Hirdetés
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Akciófigyelő: Szépség fél áron
- Apple Watch
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz betyarr #7542 üzenetére
Nem akarom szét OFF-olni a topikot, 'flame'-t meg végképp nem, de leírom az én logikámat. Arra az aljasságra semmiképpen nem vetemednék, hogy begyűjtöm az ingyenes promóciós kódokat, utána értékesítem!!!
Szóval, tegyük fel, hogy én vagyok a 'Télapó' (persze nem én vagyok !). Veszek a boltban 3 kg szaloncukrot, amihez bónuszként adnak még 1-1 kg-ot, amit én egyébként nem kértem, de csak ilyen kiszerelésben árulják. A szaloncukor kifejlesztésében (ízvilág, állag stb.) semmi részem sincs (szellemi munka), mint ahogy a gyártásában sem (fizikai munka). Viszont a kész termék fizikálisan nálam van, becsületesen fizettem érte.
Gondoltam eladom a felesleges licenceimet féláron, akinek szüksége van rá, így ő is, én is jól járunk....
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest