Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Janou

    őstag

    Sziasztok

    Nem tudom van-e ötletetek a problémámra mi a francot csináljak. Kaptam hiánypótlásra felszólítást, hogy nem egyeznek a költségek a vállalkozói szerződésben foglaltakhoz képest. Ez jogos, mert amikor megkötöttem az E.on-al akkor még nem volt benne a fázisbővítés. Utána belevettük és a megrendeles.eonsolarhome.hu oldalra a mérföldköveknél már a új fázisbővítéssel megnövelt összegeket írták, de a vállalkozói szerződést meghagyták az eredetiben.
    Írtam az E.On-nak hogy módosítani kellene ezeken az összegeken mert visszadobták. Erre visszaírtak, hogy én azt adtam meg a pályázatnál hogy az E.on végzi a műszaki tartalom alátámasztásánál ezt, de hogy az E.On nem végez ilyen tevékenységet. (mármint a fázisbővítést).
    Ez *urva jó, de a pályázat beadásakor csak azt engedte kijelölni, hogy ők végzik. Továbbá az is le van írva a pályázatban, hogy ezen költségeket a pályázat benyújtásakor elegendő a pályázati adatlapon feltüntetni az elszámolás során azonban számlákkal kell igazolni. Most akkor a mi a franc van? Kinek és mit kellene csinálnia, mert én már nem értem.

    Bocsi ha kicsit zavaros.

Új hozzászólás Aktív témák