- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Aktív témák
-
VargaI
senior tag
válasz bolondember #1648 üzenetére
Ez jó kérdés. A héten (hétfőtől) is lehetne akár megint egy teázás, hátha most többen is rárérnének megint.
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
tildy
nagyúr
Persze tévedhetek is, és lehet csak a saját gondolatomat vetítettem ki másokra, vagy inkább konkrétan rá .
Összetett dolog , szerintem. És lehet benne ez is amit leírtam, meg az is, hogy akkor meg ehhez minek ártani egy növénynek?
Fura dolog ez az ajándékozás téma . A legjobb ha az ember tudja, mi az aminek a mésik örülni fog (még akkor is ha nem pont arra vágyik ).
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
VargaI
senior tag
Na, téged is látni itt? Mi a helyzet a 'zasszonnyal, hozod teázni most már őt is?
Ez a nap poénja komolyan, épp mikor lecsitulna egy majdnem flém, akkor jönnek a moderátorok és aláfűtenek nehogy kialudjon már itt a téma. Biztos unatkoznak, vagy nem is tudom .
Damage: Vazze. Asszem mostantól szelektíven olvasok, csak lesz nűügy, probléma, meg a ph-s tali ugye...
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
Pala
veterán
Nincs semmi (pont ez a baj)
10 napja nem láttam a zasszonyt...szal ugyanaz van, mint eddig...igaz, most egy darabig beteg volt, de jelentkezni továbbra sem "hajlandó". Előbb írtam neki iwiwen, meglátom mit válaszol, aztán majd kiokoskodom, hogy magyarázat-e vagy kifogás. Már ha egyáltalán reagál valamit, mert az üzeneteimnek kb. felére elfelejt válaszolni.
Eldöntöttem, hogy adok neki 1 hónap próbaidőt, és ha október végén is ugyanez a helyzet, akkor byebye szása!mod: egyébként most többé-kevésbé elvagyok egyedül is, már megtanultam elfoglalni magam, így ha 1 hónap múlva ott is kell hagynom, reményeim szerint hamar túlteszem magam a témán. Rájöttem, ha emelt fővel távozom, sokkal könnyebb a búcsú.
-
VargaI
senior tag
Ez még úgy ahogy "jó hír", csak ne rétestészta effekt legyen. Sajna a szakítás az már csak ilyen, de ha fáj legalább tudod, hogy volt vmi és mi van most, meg ahogy szokták mondani: "Ne sírj hogy vége lett. Örülj hogy megtörtént! "
-
orbano
félisten
Ennek nem fordítva kellene mennie? Mármint hogy a nő parázik otthon meg próbálkozik felvenni a kapcsoaltot, mert amikor fasírt van, a pasi szarik az egészre.... nálunk ez ment két évig
Egyébként pedig trenírozd magad, hogy amikor eljön a szakítás ideje, akkor sokkal szarabbul fogod érezni magad... szerintem ezt itt sokan tapasztalták már... Szerintem most kezdj el egy kicsit kifele kacsintgatni... új csajok, ismerősök, új élet... bla bla blaA vér nem válik VAZZE!™
-
Wolverine
félisten
I_Am flamer fórumtrollnak született, nem tudtad? A moderátorsága bug a Mátrixban, amit vagy három éve mindig elfelejtenek kijavítani...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
aesir
veterán
válasz Loretto #1640 üzenetére
Ez egy érdekes probléma, ezért válaszolok is, főleg azért hogy teljes joggal lehessen pfujolni, meg egoistának nevezni (itt most nem rád gondolok)
Ha éppen nem a saját cégeimet vezetem hanem munkahelyen dolgozom (idegenek között), akkor is vezető beosztásban. Nem éppen a gyengéd lelkemről vagyok hírhedt, ezért általában bemutatkozáskor tisztázni szoktam a szabályokat. Nem tartunk névnapot, nem tartunk születésnapot, nem tartunk nőnapot, és nem ajándékozunk semmilyen alkalomra szervezetten. Érdekes módon, ettől még jó a munkahelyi hangulat. Sokat követelek, de sokat is fizetek. Akinek ez nem tetszik, az mehet.
A saját cégeimben ugyanez a helyzet, csak annyiban egyszerűbb, hogy évek óta ugyanazokkal az emberekkel dolgozom, ha újat veszek fel, akkor a többiek tájékoztatják.
Van saját életem...
-
Primőr
aktív tag
Mennyit tudtok beszélni a nőkről... hihetetlen..
A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
Primőr
aktív tag
válasz dr faustus #1675 üzenetére
A processzorok esetében jobban megértem, abban vannak újítások, míg a nők szerkezete évezredek óta ugyanaz, csak a futtatói környzet változik. Valószínűleg ti a futtatói környezet változásainak női nemre gyakorolt hatásait értelmezgetitek, nem pedig a női szerkezetet. Vagy ti még a nő szerkezetével se vagytok tisztában?
A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
Jenő ,de én nem voltam szemét vele, inkább rendes de komolyan, szóval felejtsem el?
am mostanába : hirtelen nagyon elfoglalt mindig, nem ér rá mindig ez van amig az a f... nem volt meg nem nagyon dumált mássalஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
eastsider
nagyúr
Ti mennyire érzitek "személyesnek" az MSN-t? pl. sztem egy SMS valahogy sokkal személyesebb ... vagy csak nekem furcsa most hírtelen, h nincs közel hozzám, nem érzem, h ittvan mellettem, nem hallom a hangját stb (jó ezeket az SMS-nél sem, de az akkor vhogy semélyesebb sztem)?
-
Jenő
aktív tag
Mint nőt felejtsd el, de szerintem mint barátot is, ha csak így kifordul..
(Nem akarlak elkeseríteni, nem is biztos, hogy igaz a te helyzetedre, de amikor én láttam ilyet, akkor arról volt szó, hogy a lánynak nem jött be a srác, viszont a srácnak a lány igen, a lány magányos volt, kellett neki valaki, "akibe dobálhatja a lelki szemetét", a srácnak imponált, hogy olyan valakinek a társaságát élvezheti, aki tetszik neki, aztán amikor a lány összejött valakivel, a "szemetesládát" elfelejtette, mert nem volt szüksége rá..)
#1685:
Az MSN-t nem nagyon szoktam fontosabb beszélgetésekre használni, max, hogy mikor-hol találkozzak valakivel.. (ritkán vannak kivételek) -
EQMontoya
veterán
nem óhajtok belemenni témához abszolút nem kapcsolódó, egymás mellett elbeszélésről szóló vitákba. amennyiben nagyon szeretnéd, privátban megtehetjük, de nem ragaszkodom hozzá, abból a prakticista megfontolásból, hogy kurvára van jobb dolgom. egyébként pedig igy két sor után talán nem kellene véleményt kiállitanod a gondolkodásomról, de ez csak egy apró megjegyzés, szóra sem érdemes.
Same rules apply!
-
eastsider
nagyúr
az meg csak nekem wan, neki meg megzabálja a gépét de akkor sem érzem, h itt wan mellettem stb azt hiszem erre csak a rendes találkozás a megoldás de az meg csak szombaton lesz újra
-
Primőr
aktív tag
Én sose futottam nők után de látomm itt túl sok "pöcs" van, akik mindent megtennének a nőkért, legfőképp a dugásért.
szánalmasok vagytokA pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
Godspeed
tag
Aktív témák
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest