Hirdetés

Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Cs.Orsolya #21287 üzenetére

    Ilyenkor mindig elgondolkodom mi is pontosan a szerelem. :U
    Mert az ugye múlandó.Ami nekem eddig tartós volt , az rajongás volt. Az meg nem szerelem. Pedig annak hittem.Azt hittem szerelem amit érzek, végig.

    Most nincs rajongás, szeretet van:) Hatalmas.:)
    Azt akarod mondani tévúton járok ?
    ------------------------------------------------------------------------------

    Egyébként lehet megorrolsz rám, de érdekes az ahogy elmoraanról írsz túláradóan, miközben van párod. Nekem ez olyan fura, olyan nem illő , és ha vadidegen lennél, simán rámondanám, hogy akár kicsit több is lehet a dolgok mögött. De így nem mondom, mindenesetre érdekes, de látom nem csak nekem.

    Engem valószínűleg zavarna, ha párom ennyire túláradóan beszélne egy másik nőről.
    No lám, előjött a szigorúbb énem.
    ------------------------------------------------------------------------------
    Egyébként kokkantáshoz hasonlóan én sem értem a dolgot.
    Külsőségre adva meg már qrva nagyot koppantam. 10 kiló plusz vagy minusz nem zavar , nem ezen múlik az, hogy az illető szerethető-e.

    Konszenzussal kapcsolatban egyetértek. A státusszal kapcsolatban pedig csak annyi elvárásom van, hogy tudásban ne legyen alattam az illető. Egzisztencia nem érdekel, képes vagyok megállni a saját lábamon, persze az a legjobb, ha valakivel lehet együtt közösen építkezni. Mind anyagi téren, mind kapcsolati téren. Egy kapcsolatot folyamatosan ápolni kell és tenni érte. Mindkét félnek.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Aktív témák