-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu0074
csendes tag
Sziasztok melyiket ajánlanátok a kettő közül köszi a válaszokat.
Asus GTX660-DC2-2GD5 2GB PCIe
Gigabyte GV-N660OC-2GD GTX660 2GB DDR5[ Szerkesztve ]
-
Bubu0074
csendes tag
Sziasztok egy kérdés PCIe 3.0 kártya belemegy egy PCIe 2.0 foglalatba kezelni fogja vagy volt már vele gond??? Válaszokat előre is köszi.
-
Bubu0074
csendes tag
Á köszi most találtam rá ez érdekelhet másokat is [PCI-Express 3.0 támogatással]. Kösz még egyszer a gyors választ.
-
Bubu0074
csendes tag
-
Bubu0074
csendes tag
Zotac nem igazán jött be nekem melegedett a régebbi kártyái és hangos is játék alatt mint a repülő úgy hűt. Gainward sem rossz kártya de nem tuningra való az biztos gyengébb kodikal szerelt széria és tudásra sem kiemelkedő. A GTX460 korszak jut eszembe mikor Gainward gyári hűtöket cserélgették mert melegedett és hangos is volt törtek is a lapátok rendesen a csere folyamán. De ennek volt topikja is. Az Msi-röl nem tudok semmit de versenybe sem nagyon láttam sehol de ez nem azt jelenti hogy rossz kari. Asus vs Gigabyte amit kedvelnek a játék fanok de ezt neked kell tudni mire kell játékra vagy internetre
-
Bubu0074
csendes tag
Egy prohardver.hu tesztből kiemelt rész
Tetszett
Az ASUS DirectCU II TOP kivitelű GTX 660-as megoldásáról szinte ismét csak magunkat tudjuk ismételni: hűtése mind üresjáratban, mind pedig terhelés alatt rendkívül halk. A kártya kivitelezése igényes, nem hagy kívánnivalót maga után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest