Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • btf

    aktív tag

    válasz .LnB #9017 üzenetére

    Én tavaly kitaláltam hogy nyitok néhány modernkori NBA csomagot (még a 90-es években gyűjtőttem anno, főleg 96-97 Fleer-t) aztán rátaláltam a 2019-20 Cronicles Fat Pack-re, ez 15 kártyát tartalmaz, a dobozos verzió olcsósított változata, autogrammot pl. lehetetlen húzni belőle.

    Ebayről (USA) rendelve kb. 9k-ra jött ki egy csomag. (itthon az ITC-nél volt 12k)

    Tele van újoncokkal (Ja Morant, Zion, RJ Barrett stb) ha pedig nem újoncot húzol, akkor általában valami nevesebb veteránt (Giannis, LeBron, Davis stb.)

    Itt (Fat pack) nincs túl sok insert, "csak" van egy 700 kártyából álló nagyon változatos alapszett, minden játékosnak van 8-10 fajta kártyája (+1-2 csomagonként kapsz 1db króm kártyát is)

    Nekem ez egy egyszeri alkalom volt a nyitás élménye miatt, ár/érték arányban azt mondom megérte. (gyakorlatilag ha vettél 2 csomagot akkor tuti lett egy Zion vagy egy Ja Morant újonc kártyád)

    A legértékesebb kártya amit kijött egy Ja Morant Luminance RC ("The Dunk") ez 30$ körül mozog.

    Ez a kártyázás már anno is drága volt, ha csak nem olcsósított terméket vettél (Fleer, Hoops) --> emlékszem '98-ban akartam venni Ultrát (Tim Duncan RC miatt) már akkor 1500ft volt egy csomag amiben 10 kártya volt...

    [ Szerkesztve ]

    “Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)

Új hozzászólás Aktív témák