Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz L_ajos #7525 üzenetére

    Láttam már sok lqrt játékot, de amit a BF3 művel, arról már nem tudom, hogy szánalmas, nevetséges, vagy mind2. Kész szerencse, hogy nem játszom vele... Nem tudom, a VGA-gyártók mit szólnak, ha finomhangolás helyett minden egyszeri user visszaviszi a kártyáját, hiszen nyilvánvalóan hibás... :F Hogy ennyi karit kelljen túlfeszelni... Kizártnak tartom, hogy a GB és az ASUS műhelyéből is sorra jönnének ki teszteletlen karik... 1-1 még esetleg, de hogy sorra feküdjenek meg, ráadásul ua. játékkal. :U

    Ilsyde: Nem értem, tényleg. Én is próbáltam dual-ban (a monitorom 2 különböző bemenetére volt kötve 2 kimenet), de nem volt gond. Persze nem árt odafigyelni, melyik kártya vigye az elsődleges monitort, illetve melyik vigye a játékot (Virtuban meg beállítani, ha nincs ott, mert ez is előfordul.) Egyébként Virtut is frissítik.
    De akkor neked ott a másik mód, hogy VGA használsz elsődlegesnek, és beállítod, amihez igp-t akarsz (régi játékok, Firefox, videó-kódolás, stb), elméletileg úgy nem lehet gond, hiszen mindent a VGA fog vinni, amit nem zársz ki. Jó kódoló progik egyébként lehetővé teszik iGP ÉS VGA (CUDA) használatát egyszerre.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák