- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
nagyúr
válasz adalbert1 #8483 üzenetére
szerintem bukó.
de tékitízi. Amúgy már lehet, hogy kifejtettem, de én nem hiszek az msn/sms/wiw kombinációkban. Ha el akarsz hívni valakit valahova, akkor hívd fel, és élőszóban hívd el. Szerintem jobb hatást lehet elérni, és egyből tudod, hányadán álltok, nem kell várni meg izgulni, meg ilyenek. Persze az is lehet, hogy előbb pár levélváltás kéne, mielőtt elhívod...[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz adalbert1 #8483 üzenetére
Akkor legközelebb, írd meg neki azt is, hogy meddig vársz rá választ. Így egyszerűbb. Ha nem vársz el vmit automatikusan - amit felesleges, és butaság, mert mindenkinek más a kommunikációs és reagálási ritmusa -, akkor kérd, hogy a másik meddig adjon támpontot. Ha ennek a kérésnek nem tesz eleget, akkor nem érdemes foglalkozni vele. Csak így, ilyen kéréseken keresztül tudod belőni, és megtanulni, mire lehet számítani a másiktól. Ez a felnőtt hozzáállás.
Ilyen helyzetekből leszűrheted, ő felnőttként reagál-e a dolgokra.Hú, basszus, megfogadtam, hogy nem osztogatok észt ápr. 20-ig. Szóval, kiszálltam. Jó éjt!
Kukuc! Drága vagy! De tényleg! S nem vagyok belelovalós fajta. Rajta lovalós fajta vagyok, hehehe.
[ Szerkesztve ]
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest