Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prtvlogan

    aktív tag

    válasz Lenry #1657 üzenetére

    MVM-nél elvileg le kellett fényképezni a mérőórát, amiből ők "Tihanyi féle" távmegállapításos alapon megmondták, (vagy mondtak valamit) hogy szükséges-e változtatni rajta, esetleg 3 fázist bekötni.
    Amiben nem vagyok biztos, de itt biztos lesz, aki megmondja, hogyha esetleg a pályázatban nem lett beadva a szabványosítás/ 3 fázisra alakítás költsége, akkor esetleg a megkapott pályázatot lehet-e módosítani, és az összeget ennyivel növelni.

    Illetve még a pályázat indulásakor mintha lett volna olyan opció/felvetés, hogy ezt is el lehet számolni támogatás keretében, ha számla van róla, és szükséges az átalakítás a rendszer üzembe helyezéséhez.. De nem emlékszem pontosan, nem nagyon érdekelt akkor még ez az egész.

    Azért még annyi érdekelne, de a prohardver az nem az a fórum, ahol ilyenek előfordulnak, hogy ha esetleg egy közmunkás 8 általános végzettséggel, egy kimodottan rossz állapotú házra beadta/ beadatta, akkor mi történik? Kimennek és közlik ,hogy a palatető nem bírja el, és vagy mérőóradobozt kell még venni + 120.000-ért.? Vagy most épp az jár jól, akinek hellyel közzel megvan az esze ezt beadni, és esetleg van egy kis megtakarítása az esetleges +költségekre.
    (Viszont akkor megint nem azoknak megy a pénz, akik tényleg rászorulnának.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák