- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
Ma kaptam kézhez a The Last Story Collector's Editionjét. Ez a kiadás valami meseszép (amint rájövök, hogy lehet képet feltölteni, lövök is párat), a Switch-éra előtti Nintendo CE-ket mindig is csodálattal néztem, olyan ízléses volt mindegyik általam ismert extra kiadás (Fire Emblemek, Zeldák, Mariók, Animal Crossingok), azóta a nagy kedvenceket igyekszem is begyűjteni, csak sajnos aranyáron mozognak. Wii-játék CE-k közül ez az első, ami bekerült a gyűjteménybe.
Maga a játék is nagyon izgatja a fantáziámat, sajnos gép hiányában sosem volt alkalmam korábban játszani, de több Final Fantasy fan ismerősöm is azt mondta, hogy ez az utóbbi 10 év legjobb FF game-je, még ha címében nem is az Most, hogy lett Wii U-m, végre játszhatok vele én is. Egyelőre egy másfél órát tettem bele, pedig csak úgy indult, hogy "megnézem, milyen" Szerintem ezzel elleszek egy darabig, és tényleg masszívan FF-vibe-ja van, karakterdizájnra mindenképp, és hát Nobuo Uematsu muzsikái is erősítik ezt, a title screennél elidőztem egy pár percet, hogy végighallgassam a main theme-et.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest