Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Cs.Orsolya

senior tag

válasz zso73 #24728 üzenetére

Hah, a 6 éves attól nő, hogy a pasik körülötte hogyan reagálnak a viselkedésére. És ami a természetéből fakadt, azt megerősítik. ha nem erősítenék meg, nem csinálná. Sőt, mire felnő, addigra annyi marad meg ebből, amit a férfiak meg fognak benne erősíteni. Ez örök törvény.
    És még mindig nem értem, miért egy 6 éves viselkedéséből indulsz ki... Mindegy.

A férfiakat illetően nem nyilatkozom, mi a férfias magatartás, és reakció. Senki nem mondta, hogy hazudni kell. Sőt, ha igazat mondasz is neki, akkor is arról, hogy tetszik-e, vagy sem, ezt felülírja minden egyéb gyerekkori megerősítés, az a 6 éves lábról levevések, vagy nem levevések időszaka. Egymilliószor elmondtam már, ha egy kislány nem éli meg sosem akár egy pillanatra is, hogy ő az apuci egyetlenegy kicsi tündér-herceg-istennője, akkor egész életében azt fogja keresni, hogy vki szemében az lehessen, és ennek hihessen is. S ha meg is történik vele, általában csalódás a vége annak a kapcsolatnak is. És akkor kezdődik minden elölről...

Nézd, nekem hulla mindegy, elhiszed-e nekem, miképpen reflektív egy nő nőiessége és ahhoz való belső viszonyulása a férfiakra, vagy nem hiszed. Nem meggyőzni akarok én senkit, csak adni egy iránytűt a nők birodalmához. Vagy elfogadod, vagy nem. Ha nem, el fogsz tévedni, és ott állsz majd értetlenkedve, és sokszor töketlenkedve. Mit is mondhatnék még ezek után? "Így jártál."

a többi nem az én dolgom. Tőlem szeretni lehet az összes mű csajt. Csak annak az a vége, hogy a kislányok a mű csajok kultuszában nőnek fel, és azt fogják hinni a pici kis értelmükkel, hogy akkor lesznek istennők, ha ők is ezt az utat követik. Mint mondtam, az Átalakulás elemi női minősége eszközökben nem válogat...

Elmo: Én mindig összevonok egy szóba több képi jelenséget. Van erre a speciális tömörítésre egy szakszó, csak nem jut eszembe.

[ Szerkesztve ]

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

Aktív témák