- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz Kai_Rong #5850 üzenetére
Wii u-t macerásabb plusz ott annyi a most elérhető friss még online is működő játék fillérekért hogy nem éri eg ha az ember normális gamerként tekint magára és nem mint egy olcsó jánosra.
Ha ma valakinek nincs 20-40 e ft-ja egy konzolra havi 3-4 e ft-ja egy játékra az minek játszik?Valahol az is az ember saját pénzügyi kultúrájához tartozik hogy ha felnő és lesz saját keresete akkor ezekre áldoz pénzt.
Nyilván így sem a kiadókat fogod támogatni hanem a viszonteladói réteget.De hidd el nincs szebb látvány mint amikor ott figyel az a 10 játék a polcon eredetiben plusz az amiibo-im.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Kai_Rong
senior tag
válasz mirci18 #5851 üzenetére
Nem annyira maceras a Wii U sem, illetve az online-t se bukod el vele.
Hidd el, tudom milyen erzes ranezni, van egy kulon vitrinem a kulonfele PS3/PS4/Nintendo 3DS/Switch gyujtoi kiadasoknak, ott virit benne mind a 12 Fire Emblem amiibo. Wii U-ra eddig csak a Zeldakat rendeltem be, meg a Tokyo Mirage #FE van meg ra, de meg van jopar cim, amit ki akarok gyujteni (bar nekem a Mario es tarsai nem jatszanak egyik platformon sem)...
amiben a Wii U nem hasznalta ki az erejet, az pont a backward compatibility, en egyedul ezert nyultam az enyemhez. Azert az nagy fegyverteny, hogy egy gep kepes vinni mindent Ataritol kezdve Wii-ig szinte mindent.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
mirci18
addikt
Azert az nagy fegyverteny, hogy egy gep kepes vinni mindent Ataritol kezdve Wii-ig szinte mindent.
Nem akarok vitatkozni ezt te írtad és előtte is sok erre utaló gondolat volt.
Felőlem mindenki azt csinál amit akar a saját gépével.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Itt nem a kiadó támogatásáról van szó hanem az elvről.
Amit megvettél az a tied jobban fogod értékelni. Nekem a wii um-hoz kb 7-10 játék van.
De imádom hogy a polcon figyelnek lehet cserélgetni őket.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
g@bo
nagyúr
válasz mirci18 #5864 üzenetére
Megint nyomod az igazságosztó szerepét?
Szerintem, a saját gépével a 4 fal közt azt tesz csendben, amit akar.
A játékokat pedig majd megveszi, ha ő jónak látja.Használt játékot erre a gépre ne vegyen, a Nintendo nem is támogatja a másodlagos szoftverpiacot, a másik, hogy ez egy használható, de a Nintendo által temetett, halálra ítélt platform.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Úgy látom teljesen más vonalon mozgunk mind a ketten sebaj.
Nem vagyok igazságosztó csak egy ember a sok közül aki elmondja a véleményét.
Mindenki arra és úgy költi a pénzét ahogy akarja.De gyakorlatilag nem fair dolog lopásra buzdítani.
Nyilván ha vesz valaki használt játékot ha nem nem a kiadó zsebét tömi.
De a használt játék piacot nyilván egyik gyártó sem szereti.Bár ez itt a Nintendo Wii fóruma de gondolom halálraitélt konzolként a Wii u-ra gondolsz.
Ami bár az volt a maga idejében de idővel kult státuszba kerül az őt megérdemlő helyre. Pont mint a Gamecube.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
mirci18
addikt
Szerintem engedd el.
Annó megkövettelek mert nem neked kellett volna írnom.
Ideje lenne már elásnod a csatabárdod.
Főleg úgy hogy ez a topik gyakorlatilag kihalt.
Egy két generációval ezelőtti gépről vitatkozunk.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Skica
őstag
Ha valaki keres, nekem van eladó Composit kábelem.
.: No Comment Grp:.
-
Kai_Rong
senior tag
Ma kaptam kézhez a The Last Story Collector's Editionjét. Ez a kiadás valami meseszép (amint rájövök, hogy lehet képet feltölteni, lövök is párat), a Switch-éra előtti Nintendo CE-ket mindig is csodálattal néztem, olyan ízléses volt mindegyik általam ismert extra kiadás (Fire Emblemek, Zeldák, Mariók, Animal Crossingok), azóta a nagy kedvenceket igyekszem is begyűjteni, csak sajnos aranyáron mozognak. Wii-játék CE-k közül ez az első, ami bekerült a gyűjteménybe.
Maga a játék is nagyon izgatja a fantáziámat, sajnos gép hiányában sosem volt alkalmam korábban játszani, de több Final Fantasy fan ismerősöm is azt mondta, hogy ez az utóbbi 10 év legjobb FF game-je, még ha címében nem is az Most, hogy lett Wii U-m, végre játszhatok vele én is. Egyelőre egy másfél órát tettem bele, pedig csak úgy indult, hogy "megnézem, milyen" Szerintem ezzel elleszek egy darabig, és tényleg masszívan FF-vibe-ja van, karakterdizájnra mindenképp, és hát Nobuo Uematsu muzsikái is erősítik ezt, a title screennél elidőztem egy pár percet, hogy végighallgassam a main theme-et.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
holmes1975
csendes tag
Sziasztok.
Van valamilyen mód, rá hogy pl. mezei DVD filmeket lejátszon a Wii?
Kifingott a sima lejátszóm, ebbe meg elméletileg van.
Más: van még élő szerver hozzá? Kipróbálnám ha lehet, HBO GO-val vagy Netflix-el
Na, ez a hét is gyorsan elment.... Mondta Hófehérke, és elment aludni.
-
rosejbli
senior tag
válasz holmes1975 #5871 üzenetére
Dvd lejátszót elvileg homebrewra lehet telepíteni, itt ez tabu téma, de a neten ha rákeresel van rá leírás.
Sztem hbo go meg netflix felejtős, nem hiszem, hogy akár valaki ráheggesztette volna, mivel elvileg 540i a max felbontás a wii-n. -
energy4ever
addikt
A motion plus-os remote ott is jobb ahol a jatek nem koveteli meg, vagy a regebbi jatekoknal nincs is valtozas tole?
-
rosejbli
senior tag
válasz energy4ever #5874 üzenetére
Csak ott tudja használni ezt a funkciót, ahol követelmény.
-
Sziasztok.
Néhány éve volt Wii-m,de elbizniszeltem egy PS Vitára,most viszont újból szereztem egyet.A nunchuk vezetéke a tövénél meg van törve,azt szeretném kérdezni hogy valahol lehetne e hozzá venni még gyárit?
Meghajtottam a vezetéket és úgy megragasztottam,ideiglenesen működik de ez nem tartós dolog.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz perge666 #5878 üzenetére
egy időben sokat használtam aztán egy takarításkor eltettem és sokáig nem került elő, most tervezem újra elővenni.
tulajdonképpen két gomb megy egy analóg kar, ennyit kínában is meg tudnak csinálni jól, eddig nem driftelt, nem lett "mikrokapcsolós", semmi különbséget nem érzek az eredetihez képest.
igaz, extrém használatnak nem volt kitéve.
többen rendeltek innek a topicból utángyártottat, én is itteni infók alapján rendeltem, hátha más is beszámol.
-
rosejbli
senior tag
válasz perge666 #5878 üzenetére
Nekem talán 2 éve van meg az utángyártott remote és nunchuk is hozzá, de nincs sok különbség a gyárihoz képest. Talán az utángyártott még jobb is, mert mostanában a nunchukot ahova bedugom a remoteba mintha kontakthibás lenne, rendeltem is pótalkatrészt hozzá.
Játékot hardverapróról, jófogásról, fb marketplaceről tudsz leginkább venni használtan, újat szerintem sehol nem kapni. -
Köszönöm mindkettőtöknek a választ.
Akkor jó lesz nekem is az utángyártott végülis nem lesz olyan sokat használva.Itt hardveraprón amiket találtam játékok,na pont nem azokra lenne szükségem de majd figyelgetem sűrübben.
Facebook számomra felejtős,útálom szegény oldalt meg minden hasonlót....
Jófogás is jó ötlet.[ Szerkesztve ]
-
-
Ez a softmod eddig elkerülte a figyelmemet,pedig rajta van a gépen.
Kicsit utánajártam a dolognak és most emulátorokkal retrózok ami hatalmas élmény számomra.Ugyebár nunchuk hiányában nem olyan sok wii játékkal tudok játszani ezért pont kapóra jön az emu.
New Mario Bros meg a Mario Kart nem igényel nunchukot,ezek szuper kis játékok....Wishröl rendeltem kormányt meg nunchukot.
Azért innen mert ezt az oldalt ismerem a külföldiek közül,meg rém egyszerű a rendelés menete.
Semmi más külföldi oldalon nem mertem még rendelni.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz perge666 #5886 üzenetére
Aztán majd figyelj a bankkártya adataidra. Rengeteg visszaélés volt ami a wish-hez köthető.
Itt a Ph!-n is irták több topikban is, meg egyik kollégámat is megszabadították idegelenesen 100 usd-tőlA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
-
-
-
alexisb
csendes tag
Sziasztok! Hátha tud vki válaszolni. Eddig 5 dugós kompozit kábelt használtam, de az új tv-men csak Hdmi van. Vettem a nintendo Wii-hez egy hdmi átalakítót.
Az a gond, hogy nincs kép, csak hang.
Mi lehet a baj?
köszi -
Marko_
tag
válasz alexisb #5893 üzenetére
Szia, ugyanerre a problémára találtam a neten a következő választ:
"Hi, your wii is probably set to 50hz, connect your original cable in and turn it on, then go in to the screen settings and change the TV type to 60hz, now you will get picture but your not done, connect your HDMI upscaler in and go back on to the TV type settings and change it to edtv/hdtv, and your done."
Próbáld ki te is, hátha segít! -
DeFranco
nagyúr
sziasztok,
gondolkodom egy 3. wii kontrolleren (+nunchuk), megfelelő lesz az utángyártott is ha jó minőségű
aki mostanában rendelt, elégedett, és még elérhető az eladó akitől anno rendelte az bedobná hogy hol érdemes körülnézni?
rákeresni én is rá tudok de jobb, ha van referencia (motion plus-os érdekelne természetesen)
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs