Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Lirion

addikt

válasz adalbert1 #18940 üzenetére

A 2. levél után minimum msn-re át kellett volna terelned a társalgást, vagy telefonszámot kérned kellett volna és maximum a 3. beszélgetéskor találkozót megbeszélni.
    Amúgy mit érdekel téged, hogy ő mit gondol? Neked kell a nő, te vagy a férfi, fejezd ki a vágyaidat bakker. Punci vagy? Amikor úgy érezted, hogy talán akar vmit, talán nem, már akkor közölnöd kellett volna vele, hogy mit akarsz és ha azt mondja, csak barátság, akkor egyszerű a válasz: kösz nem, barátom már van elég.
    Amúgy Ropi írta le a tutit, amit nem tettél meg, most már késő bánat, de legközelebb majd talán nem ismétled meg a hibákat.

"A csajnak meg megírtam hogy méginkább megerősítette azt hogy ne bízzak senkiben, de legfőképp bennük nem..."
    Ez meg kicsinyes bosszúvágy volt. A férfias elköszönés az lett volna kb: Sajnálom, de ez a kapcsolat nem fog menni, ne erőltessük, sok sikert a gondjaid megoldásához, örülök, hogy megismertelek, jó volt veled levelezni.
    Sose köszönj el lánytól negatív dolgokkal, mindig vmi pozitívat mondj, mikor távozol, így egy pozitív kép marad meg benne rólad. Ez nagyon fontos. Még akkor is tégy így, ha orbitális paraszt bunkó módon zavar el a picsába.

frame>24
    - De miért szeretsz, Mér pont én, mi olyan különleges?, stb.
    Hát nem tudom vele megértetni, hogy talán magam sem tudom, hogy miért, És, hogy talán nem is ez lényeg, hogy miért, hanem, hogy igen.

Ezt te se gondolod komolyan? Mi a búbánatos francért lennél pont vele, ha nem is különleges?
    Amúgy ezt a kérdést valószínűleg azért teszi fel neked, mert úgy érzi, hogy túl kevés hozzád. Akkor működik jól a dolog, ha mindkét fél kb. egyenrangú minden szempontból. Illetve az anyagiakat tekintve ez nem annyira lényeges. :) Tehát ha ilyen kérdést tesz fel a csaj, akkor ott már gond van, a gond pedig te vagy, mivel túlértékelt téged vmi miatt, amin vagy úgy változtatsz, hogy kissé leértekeled magadat, vagy a csajt értékeled vhogy fel. Megsúgom, utóbbi a jobb választás. ;)

*Ropi*
    Belülről mindig nehéz egy helyzetet objektíven átlátni, főleg, ha érzelmileg érintett benne az ember. Erre jók a barátok / ismerősök (az igaz barátok, akik megmondják a frankót és nem azt, amit hallani akarsz),
    Csak az a baj, hogy az igaz barátok többnyire szart sem értenek ahhoz, amiről megmondják a frankót. Pl. a nőkhöz, csak hogy témánál maradjunk. :) Azt meg mondják, hogy x csaj utál és hagyd békén, de azt nem tudják megmondani, hogy mit tegyél, hogy a követkő csaj imádjon.

Bódi Szilvi:
    Amit ő mondott, a gondolat az alapvetően nagyon korrekt és teljesen rendben van. Ha el tudtok vonatkoztatni attól, hogy ki mondta, akkor egy ősrégi bölcsességet fogtok látni. :)

Aktív témák