- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 11 - népalma
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
Megjött a FRISS Carbon
-
Scooter74
őstag
What's new in 2.7.0.0:
Faster graphics rendering by disabling alpha blending on fully opaque objects thanks to Tassadar
Allow sideloading from /tmp on encrypted devices
Check for a crypto footer before asking for a password to prevent user confusion
Additional checks for validity to auto generated backup names
Text wrap in the console output
Proper caps lock support in the keyboard
Mouse support via USB OTG for devices with a broken digitizer
Improve scanning of storage locations for OpenRecoveryScript
Haptic feedback for buttons, keyboard, and vibration at the end of longer running actions
Fixed ext4 wiping when no selinux contexts are defined for that partition (e.g. sd-ext)
Update SuperSU to 1.93 and improve installation process
Added selinux contexts restoration to fix permissions
Load RTC offset on Qualcomm devices to fix the date/time in recovery
USB Mass Storage fixes Add SELinux support checking
Add Disk Usage class to better handle excluded folders (e.g. Google Music cache)
Add 4.4 decrypt support
Add some toolbox utilities to TWRP (namely to support SELinux functions not supported in busybox)
Various SELinux fixes and bug fixes
Note: 2.7 marks the first time that we are dropping support for older devices. We are doing this because of the SELinux support needed to install 4.4 Kit Kat ROMs. The non-TWRP parts of the recovery image have to be built in at least a 4.1 tree and the kernel that is included in the recovery image has to support writing SELinux contexts. We don't own most of the devices that we support so we depend on outside testers and developers to help us update devices. In many cases we can't find someone readily. Come to #twrp on Freenode if you want to help bring your device up to date. You can tell right away if your device will support 4.4 ROMs in 2.7. Boot TWRP and press the console button (the square-ish button either in the bottom middle or upper right) to view the console output. If it doesn't say "Full SELinux support" in the console, then your device still needs some work. Help us help you.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
Sziasztok!
Hogy a leg egyszerűbb frissíteni a recoveryt?
Mondjuk a mostani 2.6.3.3-t a 2.7.0.0-a?
Vagy egyáltalán érdemes?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
RootRulez
félisten
Lehet inkább ide kéne, szóval:
Sziasztok!
Korábban a Trickster MOD-ot használtam, ami egy kernel módosítró, hogy emeljem a N4 rezgésének intenzitását. Most találtam ilyen opciót a CM11-ben is (mármint rezgés erőssége), akkor ez kiváltja a Trickster-t és az letörölhetem?
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok
Alapból nem támogatja a készülék az OTG funkciót vagy rosszul olvastam? Látom, h van pár kernel amibe be van kapcsolva, hogyan szuperálnak ezek? Pendrive, egér, billentyűzet mennek velük? Előre is köszi
-
Benex
senior tag
Carbon mellé melyik kernellel a javasolt?
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
qltsar
veterán
Hát...nálam nem a legjobb a 2.7-es, képtelen megjegyezni a rezgés szintjének beállítását, mert alapból zavar, ha rezeg, max ha egy nagyon lightosat megrezzen az még belefér, de egy kijelző elalvás után / recovery újraindítás után visszaáll default értékre a rezgés erőssége .
-
qltsar
veterán
válasz Lacka89 #4766 üzenetére
Nem feltétlenül kell Y kábel, nálam úgy van megoldva, hogy van egy kis dokkoló rész, bevan húzva egy billentyűzet és egy egér a 10-es USB HUB-ba, meg pendrive, mobilvinyó, amit el tudsz képzelni. Eddig egyedül a külső hangkártyám volt ami nem volt hajlandó működni ilyen formában. Egy egyszerű OTG kábelt rákötöttem az USB HUB kivezetésére ami belemegy a telefonba, és a legjobb, hogy tölti is egyszerre .
Én arra lennék kíváncsi, hogy azt meg lehet e oldani, hogy egy SlimPort kábellel megoldható e egyszerre HDMI-n a kijelző kikötése, és a SlimPort microusb csatlakozójára rákötve a HUB, de nem találtam erről sajnos semmit, pedig annyria nem lenne veszélyes a dolog vezeték ügyileg, szépen rejtetten egy asztal hátuljára akár ki is lehet alakítani szépen egy ilyen részt.
-
itanczos
senior tag
Nem a BT hangjára gondoltam, bár bevallom, gyengébb a BT-n keresztüli hangminőség, mint mondjuk egy iphone5-BT párosításnak.
Engem az bosszant, hogy nem megy át a csengőhang híváskor! Akár CM, akár Slukk féle rom van fent. Most már kíváncsiságból felteszek egy stock kitkat-ot!Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim (ha van): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
NTonee
veterán
válasz itanczos #4772 üzenetére
én úgy értettem, hogy számomra feleslegessé vált a bt headset, mert kiváló minőségű a kihangosító. Feltétlenül szükséged van rá? A legtöbb kényelmetlen és engem amúgy is zavar, ha kilóg a fülemből valami.
Amúgy nekem korábban egyik telefonomon sem ment át a csengőhang a bt headsetre.[ Szerkesztve ]
-
diodd
tag
Valaki be tudná linkelni az új twrp zip-et? Nem találtam meg
Mate 7
-
itanczos
senior tag
Ok, köszi!
Azért egy jó autós BT kihangosító (számomra!) sokkal jobb hangot produkál és nem kell elővenni adott esetben a telót a zsebből. BT fülest csak otthon használok, az is stereo.Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim (ha van): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
w333
félisten
válasz Slukkica #4620 üzenetére
Nagyon király vagy ... végre egy jó kis MiUi
Miért nem dobod fel az XDA -ra biztos vagyok benne hogy nagyon nagy sikere lenne, sokan keresik a MiUi -t mert ennek Link megszűnt a fejlesztése
Látom a hozzászólásod a Google + MiUi oldallal ... de kéne csinálni egy új bejegyzést ezzel a MiUi -val, nagyon kapós lenne
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Scooter74
őstag
válasz zorromoto #4784 üzenetére
Cseszi a csőröm a Slukkica féle MIUI. Meg alapban a MIUI mert még nem volt a telefonomon nem is használtam.
Hogy bírja neked egy töltéssel?
Ehhez a MIUI romhoz nem kell a Nova launcher sem ugye?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Slukkica
őstag
Köszi
Még nem érett meg bennem hogy xda-ra feltegyem a MiuiTSM-et. Nem gondolom hogy olyan nagy dolog lenne. Nem én portoltam! Csak kivettem belőle és bel tettem dolgokat.
Azt nem tudom mennyire lenne kapós. Monjuk az tény hogy nem annyira szokványos mint az "alap" androidok. Már a harmadik verziót használom elsődleges rom-ként. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Megint rá kattantam szerintem
Az angol tudásom hagy kivetni valót maga után. Így ez a tény is hátráltat!
(#4785) Scooter74:
Puding próbája az evés₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Scooter74
őstag
válasz Slukkica #4786 üzenetére
Az lenne a kérdésem, ha a mostani rendszert lementem és felteszem a MIUI romodat akkor ha visszaakarom tenni a 4.4 kitkatet akkor a radiot kell külön flashelnem vagy mehet vissza a mentés egy az egyben?
Amúgy a radio flasht recoveryböl meg lehet oldani úgy mint ha romot telepítenék mert olyat még nem csináltam?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
pcnet
addikt
válasz Scooter74 #4787 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de én Slukkica MIUI ROMja után állítottam vissza 4.4.2 backupomat, nem flasheltem radiot és tökéletesen működik így is. Amúgy radiot a 4.4.2 facory imageben levő radio felflashelésével tudod frissíteni fastboot parancsal.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
zorromoto
senior tag
válasz Scooter74 #4785 üzenetére
wifi only folyamatosan hozza az 5-5.30 órás kijelzőket.Ami nagyon tetszik hogy semmi darálás semmilyen app szinten.nagyon stabil.Rengeteg beállítási lehetőség: rendszertisztítás,MIUI felhőben tárolás (minden).
Launcher-t érdekes módon még nem tettem rá másikat.A mostani felület elég erősen ios beütésű.A home képernyőkön van minden app .Egyébként szerintem szép szines iconokkal,de ha nem jönne be akkor végeláthatatlan skin van rá ,és nagyon ütősek.Én a kezdetektől fogva franco r165-el használom.A rádió részt ha felteszed slukkica ROm -ját akkor nem kell külön flash-elni mert benne van a rom-ba.Visszafele nem tudom mivel még azóta nem tértem vissza 4.4-re.
Nem mondom hogy minden van benne amit szeretnék ,de üzembiztos működés az kárpótól mindenért.
Szerintem mindenképp megér egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
Most h Franco leállt a kernelek frissitesevel melyik kernel az amelyik érdemes mindennapi használatra? Mostanában kevésbé játszom úgyhogy valami battery friendly kellene
JA egy stock rom alá kellene
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
Meg nem a legjobb a franco plus mert nagyon lassan reagál a telefon a bejövő hívásoknál.
Arról nem is beszélve, hogy amikor lehúzom a statuszbárt akkor az akksi jelzés egy pillanatra átvált pirosra meg megakad laggos, de szerintem ez az új slim weekly sem a legjobb.
Szerintem újrarakom a romot, vagy felteszek valami másikat.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
haligali72
aktív tag
válasz Scooter74 #4794 üzenetére
Ezt használom jelenleg Én is és nem tapasztalom az említett hibákat. Azt viszont azt észrevettem hogy ha csak wipe nélkül telepítgetem a weeklyket, volt hogy előjött ilyen olyan bug, de a wipe utáni telepítés megoldott mindent. Visszatértem rá mert eddig laggot, bugot mem találtam benne, na meg az sem elhanyagolható hogy nálam ez a király akkuidőben.
-
Noys187
tag
Szeretnék kérdezni ezt-azt:
Feltelepítettem tegnap a 3.6-os Weekly SlimKat-et (CWM Recóval) ami amúgy nagyon tetszik (se bug és az akksi se rossz) és erről lenne egy kérdésem:
Nem találtam benne a színkalibrálási lehetőséget. Ez azért van mert pancser vagyok és nem vettem észre?Vagy nincs benne és már kalibrálva van, (csak nekem nem tűnt fel), vagy pedig kéne hozzá egy kernel? Ha az utóbbi, akkor ehhez a ROM-hoz melyiket ajánlanátok?
És lenne még valami: Lehet, hogy láma kérdés és kérlek ezért ne alázzatok le , de mi ez a Radio flashelgetés? Ez valamiféle probléma megoldása lenne ami nekem még nem tűnt fel? Ha valaki felvilágosítana, nagyon hálás lennékElőre is köszi Srácok!
Huawei Mate 20 Pro/ Opel Signum 04' Z32SE
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest