Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
Nekem elég gáz az, hogy a shopban tudok választani két prepaid tarifát az ötből. Ráadásul 3500 Ft-ért. Ráadásul talán a személyes adatok megadása után jutok el a számhordozásig, persze nem tudom, hogy eljutok-e odáig...
Ez a számhordozás nélkül/hozom a számom marha egyértelmű. Még nekem is, aki hetente többször rendelek a legkülönbözőbb webáruházaktól.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
válasz Soma01 #40807 üzenetére
Ja, meg a pénzt vissza is kérheted ami a kártyán még megmaradt.
Tavaly december elseje óta azt az egyenleget lehet visszakérni, ami a prepaid előfizetés újabb feltöltése hiányában szűnik meg. Számhordozott előfizetések egyenlegéről nem rendelkezik jogszabály, így erősen kétlem, hogy vissza lehetne igényelni. -
4Grider
nagyúr
válasz viktorhu #40817 üzenetére
A Telenornál az üzleti csomagokban épp a napokban lőtték be végre rendesen a lassítást, így elég sokan panaszkodnak, hogy nem elég, hogy a 32 kbps lett a maximum, de a ping is elszállt, így tényleg használhatatlanná vált a lassított net. Nekünk 64 kbps a lassításunk, remélem nálunk nem cseszték el ennyire a ping-et, de addig még van pár gigám hátra...
-
4Grider
nagyúr
válasz #41133696 #40837 üzenetére
Ez valószínűleg max s lesz.
Abban nincs adatforgalom, és 30 napra 30 perc beszélgetés van benne. Afelett 40 Ft/perc.
Az EUhazai csak az itthoni perc- és sms díjakat biztosítja külföldön, mobilnetet nem "jóárasít". De max s-ben nincs is net.Viszont roamingolva a mobilnet mindenkinek elérhető 19.17 Ft / MB áron.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Ezt tapasztaltam a Telenornál is. Mivel az aktiválási folyamatnál a személyes adatok és a lakcím összefüggését előzetesen vizsgálják (ne menjen ki teljesen feleslegesen a kódot tartalmazó levél), az online aktiválás sokszor hibára fut, mivel nincs teljes rálátása a lakcímnyilvántartásra. A leendő ügyfeleknek viszont nem kötik az orrára, hogy előszűrés van, így a hibaüzenet általános.
-
4Grider
nagyúr
válasz TomPack #40917 üzenetére
200-1000 kommunikálható 200000-nek is, ha van rá igény.
Amúgy ha egy hajléktalan nevén van már egy előfizetés, és az így már rendszerben lévő adatait pontosan adják meg a 2.-1000. kártya aktiválása során, simán lehet online aktiválni a személyes adataival korlátlan számú kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Remekelek28 #40962 üzenetére
Aki nem olvassa el figyelmesen a részleteket, az így jár.
-
4Grider
nagyúr
válasz Remekelek28 #40966 üzenetére
A http://www.vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/tarifak/elofizeteses-tarifak oldalon lévő "további részletek" gombra céloztam.
Az kb. 1-1.5 A4-es oldalnyi szöveg.
Ha én tarifát váltok x évente, akkor elolvasom. Neked is javaslom az olvasást és értelmezést, mert máshol (értsd: Telekom, Telenor, UPC, Digi, Bluemobile, stb.) sem biztos, hogy minden részletet elmondanak akkor, amikor rábeszélnek egy adott díjcsomagra. És nem biztos, hogy azért, mert rosszindulatúak... -
4Grider
nagyúr
A promóció keretében Ajánlónak (továbbiakban: Ajánló) tekintjük azt a meglévő, lakossági utólag fizető
(számlás), Előre Fizető (feltöltőkártyás) vagy flotta Előfizetőt, aki a Vodafone márkaüzletekben, viszonteladói üzletekben, a Vodafone Magyarország Zrt. hálózatából díjmentesen hívható 1270 és 1401 telefonos ügyfélszolgálatokon, 1270 telefonos Ügyfélszolgálatra elküldött szöveges üzenettel
vagy a www.vodafone.hu elektronikus ügyfélszolgálaton regisztrálja magát Ajánlóként, és a Vodafone Magyarország Zrt. (továbbiakban: Vodafone) szolgáltatásait harmadik fél számára népszerűsíti.
A promóció keretében Ajánlottnak (továbbiakban: Ajánlott) tekintjük azt azújlakossági Utólag Fizető
(számlás), Előre Fizető (feltöltőkártyás) vagy flotta lakossági Előfizetőt, aki a Vodafone márkaüzleteiben, viszonteladói üzleteiben vagy a www.vodafone.hu webshopon keresztül történő szerződéskötés során egy korábban Ajánlóként regisztrált Vodafone Előfizető telefonszámának megadásával egyidejűleg jelzi, hogy az Ajánló népszerűsítette számára a Vodafone szolgáltatásait. -
4Grider
nagyúr
válasz Beni2360 #41034 üzenetére
2004-ben szűnt meg ez a jogszabály az EU-s jogharmonizáció miatt. Ma már bármennyit javítgathatják a készülékeidet, általános megfogalmazások vannak a jogszabályban, úgymint törekedni kell a 15 napon belüli kijavításra, meg a jelentős kényelmetlenség elkerülésére, meg hasonlók...
-
4Grider
nagyúr
válasz Ed McLeves #41099 üzenetére
Az Európa hazai áron opciónak nem ártana utána olvasnod. Az egy roaming opció, így csak roaming helyzetben működik, ergo nem fogsz vele itthonról külföldi számokat hívni olcsóbban...
Ja és a régi előfizetőknek tavasszal automatikusan megszüntette az opciót a Voda, mert új Európa hazai áron opciót vezetett be.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Ed McLeves #41105 üzenetére
Ezt nem te írtad?:
Európa Hazai áron opció azért van, hogy ne a sima nemzetközi áron hívjak EU-s országot.
Erre reagáltam és írtam le, hogy az Európa hazai áron opció NEM ezért van. -
4Grider
nagyúr
válasz Ed McLeves #41110 üzenetére
"az Európa Hazai Áron opció csak és kizárólag EU-s országban roamingolva EU-s országba indított hívásokra vonatkozik"
Akkor ha megengedsz még egy pontosítást (nehogy mások fejében is a fenti mondat maradjon meg).
Az Európa Hazai Áron opció csak és kizárólag EU-s országban roamingolva az adott EU-s országba és hazai irányba indított hívásokra vonatkozik.
Azaz nem magyarországi vagy a roamingolás helye szerinti (EU) országbeli hívószámokra irányuló hívások és SMS-ek esetén Magyarországról nemzetközi irányba indított hívás/SMS-díj kerül számlázásra. -
4Grider
nagyúr
válasz Sayuar #41115 üzenetére
Igazatok van, most már értem. Csak el kellett olvasnom hozzá a 41096-ot.
Mentségemre, a pongyola fogalmazásokra azért ugrom, mert ha a fórumtárs által leírt mondatok maradnak meg a fejekben, akkor azzal kárt okozunk a - hozzám hasonlóan értetlenebb - fórumtársaknak. Igaz, hogy nagyságrenddel kevesebben hívnak roaming közben harmadik (EU) országot. -
4Grider
nagyúr
A vállalkozói osztható tarifáknál a "flotta" létszámának megfelelően először kell választani egy csomagot, majd a csomaghoz választod az opciókat. A te ábrádon csak az opciók látszanak.
https://www.vodafone.hu/uzleti/kisvallalkozasok/telefonok-es-tarifak/tarifak/vallalkozoi-oszthato -
4Grider
nagyúr
válasz galaxys80 #41182 üzenetére
A személyes tapasztalatom az, hogy Telekom 4G-n egyszer reccsent meg a netrádió Hortobágy és Kiskunfélegyháza között (4 számjegyű utakat is használva), míg vissza Vodafone 4/3G-n már nem számoltam hányszor. Persze csaltam, mert a Telekom-os eszköz csak 4G-re volt állítva, a vodás telefon viszont váltogatott, mert 4/3/2G-n volt. Nem tartom kizártnak, hogy ha csak 3G-re állítom a telefont, akkor hasonló eredmény lett volna, mint Telekom 4G-vel.
Amúgy pedig talán az Opensignal szokott fél évente kihozni méréseket, ott a Voda nem épp az élen szokott szerepelni. Mondjuk itt nem sok korlátlan adatforgalmú felhasználó van, így ezen sem csodálkozom. A linkeket hadd ne nekem kelljen keresgélni. -
4Grider
nagyúr
válasz matyi012345 #41294 üzenetére
Marad az app...
-
4Grider
nagyúr
A hívásértesítő alapvetően hívásátirányításra épül. A hívásaidat valamilyen eset(ek)re átirányítod a hívásértesítő számára. Ebből ő tud küldeni az átirányító felé egy értesítő sms-t a hívó számával. Hívásátirányítás minden telefonban van, így illik a szolgáltatásnak minden mobilon működnie.
-
4Grider
nagyúr
válasz KurtCobain #41352 üzenetére
5. § (1) A számhordozást kérő előfizetőt az átvevő szolgáltató az általános szerződési feltételeiben meghatározott módon az előfizetői szám és az átadó szolgáltatóval kötött előfizetői szerződésben foglalt adatok alapján azonosítja, amelyet a következő okiratok alapján ellenőriz, illetve az előfizetőt előfizetői szerződés hiányában a következő okiratok alapján azonosítja:
a) természetes személy esetében:
aa) magyar állampolgár: személyazonosító igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély és lakcímet igazoló hatósági igazolvány,
ab) nem magyar állampolgár: útlevél és lakcímét igazoló tartózkodási engedély vagy más hatósági igazolvány, valamint az előfizető döntése és hozzájárulása alapján olyan hatósági igazolvány vagy engedély, amely alapján az átadó szolgáltató őt az eredeti előfizetői szerződés megkötésekor azonosította;
(6) Az átadó szolgáltató a számhordozási igényt kizárólag abban az esetben tagadhatja meg, ha
a) a számhordozást kérő előfizető nem azonosítható a (1) bekezdésnek megfelelően közölt adatok alapján, vagy
b) az előfizetőnek a számhordozási igény átadó szolgáltató részére történt bejelentésének időpontjában az átadó szolgáltatóval szemben több mint 30 napja lejárt számlatartozása van, amelyről az átadó szolgáltató az előfizetőt az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény (a továbbiakban: Eht.) 144. §-a szerint igazolhatóan értesítette, vagy
(ez már nem vonatkozik rád). -
4Grider
nagyúr
válasz cherubion08 #41634 üzenetére
Nem a flottába belépés díjáról van szó?
-
4Grider
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
Nekem meg hétfőn jött az sms: "A velünk töltött éveket megköszönve díjmentes internetet aktíválunk 7 napra mely a következő 7 nap éjfélig használható fel belföldön. Üdvözlettel Vodafone"
A ma délelőtti (4 nappal későbbi) sms tartalma: "A Próbáld ki' Internet opciót előfizetéseden töröltük. Ha szeretnél böngészni az interneten, látogass el a http://www.vodafone.hu/lakossagi/internet/mobilon/mobilweb.napijegy oldalunkra! Vodafone"
A fentiek alapján kegyvesztett lettem, vagy a Vodafone-nál nem tudnak számolni... -
4Grider
nagyúr
válasz anarchic #41899 üzenetére
Az ingyenessége, meg az ajándék jellege miatt nem igazán izgat. Van másik szolgáltatótól korlátlan mobilnetem...
A kegyvesztettségem jó eséllyel annak köszönhető, hogy közben pontoznom kellett a szolgáltatás minőségét és lefedettségét, meg kérték, hogy indokoljam meg a küldött pontszámokat. A minőséggel egyébként addig nem volt gondom, amíg a 4G-ről nem kellett menet közben leváltani (XI. ker és M0 déli és keleti szakaszán), meg néhány helyen nem futtattam néhány speedtest-et összehasonlítva a másik szolgáltató netjével. -
4Grider
nagyúr
válasz karldergroße #41917 üzenetére
De a Vodafone nem tíz hektó bort adott neked, hanem azt mondta, hogy egy hétig ingyen ihatod a bort, persze csak maximum tíz hektó erejéig. Így lehetőséget biztosított neked arra, hogy ne csak a szokásos mennyiséget fogyaszd el, hanem esetleg jobban a pohár fenekére nézhess. Ez ajándék neked, a régi hűséges törzsvendégnek...
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz karldergroße #41952 üzenetére
Aki úgy megy 2 éves hűségszerződést kötni bármelyik szolgáltatóhoz, hogy a lényeges információknak nem néz utána, az szerintem megérdemli, hogy pofára essen. Értelmes fogyasztó ma már nem dönt egyetlen reklám alapján, mert egy reklám terjedelmi/időkeretébe egyáltalán nem biztos, hogy bele kell férjen, minden fontos információ. A reklám céljának a figyelemfelkeltésnek kell lennie.
Ott van példaként az e-Pack. Olvasd el, hogy milyen leírás tartozik hozzá az ilyen kedvezményeket kínáló szolgáltatóknál. Jellemzően nem két mondatról van szó.
De beszélhetünk akár egy robotgépről is. Ott sem fér bele a reklám terjedelmébe az, hogy a háztartási robotgépek 90%-át nem lehet egyvégtében 10 percnél tovább üzemeltetni, vagy hogy csak a gyártó tányérjával használhatóak, vagy adott anyagot nem lehet velük megkeverni, és sorolhatnám a végtelenségig... -
4Grider
nagyúr
Az USA még nem EU. Így 3418 Ft 1 MB adatforgalom. Csak akkor internetezz ott roamingolva, ha nagyon gazdag vagy.
Vagy használd naponta 2000 Ft-ért a hazai adatkereted:
http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/kulfoldon-roaming/vilag-napijegy
(VJEGY kód SMS-ben a 1270-re)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest