deicide
veterán
Úgy tűnik, Valley-ben nem jön ki az ereje, alig gyorsabb, mint a 780 SLI volt (122fps vs 124,3fps). Vagy gyenge hozzá a 2600K 4.4GHz-en.
Alapórajel, ventiprofil nélkül:
Tuning, 100% venti (akármit írok Afterburnerbe 1176MHz-nél magasabb órajel nincs, a ram pedig 7700-on ment.)
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest