- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Navon Navik - új erő
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcor
őstag
válasz Firestormhun #1400 üzenetére
Nekem 16xAA-val ment, szerintem nektek csak 8XMSAA-val...
-
mcwolf79
veterán
Na beléptem én is a klubba egy Gigabyte 780-nal
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Landon
őstag
16xQCSAA-val nálam az AVG FPS az 100 az új driverrel és a régivel is.
Firestormhun: Te Driver Fusion-t használsz? Én megmaradtam a Driver Sweeper 3.2-nél mert ez a DF nekem egy nagy lehúzásnak tűnik. Kiírja tisztítás után, hogy vegyem meg a Pro-t mert vannak dolgok amiket az alap verzió nem tud eltávolítani... Aha persze, hülyék a túloldalon... Ennek ellenére, van értelme szerinted az újabb verziójú Driver Fusion-re cserélni a Driver Sweeper 3.2-t?
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Rexcor
őstag
válasz Firestormhun #1404 üzenetére
Az hogy a sz@rba lehet? Nekem 1175/7400-on 85 az avg... Mitől ilyen kevés nekem???
Landon: Nekem 75-85 között van az avg benchmark alatt és a min meg volt 61 is. Ez nagyon kevés, főleg hogy alap órajelen többnek kéne lennie nem hogy ezeken...
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem kell használni semmilyen külső cuccot, de főleg nem olyat, amit a gyártók nem ajánlanak. Amit a gyári uninstall meghagy azt nem véletlenül hagyja ott. A 320-as driversorozatnak volt egy olyan hibája, hogy nem települt normálisan, de ezt pont az okozta, hogy nem volt meg egy szükséges regbejegyzés, miközben egy másik bejegyzés pont azt adta a driver tudtára, hogy nem ez lesz az első telepítés. Nagyon nem mindegy, hogy a driver milyen módban települ ezután. Ezért nem szabad ilyen pucolókat használni, mert sokszor nem szednek le mindent, és a driver rossz információkat szerez a telepítés előtt.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Rexcor
őstag
Most néztem meg és a régebbi driverrel is csak 83 volt az avg.
Landon: Sose volt az avg 85 felett 1200/7400-as órajeleken sem. Nem tudom ti mit csináltok...
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz ForRedGlory #1411 üzenetére
Hát nekem eddig mindíg 99 és 101 FPS között mért a GRID2 bench de inkább még közelebb 99 és 100közt szóval még 1FPS difi se nagyon szokott lenni.
Abu85: Köszi a hasznos info-t. Driver Sweeper repült! Nem is tudtam, hogy ezt a gyártók nem ajánlják.
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
válasz Firestormhun #1415 üzenetére
Nekem elviekben a legújabb verzió van fent. Mennyin megy a kártyád? Nekem boost órajelen 1123/1550 és így kapok 100 AVG FPS-t. (Csak öszehasonlításképpen írom hátha másoknak jól jön)
Ne a gyári boost órajeled írd le mert annál lehet a VGA-d többet megy valójában. Nálam is pl 1033MHz a boost órajel papíron, de 1123-at megy valójában. AB-vel nézd meg ha gondolod.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Este ha hazaerek merek neked egyet. Orajeleket benchmark alatt logoltad AB-vel? Nem veszi vissza az orajeleket bench alatt?
-
Landon
őstag
válasz Firestormhun #1420 üzenetére
Ertem. Azert akkor nalad sem ertek valamit: 1215/1650-en uazt az eredmenyt ered el mint en 1123/1550-en? Mondasz egy valley/3DMark firestorm (non extreme) score-t?
-
ForRedGlory
félisten
Akkor egy kis GRID 2, ha már mindenki rá van izgulva. A GTX 780 alapon van, tuning mellett ehhez illik hozzáadni 20%-ot.. 16X QSAA elsimítás volt benne, aminél egyébként a 8X MSAA kb 3-5 fps-el ad többet és nem vagyok biztos benne, hogy nem néz ki jobban.
Plusz egy kis matek. 1080p-ben az SLI 142%-al gyorsabb, míg 1440p-ben 139%-al. Ebből is látszik, hogy az SLI nagyjából kalap kaka. Vagyis lehetne ennél jobb is sokkal. Érdekes, bár lehet törvényszerű, hogy ilyen arányban gyorsanbb ugyanolyan beállítások mellett 1080p-ben, mint 1440p-ben. ennek nem gondoltam még utána annyira, csak érdekesség.
1080p MAX (1 GPU)
1440p MAX (1 GPU)
1080p MAX (2 GPU)
1440p MAX (2 GPU)
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz Firestormhun #1423 üzenetére
Jogos! Ez nem az en hetem lol.
-
mcwolf79
veterán
Érdemes a Gigabyte saját OC progiját felrakni, vagy maradjak inkább az AB-nél?
A világító feliratot hogy lehet kikapcsolni a VGA-n?
THXXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Firestormhun
senior tag
válasz mcwolf79 #1425 üzenetére
Evga Precision X jelenleg jobb mint az Afterburner. Legújabb 4.2.1-es verziót használom belőle, semmi gondom nincsen vele.
Ledet próbáld meg ezzel állítani: EVGA led controller
[ Szerkesztve ]
...
-
mcwolf79
veterán
válasz Firestormhun #1426 üzenetére
Próbáltam a 680-al, de meghülyítette a VGA-t. Levette játék alatt az órajelet, aztán meg csak lesek, hogy mi ez a 20 fps. Ha kikapcsoltam, a probléma megszűnt. Ezért tértem vissza az AB-hez.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Rexcor
őstag
válasz ForRedGlory #1422 üzenetére
Hihetetlen... Nehogy már egy alap 780 jobban menjen. Most 5-ször lefuttattam azt a sz@r bench-et és 85 felett sosem volt az avg FPS és a min FPS pedig 61-nél sose volt jobb. Mindjárt agyf@szt kapok.
Mindkettőnknek 1080p-ben ment a teszt. Neked avg 90 alapon, nekem avg 84 1175/7400-on. A min neked 72,73 alapon, nekem ugyan ezen az órajelen 61.
-
Landon
őstag
válasz ForRedGlory #1429 üzenetére
Nem az a külömbség. 3770K 4.7GHz-n azért elég szépen teljesít. Kíváncsi lennék a külömbségre a 2 proci között pl Cinebench-ben. (Biztos van külömbség de nem hinném, hogy az lenne a probléma)
Azt kizártnak tartom, hogy ebben az esetben a CPU legyen a külömbség pláne mivel az én 4770K-m valszeg rosszabbul teljesít mint 3770K 4.7GHz-n és én mégis normális bench eredményeket kapok.
Rexcore: Próbáltad visszatenni a régebbi driver-t?
[ Szerkesztve ]
-
Rexcor
őstag
válasz ForRedGlory #1429 üzenetére
Eredeti. Firestormhun kollégának i5-je van és mégis ő is olyan FPS számokat kap. Ez most nagyon felidegesített, bár lehet hogy inkább lesz@rom.
Ha valakinek megvan a Hitman akkor ha van rá ideje lefuttathatja a bench-et. Kíváncsi vagyok most hogy lebutult a kártyám vagy csak a GRID ilyen köcsög.
Hitman bench. eredmény: ( minden max, 8XMSAA)
min: 37,67
max: 184
avg: 45,9Landon: Nem próbáltam, de néztem egy korábbi driveres bench. eredményt is a GRID-el és ott is ilyen értékeket kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
-
Rexcor
őstag
Köszi szépen. Ez kb. megegyezik akkor, bár nekem tuningolva dob annyit mint az alap. Alpból mennyire boostol nektek? Nekem kerek 1100-ra.
ForRedGlory: Igen, így már jobban aludnék ha nem lenni ilyen kib@szott meleg már megint.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rexcor
őstag
válasz Firestormhun #1437 üzenetére
Hogyan megy neked ennyire azt nem értem. Ugyan ezzel a core clock-al és sokkal nagyobb mem clock-al jóval kevesebb FPS-t kapok. A prociról nem is beszélve.
Nem értem én ezt...ForRedGlory: Te gonosz.
#1441# SzlibiG: Hogy erre miért nem gondoltam, igazad lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz Firestormhun #1437 üzenetére
100%, játékban és benchben is. Ha akarod beteszek képet de mivel csak a 3 értéket mutatja így nem valami informatív.
Verzió: 1.0.444.0
Rexcor: Boost: 1123MHz
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz Firestormhun #1443 üzenetére
Így van, igaz sajnos az a mondás, hogy kicseréled az asztalt a gép alatt és összeomlik a rendszer...
-
Tirexi
addikt
válasz Firestormhun #1443 üzenetére
A format c a végső megfutamodás a problémák elől.
Csak a kezdők használják. -
Landon
őstag
Boost target temp-t csak BIOS-ban lehetne állítani, igaz?
-
Landon
őstag
válasz ForRedGlory #1449 üzenetére
Értem. Köszönöm. Igazából csak kíváncsiságból azt akartam megnézni, hogy hány C-tól kezdi el csökkenteni az órajelet bár gondolom 80C a határ. Bár ez változhat gyártótól függően, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ASUS notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- SkyShowtime
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Bittorrent topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban